papírmentes iroda kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: papírmentes iroda

Hogyan segítik elő a nyomtatási technológiák az ügyfelek megtartását a pénzügyi szektorban?

Perszonalizáció, költségcsökkentés és környezetvédelmi megfontolások adják az alapját az új nyomtatási technológiák elfogadásának az európai pénzügyi szolgáltatók vezetői körében.

2018. július 31. 12:36

Ha eltűnik a papír, megáll az élet?

Kevesen tudják, de az irodai feladatok egyharmada automatizálható lenne, azonban ez az arány ma Magyarországon alig éri el az 5 százalékot. Az xFLOWer fejlesztőjének friss kutatása pedig kimutatta, hogy a munkaidő kb. 15%-a felesleges papírtologatással telik, így az adminisztratív bérek akár 13 százaléka*, az összes költség 30%-a pedig könnyen kidobott pénz lehet. Ugyanakkor a digitalizálás kihívásai is megkövetelik, hogy a vállalati hatékonyság maximális legyen – különben oda a versenyelőny.

2017. június 13. 15:26

Új irodai applikációval vet véget a papír korszaknak a Xerox

A Xerox Digital Alternatives teljesen automatizálja az irodai munkafolyamatokat és ezzel jelentősen javítja a dolgozók hatékonyságát.

2015. november 27. 13:23

91 kg papírt fogyasztunk évente

 A papír- és irodaszer piac működéséről, az elmúlt 25 év változásairól készített átfogó elemzést az I-COM. A magán- és állami szektor kiszolgálásában is meghatározó társaság tanulmánya részletesen foglalkozik a vállalati- és kiskereskedelmi piac sajátosságaival, valamint kitér az igények és a kínálat változásaira is. 

Kulcsszavak: papírmentes iroda
2015. július 13. 13:27

Digitalizálják az irodai papírmunkát a Xerox új fejlesztései

A Xerox a közelmúltban több munkafolyamat automatizálási fejlesztést is megvalósított, amelyek a sok embert foglalkoztató cégeknek, szervezeteknek jelenthet megoldást az adminisztrációs feladatok eddigieknél hatékonyabb feldolgozásában.

Kulcsszavak: papírmentes iroda Xerox
2015. május 21. 09:33

"Lepapírozott" papírmentes irodák

Nem a megtakarítás, nem a hatékonyság és nem is a környezetvédelem a legfontosabb nagyvállalati szempontok a digitális irodával szemben. A szabályoknak való megfelelés mindennél fontosabb. Többek között ez derül ki a Quattrosoft Kft. nagyvállalati IT igazgatók körében, elektronikus dokumentumkezelésről végzett kutatásából.

2015. május 4. 12:24

Három új Xerox-megoldás a papírmentes irodáért

A Xerox a „nyomtass kevesebbet” elvet követve 2015-ben három új megoldást vezet be a piacra. A Xerox Digital Alternatives, a Xerox ePublishing és a Xerox Print Awareness Tool megoldások jövőre lesznek érhetőek világszerte, beleértve Magyarországot is.

2014. december 9. 12:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

A Huawei Technologies ismertette európai mesterséges intelligencia (MI) programját a Huawei Eco-Connect Europe 2019 konferencián, és bejelentette, hogy százmillió eurót fektet be az MI-iparágba Európában a következő öt évben. A program új fejezetet nyithat az európai mesterséges intelligencia iparág történetében.

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

A PPF Csoport és az Antenna Hungária bejelentette, hogy a PPF eladta a magyarországi Telenor cégek (a Telenor Magyarország és a Telenor Real Estate) 25%-át az Antenna Hungáriának. 

2019. november 1. 08:32
online sportfogadás