portál kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: portál

Új globális portál az ingatlanpiac digitalizációjának úttörőitől

Hivatalosan is elstrartolt a www.unissu.com, a PropTech guruk által alapított globális információs platform. A hiánypótló információs gyűjtőportál célja, hogy egy helyen legyenek elérhetőek a PropTech cégek, szolgáltatások és az ingatlanpiac digitalizációjával kapcsolatos minden információ. A portál indulásának napján már több mint 6000 PropTech cég érhető el az oldalon, a világ minden részéről. Az unissu.com közép-európai partnere a CEE régió vezető ingatlanmédia és rendezvény platformja, a Portfolio Csoporthoz tartozó Property Forum.

2019. január 14. 17:26

Megújult a Lánglovagok oldal

Néhány hét kihagyás után újra elérhető a Lánglovagok. A csaknem 18 éve működő portál egy Magyarországról végrehajtott hackertámadás következtében némult el átmeneti időre.

2019. január 2. 10:15

Franciaország új internetes oldallal erősíti a borturizmust

A francia diplomácia angol-francia kétnyelvű internetes oldalt (www.visitfrenchwine.com) indított kedden a borturizmus erősítésére.

2016. február 9. 17:22

Online mezőgazdasági portál a külföldi piacokon való megjelenés megkönnyítésére

A portált létrehozó Agrotechfood Zrt. egyik legfontosabb feladatának tartja, hogy felkarolja az élelmiszeripari és agrárszektorban hasznosítható innovatív és/vagy kiváló minőségű magyar termékeket, technológiákat és szolgáltatásokat, majd azokat Magyarországon egyedülálló inkubáció keretében tőkével, üzletfejlesztési és termékfejlesztési szolgáltatásokkal, illetve piacra jutási lehetőségekkel támogassa.

2014. december 15. 10:17

A zanza.tv videós oktatóportál segít az egyéni tanulásban

A zanza.tv videós oktatóportálon 8 tantárgy 550 témája, 73 témakörbe rendezve segíti a középiskolások önálló tanulását. Az ingyenesen és bárki számára korlátlanul hozzáférhető oktatóvideók többek között a kötelező érettségi tantárgyak 4 évnyi anyagát is feldolgozzák – érthetően, lényegre törően, érdekesen.

2014. november 7. 13:18

A 100 legnézettebb hazai weboldal

Az ite.hu összeállította a száz legnézetebb hazai weboldal rangsorát, melyek naponta tizenhárom millió alkalommal látogatnak meg. A hírportálok, levelező szolgáltató és apróhirdető oldalak találhatóak a lista élén.

2014. február 18. 12:11

CivilMag néven adományozói és közösségi portál indult

Szellemi adományokat és anyagi támogatást lehet felajánlani, illetve igényelni a CivilMag néven elindult új online portálon, amelyen cégek, magánszemélyek és civil szervezetek léphetnek kapcsolatba egymással.

2014. február 5. 15:27

Elindult a világ első internetes közösségi kereskedési portálja

A Saxo Bank díjnyertes online kereskedési platformja (Tradingfloor.com) közösségi kereskedési oldallá alakult. A béta-verziót január 23-án mutatták be Koppenhágában. Az új oldalon a befektetők világszerte megoszthatják egymással tranzakcióikat és tippjeiket.

2014. január 27. 10:23

Megszűnik a manna.ro élményportál és a kukker.ro videomegosztó

Februártól megszűnik a manna.ro erdélyi magyar élményportál és a kukker.ro videómegosztó - tudatta szerdán az MTI-vel a portálokat működtető Eko Media Group.

Kulcsszavak: média portál
2014. január 15. 16:59

Új portál indul 130 ezer képpel négy közép-európai országból

Etnofolk címen Csehország, Szlovákia, Magyarország és Szlovénia néprajzi intézetei a népi kultúrával foglalkozó portált indítanak az Európai Strukturális Alap támogatással. Csütörtökön 10 tablóból álló kiállítás nyílik az eddig végzett munkáról az MTA BTK Zenetudományi Intézetében.

Kulcsszavak: művészet média portál
2013. november 27. 07:34

Új hírportál indult VS.hu néven

Látványos megjelenést, a legújabb multimédiás megoldásokat és videókat ígér a VS.hu című új hírportál, amely keddtől látogatható az interneten - mondta Kerényi György főszerkesztő az MTI-nek.

Kulcsszavak: portál VS.hu média
2013. november 5. 19:38

Végre a vak emberek is olvashatnak újságot

Vannak, akik nyomtatott formában szeretnek újságot olvasni, akiknek külön élvezet, hogy a kezükben tartják kedvenc lapjukat. Mások az interneten keresztül futják át a választott újság híreit, hiszen az internet révén most már szinte minden újság elérhető.

