papírmentes iroda kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: papírmentes iroda

Hogyan segítik elő a nyomtatási technológiák az ügyfelek megtartását a pénzügyi szektorban?

Perszonalizáció, költségcsökkentés és környezetvédelmi megfontolások adják az alapját az új nyomtatási technológiák elfogadásának az európai pénzügyi szolgáltatók vezetői körében.

2018. július 31. 12:36

Ha eltűnik a papír, megáll az élet?

Kevesen tudják, de az irodai feladatok egyharmada automatizálható lenne, azonban ez az arány ma Magyarországon alig éri el az 5 százalékot. Az xFLOWer fejlesztőjének friss kutatása pedig kimutatta, hogy a munkaidő kb. 15%-a felesleges papírtologatással telik, így az adminisztratív bérek akár 13 százaléka*, az összes költség 30%-a pedig könnyen kidobott pénz lehet. Ugyanakkor a digitalizálás kihívásai is megkövetelik, hogy a vállalati hatékonyság maximális legyen – különben oda a versenyelőny.

2017. június 13. 15:26

Új irodai applikációval vet véget a papír korszaknak a Xerox

A Xerox Digital Alternatives teljesen automatizálja az irodai munkafolyamatokat és ezzel jelentősen javítja a dolgozók hatékonyságát.

2015. november 27. 13:23

91 kg papírt fogyasztunk évente

 A papír- és irodaszer piac működéséről, az elmúlt 25 év változásairól készített átfogó elemzést az I-COM. A magán- és állami szektor kiszolgálásában is meghatározó társaság tanulmánya részletesen foglalkozik a vállalati- és kiskereskedelmi piac sajátosságaival, valamint kitér az igények és a kínálat változásaira is. 

Kulcsszavak: papírmentes iroda
2015. július 13. 13:27

Digitalizálják az irodai papírmunkát a Xerox új fejlesztései

A Xerox a közelmúltban több munkafolyamat automatizálási fejlesztést is megvalósított, amelyek a sok embert foglalkoztató cégeknek, szervezeteknek jelenthet megoldást az adminisztrációs feladatok eddigieknél hatékonyabb feldolgozásában.

Kulcsszavak: papírmentes iroda Xerox
2015. május 21. 09:33

"Lepapírozott" papírmentes irodák

Nem a megtakarítás, nem a hatékonyság és nem is a környezetvédelem a legfontosabb nagyvállalati szempontok a digitális irodával szemben. A szabályoknak való megfelelés mindennél fontosabb. Többek között ez derül ki a Quattrosoft Kft. nagyvállalati IT igazgatók körében, elektronikus dokumentumkezelésről végzett kutatásából.

2015. május 4. 12:24

Három új Xerox-megoldás a papírmentes irodáért

A Xerox a „nyomtass kevesebbet” elvet követve 2015-ben három új megoldást vezet be a piacra. A Xerox Digital Alternatives, a Xerox ePublishing és a Xerox Print Awareness Tool megoldások jövőre lesznek érhetőek világszerte, beleértve Magyarországot is.

2014. december 9. 12:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

Négyéves a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szélessávú szolgáltatásokat összehasonlító portálja, a Szélessáv.net, amely az elmúlt egy évben 211 kihelyezett mérőeszközzel több mint 1,3 millió mérést végzett el. Ezzel kapcsolatban a hatóság egy reprezentatív felméréséből az is kiderült, hogy 2018-ban az internetezők – 58 százaléka – leginkább az otthoni internetes telefonálásra panaszkodott, amit a videotelefonálásra (56%) és az online filmnézésre (52%) vonatkozó elégedetlenség követett.

2019. augusztus 19. 09:35

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

A Magyar Telekom ma közzétette 2019. második negyedévre vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit.

2019. augusztus 8. 11:32
online sportfogadás