piactér kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: piactér

Új szolgáltatás a Vateránál

Bővült a Vatera kínálata: a Grando online pláza ajánlatai után a jövőben már a Lealkudtuk.hu kedvezményes ajánlatai is elérhetők lesznek az oldalon.

2014. június 6. 08:42

Milyen a hazai online vásárló?

Egy újabb hazai felmérés készült arról, mire vágynak a hazai online vásárlók. A Lealkudtuk kutatása azt igazolja, hogy ma már nem a bizalom a legfontosabb a vásárlók számára, a TOP 5 utolsó helyén áll.

2014. április 22. 14:19

Megújul a kínálat a Vaterán

Nagy fordulathoz érkezik a Vatera. Április elsején véget ér a több mint féléves tesztüzem, és egy megújult platform várja majd a vásárlóközönséget. Az oldalon a Grando online pláza és a TeszVesz online piactér kínálata is megtalálható majd.

2014. február 3. 10:19

Megnyílt a Liferay Marketplace a nagyvállalati felhasználók és fejlesztők előtt

A Liferay, a világ vezető nyílt forráskódú nagyvállalati portál fejlesztője a napokban elérhetővé tette Liferay Marketplace szolgáltatását. A piactér jelenleg több mint 70, a Liferay által fejlesztett nagyvállalati alkalmazást és grafikus dizájnt kínál. 

Kulcsszavak: piactér
2012. augusztus 9. 05:49

Magyar fejlesztők számára is megnyílik a Windows Phone Marketplace

Mától a hazai fejlesztőknek új lehetősége nyílik a globális piac meghódítására: a Microsoft a magyar okostelefon-alkalmazásfejlesztők előtt megnyitotta fejlesztői portálját, az AppHub-ot, amelyen keresztül a Windows Phone Marketplace-en – azaz a Piactéren – tehetik közzé alkalmazásaikat. Ezzel egyidőben elérhetővé vált a Windows Phone hazai kompetencia-oldala is.

2011. szeptember 29. 11:38

Egyedülálló piactér a nyílt forráskódú portálkeretrendszerek világában

A portálrendszerek körében egyedülálló, az App Store-hoz hasonló nyilvános piactér jön létre a Liferay vezető nyílt forráskódú portálkeretrendszerhez. Így a vállalatok egy-egy alkalmazáshoz a fejlesztési költség töredékéért juthatnak hozzá, míg a fejlesztők világszerte értékesíthetik informatikai ötleteiket. A Liferay bejelentésének magyar vonatkozása is van.

2011. szeptember 27. 10:45

Microsoft Pinpoint: magyar nyelvű online piactér

Megnyílt a Microsoft Magyarország Pinpoint elnevezésű online piactér-szolgáltatása. A virtuális piactéren a Microsoft technológiát alkalmazó minősített informatikai cégek különböző szempontok szerint szűrhető listája, az általuk kínált Microsoft termékek, megoldások és szolgáltatások legnagyobb gyűjteménye érhető el. A Pinpoint segítséget nyújthat a közbeszerzés szereplőinek is, mivel a Microsoft megújított partner-minősítő eljárásának következtében várhatóan módosítják majd a közbeszerzési tendereken induló informatikai cégekkel kapcsolatos kritériumokat is.

Kulcsszavak: piactér Microsoft-hu
2011. március 21. 10:30

Alibaba és a több száz rabló

A legnagyobb kínai kereskedelmi oldal, az Alibaba.com két vezetője jelentette be lemondását  az oldal hitelességét veszélyeztető csalások miatt a csalást követő belső nyomozás után. 2009 és 2010 folyamán több mint 2300 „Arany Szállító” néven regisztrált bolt jelent meg az oldalon, olcsó elektronikai cikkeket ajánlva a tengeren túli vásárlóknak, ám a fizetés után a termékek nem érkeztek meg. A vásárlók átlagosan 1200$-t fizettek a hamis cégeknek.

