online konfigurátor kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: online konfigurátor

Eaton nyomógomb-konfigurátor

Az Eaton online nyomógomb-konfigurátora lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy saját számítógépük előtt ülve állíthassák össze az igényeiknek megfelelő működtető készülékeiket.

2018. április 10. 16:01

Ügyes kombináció a mérőműszerek egyszerű kiválasztásához

Az Endress+Hauser műszergyártó EEC (Eplan Engineering Configuration) alapú online konfigurátort készített. A meglévő webkonfigurátor az EEC-vel történő összekötése makrók létrehozását is lehetővé teszi. A webes felület az Eplan Data Portal interfészbe integrálódott. A portállal történt összeköttetéssel az EEC mintegy 1,2 millió lehetséges variációban teszi lehetővé a mérőműszerek egyszerű online konfigurálását.

2016. január 17. 06:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Okos karácsonyi ajándékok

Huszonkét 5G távközlési hálózat kiépítésére szerződött eddig a Huawei

A Huawei Technologies bejelentette, hogy eddig huszonkét távközlési szolgáltatóval kötött világszerte megállapodást valós 5G kereskedelmi hálózatok kiépítésére, és további 50 szolgáltatóval vesz részt 5G hálózatok tesztelésében. 

2018. november 23. 11:02

Windows 10 Professional olcsón és ingyenes kézbesítéssel

A Microsoft Windows 10 a legújabb operációs rendszer, amely ötvözi a Windows 8 és a népszerű Windows 7 erősségeit. Az egyetlen hátránya, hogy a Pro verzió eredeti ára 172 EUR. A Goodoffer24.com azonban, most korlátozott ideig 10 euróért kínálja a Windows 10 licenszet. 

2018. november 8. 16:27
cloudappsportal.com