online meetup kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: online meetup

Az informatika és a zene kapcsolatát vizsgálják a Neumann Társaság meetupján

Manapság már egyáltalán nem csak a technozenészek használnak számítógépet a komponáláshoz, de vajon lehetséges, hogy az elektronikus eszközök hangszerből társszerzővé válnak? Egyebek mellett ezt a kérdést is megvitatja Kömlődi Ferenc jövőkutató (maga is több technotörténeti könyv szerzője) és dr. Kovács Balázs filozófus-esztéta, a PTE Design- és Médiaművészeti Intézetének Elektronikus zenei és médiaművész szakirány tanszékvezetője a Neumann Társaság soron következő, 2022. október 26-i online meetupján, amelyhez ingyenes regisztrációt követően bárki csatlakozhat.

2022. október 19. 12:44

Tehetségápolási program hallgatóknak koronavírus idején

Idén a járványügyi helyzethez igazodva online meetupok keretében folytatódott a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszékének tehetségápolási programja. Az első online céges látogatáson a hallgatóknak szervezett Teams-beszélgetésen a DXC Technology mutatta be a cég működését, mindennapjait, munkamódszerét.

2020. április 15. 18:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A Google vezérigazgatója jelentette be a Google Bard indulását

A cég hivatalos blogoldalán közzétett nyilatkozat szerint a Google Bard egyelőre felhasználók válogatott csoportjának lesz elérhető, de heteken belül a széles nyilvánosság számára is megnyílik majd.

2023. február 7. 12:34

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

21. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, Az Év Honlapja pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre 227 nevezés érkezett. A szakmai zsűri 68 pályaművet díjazott. Az Év Honlapja Abszolút díj győztese a Virágbéke lett.

2023. január 27. 09:47