2013. augusztus 2. 17:23

Game World játékportált indít az LG

Az LG Smart TV játékportált indít Game World néven. Az LG a kényelmes szórakozást nyújtó 3D játékok új korszakára felkészülve olyan játékportált fejlesztett ki CINEMA 3D Smart TV termékcsaládjához, amelynek kezelőfelülete felhasználóbarát keresést és vásárlást tesz lehetővé, a játékok pedig két- illetve háromdimenziós formátumban egyaránt élvezhetők. Többségük az LG Magic Remote mozgásérzékelős távirányítóval, illetve bármely más gyártó játékvezérlőjével is használható.

Kulcsszavak: LG website portál játék
2012. augusztus 30. 07:09

Mától kell fizetni az exkluzív szlovák internetes tartalomért

Rövid tesztidőszak után mától jelenik meg a képünkön ábrázolt - fizetésre figyelmeztető - jelzés a szlovák Piano rendszerbe tartozó exklúziv internetes tartalmak lekérése esetén. A rendszerbe belépett 9 portál 34 szolgáltatásáért havonta 2,90 eurót - éves díjfizetés választása esetén 29 eurót - kell fizetni, a legrövidebb előfizetési időszak egy hét, ennek díja 99 eurocent.

 

Kulcsszavak: portál fizetés média
2011. május 9. 10:53

Sensenet: megújuló arculat, termék- és üzletpolitika 2008-ra

A portálrendszereket fejlesztő Sensenet Mikulás napján jelentette be a termékstratégiáról önmagában is árulkodó új portáljának, a www.portalengine.org oldalnak a megnyitását, és azt, hogy a jövőben nyílt forráskódú változatban, úgynevezett GNU General Public Licence-szel is forgalomba hozzák content management rendszerüket. Emellett az új verzióból készül egy vállalatoknak és egy fejlesztőknek szánt verzió is.

Kulcsszavak: portál Sense/Net
2007. december 6. 23:21

Az amerikai Warburg Pincusé a kettes számú cseh internetes portál

Az amerikai Warburg Pincus magán befektetési cég többségi részt szerzett a kettes számú cseh internetes portálban - jelentette be a portált üzemeltető cseh NetCentrum SRO.

2007. december 5. 07:59

EMMH: új tévé nem lesz, központi portál viszont igen

Újabb tévéadó indítását nem tervezi, központi internetes hírportált azonban indítani kíván Széles Gábor médiabirodalma, az Első Magyar Média Holdingnál (EMHH) - közölte az MTI érdeklődésére Kálomista Gábor, a társaság elnöke.

2007. szeptember 18. 08:00

Erősödnek a cseh internetes hírportálok

Tavaly jelentősen megerősödtek a cseh internetes hírportálok. A három legnagyobbat - Seznam, Centrum, Atlas - tavaly átlagban 2,25 millió személy kereste fel naponta - közölte a prágai sajtó.

Kulcsszavak: portál média
2007. július 13. 10:10

Handabandázik a T-Online

Új arculattal és átalakított tartalommal jelentkezik a Axer.hu oldal, amely ezentúl Handabanda GyerekInternet néven várja a szórakozni, illetve informálódni vágyó gyerekeket és szüleiket. A T-Online által üzemeltetett portál látogatói számtalan játéklehetőség mellett interaktív mesekönyvben lapozgathatnak, különleges fórumban beszélgethetnek, valamint a felnőtt tartalmaktól védett Gyerekböngészőt is használhatják.

Kulcsszavak: website portál T-Online
2007. május 31. 18:31

Megújult a Nemzeti Hírközlési Hatóság TANTUSZ portálja

A TANTUSZ portál segít eligazodni a vezetékes- és mobiltarifák között, bemutatja a különböző szolgáltatók roamingdíjait, illetve tájékoztat arról, hogy adott lakcímen milyen szélessávú internet-hozzáférések, kábeltévé-szolgáltatások közül lehet választani.

2006. szeptember 13. 09:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

Újabb fontos mérföldkövet jelenthet a hazai digitális oktatás megvalósításában, hogy idén ősztől az Európa 2000 Középiskola több mint 100, speciálisan tanuláshoz fejlesztett laptopot von be az oktatásba. A beruházásnak köszönhetően az intézményben olyan, nyugat-európai színvonalú, kooperatív tanulás valósulhat meg, amely kulcsfontosságú a technológiával szimbiózisban élő fiatal generációk számára.

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

 

1999-ben fél tucat technológiai cég létrehozta a Wireless Ethernet Compatibility Alliance (WECA) szervezetet. Ugyanazon évben, szeptember 30-án kereskedelmi forgalomba kerültek az első eszközök, amelyek a 802.11b vezeték nélküli LAN szabvány alapján működtek. Ezzel kezdetét vette a vezeték nélküli hálózatok, másnéven a Wi-Fi korszaka. Az elmúlt két évtizedben a vezeték nélküli hálózatok újabb és újabb generációival találkozhattunk. A Wi-Fi 20. születésnapja alkalmából a Cisco összegyűjtötte a legfontosabb mérföldköveket az elmúlt két évtizedből a Wi-Fi technológia fejlődéséről és a felhasználókra gyakorolt hatásairól.

2019. szeptember 30. 11:26
online sportfogadás