online bolt kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: online bolt

Az Apple újranyitotta online boltját Oroszországban

Az Apple még karácsony előtt újranyitotta online boltját Oroszországban. A rubelválság miatt bezárt üzletből ismét lehet készülékeket rendelni.

2014. december 29. 15:36

Kivonulhatnak a webboltok a reklámadó miatt

Számos kis és közepes hazai webáruház dönthet úgy a közeljövőben, hogy külföldre teszi át székhelyét, amelyhez a legutolsó lökést a reklámadó bevezetése jelentheti - mondta a Világgazdaságnak Kis Ervin Egon, a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org) elnöke.

2014. október 14. 14:48

Webshop a karácsonyi vásárláshoz mobilról is

Számos online bolt áll rendelkezésüknre a karácsonyi szezonban is. Íme egy főként ruházati termékeket forgalmazó webshop, amely mobil felületről is könnyedén elérhető, és ha nem passzol a méret, vissza is küldhetjük a terméket.

2013. november 13. 08:32

eMag Magyarországon is

Hazánkban is megkezdte működését Európa egyik legjelentősebb online kereskedelmi vállalkozása. Az egyszerűségéről elhíresült eMag célja, hogy a magyar piac első számú B2C online kereskedelmi vállalatává váljon.

2013. november 1. 13:49

Jövőre nyit Google Glass alkalmazás áruháza

A hír először a New York Times Magazine-ban jelent meg, majd a Google is megerősítette a hírt a Marketing Landen, miszerint jövőre megnyílik a Google Glass App Store.

2013. szeptember 4. 13:10

A vásárlási láz kezdetét vette

Idén a szülők korábban kezdik el beszerezni az iskolakezdéshez szükséges eszközöket gyermekeiknek. Az Olcsóbbat.hu szakértői szerint egyre többenn keresik az internetes vásárlási lehetőségeket.

2013. augusztus 14. 10:12

Indulhat a nyári bevásárlás a PayPallal!

Az online vásárlásért egyre többen és többen rajonganak és lelkesedésük várhatóan csak fokozódik az idei nyári leárazások hatására. A PayPal most megmutatja, melyik virtuális plázákban találjuk a legnagyobb nyári leértékeléseket!

2013. május 29. 08:20

Szerbiában és Grúziában is megkezdte működését a PayPal

2013 április közepétől Szerbia és Grúzia előtt is online boltok ezrei nyíltak meg, miután megkezdte működését a két országban a világ vezető online pénzügyi szolgáltója a PayPal.

2013. április 15. 13:46

A magyarok negyede a mellékhelyiségben is okostelefonozik

A Vatera kérdőíves felmérése meglepő eredményekkel szolgál. Kiderült ugyanis, hogy a hazai okostelefon-tulajdonosok közel fel (40,7%) tv-zés közben, negyede (27,4%) pedig a WC-n is aktívan használja készülékét. Sokan telefonjukról bonyolítják a vásárlásokat is.

2013. április 10. 11:38

Márkás édességek online

A hazai és külföldi márkájú édességek kiemelt magyarországi nagykereskedelmi forgalmazója megnyitotta első webáruházát kereskedelmi partnerei részére.  

Kulcsszavak: online bolt
2012. január 25. 16:07

Idén is díjazzák a legjobb internetes kereskedőt

Idén hatodik alkalommal hirdetik meg az Év Internetes Kereskedője Díjat.

Kulcsszavak: IVSZ online bolt e-commerce
2010. szeptember 21. 12:17

Olcsóbb, vonzóbb lesz a Google webboltja, mint az Apple-é

A Chrome operációs rendszerhez főként az új HTML5 látványos hatásait kiaknázó alkalmazásokat várnak, a külső fejlesztőknek az Apple-nél kért 30 százalék töredékét kell csak a Google-nél hagyniuk, a végén a felhasználó járhat a legjobban.

2010. augusztus 18. 20:03

Nielsen-felmérés az internetes vásárlási szokásokról

A magyar internetezők az európai átlagnál jóval nagyobb arányban tájékozódnak a világhálón gyógyszerek, gyógyhatású termékek vásárlása előtt - egyebek közt ezt állapítja meg a Nielsen piackutató felmérése, amelynek eredményeit a cég szerdán közölte az MTI-vel.

