optimalizálás kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: optimalizálás

Dán robotok teremtettek új munkahelyeket

Az Universal Robots robotjaiban talált rá a számára megfelelő megoldásra a Trelleborg Sealing Solutions. A cég évekig kereste azt a masinát, amely képes kielégíteni gyártási igényeit. Az eddigi két és fél év alatt a gyár 38 UR5 robotot és 4 UR10 modellt helyeztek üzembe, melyek jelentősen fellendítették a gyártási folyamatokat.

2015. április 9. 15:16

NetIQ PlateSpin Recon 4: a tökéletes felderítő

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhető a PlateSpin Recon 4, tervezési és elemzési megoldásának legújabb verziója. Az eszköz minden szükséges információt összegyűjt és rendelkezésre bocsát ahhoz, hogy a vállalatok egyértelmű képet kapjanak az alkalmazások és erőforrások kihasználtságáról, és optimalizálni tudják virtualizációs környezetüket.

2014. február 14. 10:03

Miért optimalizáljuk mobilra honlapunkat?

A több milliárd jelenleg létező weboldal nagy része nincs mobilra optimalizálva. Sokan úgy érzik, mindez felesleges beruházás, ennek a szegmensnek nincs jelentősége. Az amerikai trendeket figyelembe véve, lehet, hogy nekünk sem ártana felzárkózni.

2013. február 18. 14:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás