periféria kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: periféria

Az ASUS Republic of Gamers a teljes gaming termékcsaládját bemutatta a CES-en

Az ASUS Republic of Gamers (ROG) a nyilvánosság elé tárta a teljes gaming termékcsaládját a CES 2017 kiállításon, továbbá bemutatta az első, kifejezetten a gamereknek tervezett ROG routerét, a Rapture GT-AC5300-at. 

2017. január 11. 10:54

Tizenhét ASUS termék nyert 2014-ben CES innovációs díjat

Az ASUS 17 terméke kapta meg a 2014-es CES rangos innovációs díját. Az elismerések hat kategóriában tisztelegnek a cég által képviselt innovatív tervezés és technológiák előtt: számítógépes hardver és alkatrészek, számítógépes perifériák, játékhoz készült hardverelemek és perifériák, otthoni hálózatkezelés, hordozható médialejátszók és kiegészítők, illetve szoftverek és mobilalkalmazások.

2014. január 12. 09:43

Ringbow: gyűrű érintőképernyőkhöz

Az érintőképernyős eszközök nagy vívmánya volt, hogy nincs szükség külső kontroll panelre, billentyűzetre, egérre, a kijelzőt megérintve válogathatunk a menüpontok között. A Ringbow most induló cég azonban egy olyan eszközt fejlesztett, amely bár külső eszköz, gyorsabbá és hatékonyabbá teheti az érintőképernyő használatát.

Kulcsszavak: touch screen periféria
2011. május 8. 13:17

Mini-egér Mini-rajongóknak

A Mini Cooper rajongói számára bizonyára kihagyhatatlan az új számítógépes Mini egér, illetve a két szárnyas emblémával jelölt pendrive.

Kulcsszavak: periféria pendrive egér
2011. március 17. 07:53

Új Logitech billentyűzet-egér kombináció

A teljes méretű Logitech Wireless Combo MK520 billentyűzet elegendő helyet biztosít a kényelmes gépeléshez, miközben konkáv felületű, alacsony építésű gombjai finoman illeszkednek az ember ujjai alá. A lézeres egér formatervezett külsejének és puha gumírozott fogódzóinak köszönhetően jobb és bal kézzel is könnyen használható.

2010. augusztus 20. 10:03

Versenyegerek játékhoz

A kicsit James Bond-os régi vágású, tradíciókhoz ragaszkodó, mégis ultra-modern egerek 3200-3500 dpi felbontással kifejezetten játékos kalandokra születtek.

Kulcsszavak: egér periféria játék
2010. július 23. 18:15

Százezres kakaóbiztos billentyűzet helyett

A Genius új multimédiás vezetékes egér és billentyűzet páros különlegessége, hogy nem esik kétségbe akkor sem, ha kis folyadék éri, sőt az nem csak lefolyik róla, de...

2010. május 28. 18:07

Ultravékony Microsoft billentyűzet

Az Arc Mouse után a Microsoft a Las Vegas-i CES-en bemutatott egy másik periférikus eszközt, az Arc Keyboardot is.

Kulcsszavak: Microsoft periféria CES
2010. január 8. 19:16

Ha még nem lenne elég hideg: Zalman hűtők

Aki az ablaknyitogatásnál komolyabb hűtésre vágyik, érdemes megnéznie a Zalman hűtőit, a legújabb modellek már nem csak jól vezetik el a hőt, de rendkívül csendesek is.

Kulcsszavak: Zalman periféria
2009. december 19. 17:50

PCI-ra szerelhető ventilátor

A Scythe bemutatta legújabb termékét, egy az alaplap PCI aljzatába illeszthető hűtőberendezést, amely egyszerűen beépíthető szinte az összes számítógépházba.

Kulcsszavak: periféria
2009. október 12. 19:17

Üveglapon is működő lézeres Logitech egerek

A Logitech olyan számítógépes egereket hoz forgalomba, amelyek különösen sima felületeken, így például üveglapon is tökéletesen működnek, a társaság új technológiájának köszönhetően.

Kulcsszavak: Logitech periféria egér
2009. augusztus 20. 09:33

Szünetmentes áramforrások akár otthonra is

A viharok és egyéb elektromos zavarok kárt tehetnek, és sajnos tesznek is, az elektromos készülékeinkben. A hirtelen jött áramkimaradás miatti nem normális leállás pedig adatvesztéshez, az operációs rendszer összeomlásához is vezethet.

Kulcsszavak: UPS periféria
2009. augusztus 2. 19:33

Ajándéktippek karácsonyra - számítástechnikai kütyük a család minden tagjának

A Disney rajzfilmhősök képeivel díszített egérrel, webkamerával és egérpaddal nem csupán a gyerekeknek okozhatunk örömet. A különböző színekben kapható ICY Box külső merevlemez tárolók és az Icon7 S300 vezeték nélküli lézeregere a mindennapjaikat PC előtt töltők hasznos ajándéka, a Sweex naptár funkciós 7” digitális képkerettel pedig távol élő nagyszülőknek szerezhetünk örömet.

Kulcsszavak: AlphaSonic periféria
2008. december 6. 09:02

Billentyűzet és egér egyben

Egy dán elektronikai cég bemutatta a számítógépes egér és a numerikus billentyűzet különös kombinációját, melyet kifejezetten a noteszgép-tulajdonosoknak ajánl a gyártó.

2008. október 13. 18:25

Gyorsan lapozhat a Genius egerével

Magyar piacra kerül egy újabb lézeres egér a tajvani Genius-tól: a Traveler 220 Laser beépített 4 irányú görgetés - funkciós, 1600 dpi felbontású modern számítógépes mutatóeszköz.

Kulcsszavak: Genius egér periféria
2008. szeptember 29. 20:55

Intelligens egér a Microsofttól

A Microsoft hosszúnevű egerének görgője oldal irányba is működik. Mire jó a Microsoft OEM IntelliMouse Explorer Tilt Wheel (4.0) PS/2 USB által bevezetett újdonság?

Kulcsszavak: Microsoft periféria egér
2008. szeptember 27. 09:48

Logitech: vezeték nélküli billentyűzet-egér kombo

A második generációs Logitech Cordless Desktop Wave Pro a gyártó szerint a Logitech Wave Keyboard kényelmét ötvözi a kivételesen jól kezelhető Logitech MX1100 akkumulátoros, vezeték nélküli lézer-egér minden tudásával. Azok kedvéért, akik csak egerüket szeretnék újabbra cserélni, az MX1100 ceruzaelemmel működő változata külön is megvásárolható.

2008. augusztus 21. 11:13

Icon7 perifériákat kínál az AlphaSonicl

Különleges kialakítású és szolgáltatású perifériákat mutatott be az AlphaSonic Kft. által képviselt Icon7 Magyarországon. A gyártó a Sentido billentyűzet és egér kombó, valamint a Cyris T600 webkamera bemutatásával teljesen felhasználóbarát és maximális kényelmet biztosító beviteli perifériákat kínál, melyek ötvözik a modern dizájnt és technológiát a kezelhetőség egyszerűségével. A Nyugat-Európában népszerű gyártó a közeljövőben számítógép-játékosoknak szánt több termék bevezetését is tervezi.

2008. július 22. 11:07

Genius egér optikai görgővel

A Genius újabb mutatóeszközzel bővítette termékpalettáját, és előrukkolt egy optikai görgővel rendelkező egérrel.

Kulcsszavak: Genius egér periféria
2008. május 27. 19:02

A billentyűzetünk piszkosabb, mint a WC

Brit fogyasztóvédők bebizonyították, hogy egy munkahelyen nem az illemhelyiség, hanem a számítógépes billentyűzetek a legfertőzőbbek.

2008. május 2. 19:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

eTrends Monitor: a készpénzmentes fizetés már népszerűbb a netezők körében

Egyre többen választanak inkább készpénzkímélő fizetési megoldásokat Magyarországon. Míg az elmúlt években a felnőtt internetezők egyharmada fizetett inkább készpénzmentesen – ha tehette; arányuk mára már 44 százalékra nőtt. 

2018. október 8. 10:12

Videót vetít, kezet fog, ölel, táncol a robot

A Muzix Group Kft. elsőként mutatta be Magyarországon a CruzR mesterséges intelligenciával működő szolgáltató robotot. A felhő-alapú szolgáltatást használó robot úgy mozgatja a karjait, mint egy ember, tud ölelni és kezet rázni is. Rengeteg területen hasznosítható, kiválóan alkalmas például ügyfelek tájékoztatására és útbaigazítására, de arcfelismerésre, videóhívás indítására és táncolásra is képes. 

2018. szeptember 21. 14:07
cloudappsportal.com