online konfigurátor kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: online konfigurátor

Eaton nyomógomb-konfigurátor

Az Eaton online nyomógomb-konfigurátora lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy saját számítógépük előtt ülve állíthassák össze az igényeiknek megfelelő működtető készülékeiket.

2018. április 10. 16:01

Ügyes kombináció a mérőműszerek egyszerű kiválasztásához

Az Endress+Hauser műszergyártó EEC (Eplan Engineering Configuration) alapú online konfigurátort készített. A meglévő webkonfigurátor az EEC-vel történő összekötése makrók létrehozását is lehetővé teszi. A webes felület az Eplan Data Portal interfészbe integrálódott. A portállal történt összeköttetéssel az EEC mintegy 1,2 millió lehetséges variációban teszi lehetővé a mérőműszerek egyszerű online konfigurálását.

2016. január 17. 06:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink


A SmugMug felvásárolja a Flickr-t

Bár nem nyilatkoztak arról, hogy mi volt az ár, tegnap bejelentették, hogy egyesül két fotómegosztó szolgáltató: a SmugMug megvásárolja a Flickr-t a Verizon digitális média leányvállalatától. 
 

2018. április 21. 16:26

Elsőként Magyarországon - korlátlan nemzetközi hívások EU-s számokra a Vodafone-nál

A Vodafone Magyarország megújult Red csomagjai az országban elsőként tesznek lehetővé korlátlan nemzetközi hívást EU-s számokra belföldről, így biztosítva mintegy 500 millió európai ember korlátlan elérését. A Vodafone célja, hogy a magyar piacon úttörő ajánlattal hozzájáruljon a távolságok leküzdéséhez és a személyes kapcsolatok erősítéséhez Európában. 

2018. április 11. 15:03
cloudappsportal.com