Kulcsszavak: Alibaba.com piactér hacker
2011. február 21. 23:55

Marketline - tavaly 7 milliárd forint feletti forgalom

Az elektronikus piacteret működtető Marketline 2002-ben több mint 7 milliárd forint forgalmat bonyolított le, ami 5 milliárd forinttal haladja meg az egy évvel korábbi összeget - közölte a társaság az MTI-vel.

2003. január 13. 11:03

Hogyan találjunk könnyen és gyorsan használt gépjárművet?

Újraindul a széles körű szolgáltatást nyújtó http://www.truckmarkt.de internetes piactér. Immáron 8 nyelven kereshetnek azok, akik használt gépjárművet szeretnének vásárolni.

2002. május 13. 17:33

Portáltól a piactérig

A kormányzati portál fejlesztésében is részt vett az alig két éve alakult Webigen Rt., amely immáron számos jelentős informatikai és kommunikációs projektet tudhat maga mögött. A vállalat egyik fő tevékenységi területe a portálalkalmazások fejlesztése, kivitelezése, valamint támogatása, aminek keretében három platformon szinte majdnem minden fejlesztési igényt lefednek. Népszerű Shaman és Aztech rendszerük sikerén felbuzdulva már elektronikuspiactér-megoldások kidolgozását is vállalják. Az éppen folyó projektekről, illetve a Webigen Rt. e területre vonatkozó megoldásairól Árvay Attila szoftverfejlesztési vezető nyilatkozott lapunknak.

Kulcsszavak: portál Webigen piactér
2002. május 11. 15:58

Megédesíti az életet

A Tibi, az Americana vagy éppen a karácsonyfákon díszelgő szaloncukor mind-mind a Stollwerck nevéhez fűződik. Magyarország egyik vezető édesipari cége, amely már közel 10 éve van jelen hazánkban, két évvel ezelőtt komoly változást jelentő fordulóponthoz érkezett. Ekkor új vezetés vette kezébe az irányítást, és jelentős racionalizálást célzó döntések születtek, illetve hajtódtak végre. Részben ennek eredményeként a Stollwerck Magyarország gyakorlatában már korántsem újdonság, annál inkább mindennapi "ujjgyakorlat", hogy beszerzésének egy tekintélyes hányadát elektronikusan, a Marketline elektronikus piacterén keresztül intézi. A részletekről Sánta Sándor logisztikai igazgató nyilatkozott lapunknak.

2002. május 11. 15:43

A Dell beszüntette e-piacterét

A Dell beszüntette B2B marketplace-ének működését, alig négy hónappal a hivatalos megnyitás után. A Dell Marketplace lehetővé tette, hogy a vásárlók az általuk kiválasztott forgalmazótól rendeljenek számítógépeket, notebook-okat, szervereket és más kapcsolodó termékeket.

2001. február 7. 15:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mától Budapest nagy részén elérhető a Vodafone 5G hálózata

A hazai szolgáltatók közül elsőként, Budapest lakott területének nagy részén elérhetővé vált a kültéri 5G hálózat a Vodafone ügyfelei számára: Budapesten és környékén több mint 200 bázisállomáson kapcsolták fel az 5G-t. A Vodafone emellett bejelentette, hogy a tervek szerint az első negyedév végéig országosan közel 300 bázisállomáson fogják felkapcsolni az 5G-t, ezzel további nagyvárosokban és kisebb településeken is elérhetővé téve az újgenerációs mobilhálózatot.

2021. március 4. 16:27

Idén 20 éves az Adverticum

Az elmúlt év mindenki számára merőben új kihívásokat és a korábbiaktól eltérő feladatokat tartogatott. Az Adverticumnál is be kellett vezetni tavasszal az otthoni munkavégzést, bár a járvány enyhülésétől kezdve mindenki maga dönthette el, hogy hol tud hatékonyabban dolgozni. A napi online értekezleteken, beszámolókon keresztül kézben tartott „home office” meghozta az eredményét: év végére egy igen jelentős fejlesztés készült el: az EasyBID szolgáltatás mely maximalizálja a programmatic megoldásokat használó tartalomszolgáltatók bevételeit. A cég pedig idén már a 20. születésnapját ünnepli.

2021. február 8. 14:49