online konfigurátor kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: online konfigurátor

Eaton nyomógomb-konfigurátor

Az Eaton online nyomógomb-konfigurátora lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy saját számítógépük előtt ülve állíthassák össze az igényeiknek megfelelő működtető készülékeiket.

2018. április 10. 16:01

Ügyes kombináció a mérőműszerek egyszerű kiválasztásához

Az Endress+Hauser műszergyártó EEC (Eplan Engineering Configuration) alapú online konfigurátort készített. A meglévő webkonfigurátor az EEC-vel történő összekötése makrók létrehozását is lehetővé teszi. A webes felület az Eplan Data Portal interfészbe integrálódott. A portállal történt összeköttetéssel az EEC mintegy 1,2 millió lehetséges variációban teszi lehetővé a mérőműszerek egyszerű online konfigurálását.

2016. január 17. 06:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

MagyarBrands díjas a Cellum

A Cellum, Európa egyik vezető nemzetközi mobiltárca-szolgáltatója elnyerte a megtisztelő “MagyarBrands” elismerést. A díjkiosztó gálára március végén kerül sor, a nagysikerű Brand Excellence konferencia egyik kiemelkedő eseményeként. A MagyarBrands program keretében immáron kilencedik éve jutalmazzák a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket.

2019. március 21. 11:06

Hogyan netezzünk biztonságosan?!

Az internet a modern kor egyik legizgalmasabb vívmánya, hiszen használata révén milliók élete fejlődik. Bármit is kell keresnünk, legyen szó speciális orvosokról vagy a legközelebbi kávéboltról, megfelelő internet hozzáférés képes arra, hogy egy olyan úton vezessen, ami az egész jövőnket meghatározhatja.

2019. március 7. 12:31
cloudappsportal.com