2010. július 29. 11:09

Magyarországon is terjed az internetes kereskedelem

Százból hetvennyolc magyar internethasználó vett már valamit a világhálón, ami azt jelzi, hogy Magyarországon is egyre népszerűbb online vásárolni - állapítja meg az ACNielsen Piackutató Kft.

2010. július 14. 12:44

Internet kontra hagyományos műszaki áruházak: éleződő verseny?

2008-hoz képest mind az e-vásárlók száma, mind az online vásárlások gyakorisága megnőtt. Továbbra is az elektronikai cikkek, CD-k, DVD-k, könyvek, valamint a ruházati cikkek a legkeresettebbek a világhálón – derült ki a KutatóCentrum és a Mai Piac közös felméréséből.

Kulcsszavak: online bolt trend
2009. szeptember 17. 17:11

Az online kiskereskedelmet elkerülte a válság

Az interneten keresztül értékesítő kiskereskedelmi boltok forgalma 2008-ban elérte a 63 milliárd forintot, ami a teljes kiskereskedelmi forgalom egy százaléka, az összeg az idén 50 százalékkal, 95 milliárdra nőhet - áll a GKIeNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. gyorsjelentésében, amelyet szerdán közölt az MTI-vel.

Kulcsszavak: online bolt trend
2009. július 2. 11:44

Megindult az átrendeződés az online licitoldalak piacán

Mindössze 2 hónapja indult a Vetera és TeszVesz díjmentes alternatívájaként aposztrofált Boltamarson.com, s máris elérte a havi 60 ezres látogatói számot. Az indulás óta 10 ezer termék került fel a licitoldalra, melynek összértéke már meghaladja az félmilliárd forintot. Az üzemeltető szerint a siker titka nem pusztán az ingyenességben, sokkal inkább az eladók és vásárlók igényeire reagáló folyamatos fejlesztésekben keresendő.

Kulcsszavak: online bolt
2009. június 3. 16:28

Felhasználóbarátságtalanok az e-kereskedelmi oldalak

A Yuseo és Ciao Surveys piackutató cégek felmérése szerint az európai felhasználóknak alig a fele igazodik el megfelelően a kereskedelmi weboldalakon, ami egyértelműen jelzi, hogy változásokra van szükség ezen a téren.

Kulcsszavak: e-commerce online bolt
2009. február 14. 19:02

A recesszió ellenére is bővülő online értékesítést várnak 2009-re az USA-ban

Az általános gazdasági válság ellenére is a korábbinál nagyobb volumenű, 156 milliárd dolláros online kiskereskedelmi forgalmat jósolnak az idei évre az Egyesült Államokban.

2009. január 30. 07:13

25 ezer számítástechnikai termék egy helyen

Megnyílt hazánk legnagyobb, több mint 25 ezer terméket forgalmazó számítástechnikai webáruháza. A c-enter.hu hivatalos forrásból csaknem 80 gyártó termékeit árulja, és napi 5-6 új akcióval várja az internetezőket.

Kulcsszavak: online bolt
2008. december 2. 15:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

Még két teljes hónap sem telt el az évből, de már folyamatosan jelennek meg az újabbnál újabb adathalász kampányok, amelyek egyre profibbak, ezáltal pedig egyre megtévesztőbbek. Az E.ON és a NAV után most a Nemzeti Közműszolgáltató ügyfelei is felkerültek a céltáblára: a kiberbűnözők hamis számlák online befizetésével próbálják bankkártya-adataikat megszerezni – hívja fel a lakosság figyelmét Solymos Ákos, a QUADRON Kibervédelmi Kft. szakértője, aki hozzáteszi: céges adathalász szimulációik során az alkalmazottak átlagosan 51 százaléka rákattint az ilyen típusú levelekre.

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására sok jelentős, és több kiemelkedő innovációs teljesítményt, összesen 46 pályázatot nyújtottak be különböző magyarországi cégek.

2020. február 24. 11:45
online sportfogadás