portál kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: portál

Új globális portál az ingatlanpiac digitalizációjának úttörőitől

Hivatalosan is elstrartolt a www.unissu.com, a PropTech guruk által alapított globális információs platform. A hiánypótló információs gyűjtőportál célja, hogy egy helyen legyenek elérhetőek a PropTech cégek, szolgáltatások és az ingatlanpiac digitalizációjával kapcsolatos minden információ. A portál indulásának napján már több mint 6000 PropTech cég érhető el az oldalon, a világ minden részéről. Az unissu.com közép-európai partnere a CEE régió vezető ingatlanmédia és rendezvény platformja, a Portfolio Csoporthoz tartozó Property Forum.

2019. január 14. 17:26

Megújult a Lánglovagok oldal

Néhány hét kihagyás után újra elérhető a Lánglovagok. A csaknem 18 éve működő portál egy Magyarországról végrehajtott hackertámadás következtében némult el átmeneti időre.

2019. január 2. 10:15

Franciaország új internetes oldallal erősíti a borturizmust

A francia diplomácia angol-francia kétnyelvű internetes oldalt (www.visitfrenchwine.com) indított kedden a borturizmus erősítésére.

2016. február 9. 17:22

Online mezőgazdasági portál a külföldi piacokon való megjelenés megkönnyítésére

A portált létrehozó Agrotechfood Zrt. egyik legfontosabb feladatának tartja, hogy felkarolja az élelmiszeripari és agrárszektorban hasznosítható innovatív és/vagy kiváló minőségű magyar termékeket, technológiákat és szolgáltatásokat, majd azokat Magyarországon egyedülálló inkubáció keretében tőkével, üzletfejlesztési és termékfejlesztési szolgáltatásokkal, illetve piacra jutási lehetőségekkel támogassa.

2014. december 15. 10:17

A zanza.tv videós oktatóportál segít az egyéni tanulásban

A zanza.tv videós oktatóportálon 8 tantárgy 550 témája, 73 témakörbe rendezve segíti a középiskolások önálló tanulását. Az ingyenesen és bárki számára korlátlanul hozzáférhető oktatóvideók többek között a kötelező érettségi tantárgyak 4 évnyi anyagát is feldolgozzák – érthetően, lényegre törően, érdekesen.

2014. november 7. 13:18

A 100 legnézettebb hazai weboldal

Az ite.hu összeállította a száz legnézetebb hazai weboldal rangsorát, melyek naponta tizenhárom millió alkalommal látogatnak meg. A hírportálok, levelező szolgáltató és apróhirdető oldalak találhatóak a lista élén.

2014. február 18. 12:11

CivilMag néven adományozói és közösségi portál indult

Szellemi adományokat és anyagi támogatást lehet felajánlani, illetve igényelni a CivilMag néven elindult új online portálon, amelyen cégek, magánszemélyek és civil szervezetek léphetnek kapcsolatba egymással.

2014. február 5. 15:27

Elindult a világ első internetes közösségi kereskedési portálja

A Saxo Bank díjnyertes online kereskedési platformja (Tradingfloor.com) közösségi kereskedési oldallá alakult. A béta-verziót január 23-án mutatták be Koppenhágában. Az új oldalon a befektetők világszerte megoszthatják egymással tranzakcióikat és tippjeiket.

2014. január 27. 10:23

Megszűnik a manna.ro élményportál és a kukker.ro videomegosztó

Februártól megszűnik a manna.ro erdélyi magyar élményportál és a kukker.ro videómegosztó - tudatta szerdán az MTI-vel a portálokat működtető Eko Media Group.

Kulcsszavak: média portál
2014. január 15. 16:59

Új portál indul 130 ezer képpel négy közép-európai országból

Etnofolk címen Csehország, Szlovákia, Magyarország és Szlovénia néprajzi intézetei a népi kultúrával foglalkozó portált indítanak az Európai Strukturális Alap támogatással. Csütörtökön 10 tablóból álló kiállítás nyílik az eddig végzett munkáról az MTA BTK Zenetudományi Intézetében.

Kulcsszavak: művészet média portál
2013. november 27. 07:34

Új hírportál indult VS.hu néven

Látványos megjelenést, a legújabb multimédiás megoldásokat és videókat ígér a VS.hu című új hírportál, amely keddtől látogatható az interneten - mondta Kerényi György főszerkesztő az MTI-nek.

Kulcsszavak: portál VS.hu média
2013. november 5. 19:38

Végre a vak emberek is olvashatnak újságot

Vannak, akik nyomtatott formában szeretnek újságot olvasni, akiknek külön élvezet, hogy a kezükben tartják kedvenc lapjukat. Mások az interneten keresztül futják át a választott újság híreit, hiszen az internet révén most már szinte minden újság elérhető.

2013. augusztus 2. 17:23

Game World játékportált indít az LG

Az LG Smart TV játékportált indít Game World néven. Az LG a kényelmes szórakozást nyújtó 3D játékok új korszakára felkészülve olyan játékportált fejlesztett ki CINEMA 3D Smart TV termékcsaládjához, amelynek kezelőfelülete felhasználóbarát keresést és vásárlást tesz lehetővé, a játékok pedig két- illetve háromdimenziós formátumban egyaránt élvezhetők. Többségük az LG Magic Remote mozgásérzékelős távirányítóval, illetve bármely más gyártó játékvezérlőjével is használható.

Kulcsszavak: LG website portál játék
2012. augusztus 30. 07:09

Mától kell fizetni az exkluzív szlovák internetes tartalomért

Rövid tesztidőszak után mától jelenik meg a képünkön ábrázolt - fizetésre figyelmeztető - jelzés a szlovák Piano rendszerbe tartozó exklúziv internetes tartalmak lekérése esetén. A rendszerbe belépett 9 portál 34 szolgáltatásáért havonta 2,90 eurót - éves díjfizetés választása esetén 29 eurót - kell fizetni, a legrövidebb előfizetési időszak egy hét, ennek díja 99 eurocent.

 

Kulcsszavak: portál fizetés média
2011. május 9. 10:53

Sensenet: megújuló arculat, termék- és üzletpolitika 2008-ra

A portálrendszereket fejlesztő Sensenet Mikulás napján jelentette be a termékstratégiáról önmagában is árulkodó új portáljának, a www.portalengine.org oldalnak a megnyitását, és azt, hogy a jövőben nyílt forráskódú változatban, úgynevezett GNU General Public Licence-szel is forgalomba hozzák content management rendszerüket. Emellett az új verzióból készül egy vállalatoknak és egy fejlesztőknek szánt verzió is.

Kulcsszavak: portál Sense/Net
2007. december 6. 23:21

Az amerikai Warburg Pincusé a kettes számú cseh internetes portál

Az amerikai Warburg Pincus magán befektetési cég többségi részt szerzett a kettes számú cseh internetes portálban - jelentette be a portált üzemeltető cseh NetCentrum SRO.

2007. december 5. 07:59

EMMH: új tévé nem lesz, központi portál viszont igen

Újabb tévéadó indítását nem tervezi, központi internetes hírportált azonban indítani kíván Széles Gábor médiabirodalma, az Első Magyar Média Holdingnál (EMHH) - közölte az MTI érdeklődésére Kálomista Gábor, a társaság elnöke.

2007. szeptember 18. 08:00

Erősödnek a cseh internetes hírportálok

Tavaly jelentősen megerősödtek a cseh internetes hírportálok. A három legnagyobbat - Seznam, Centrum, Atlas - tavaly átlagban 2,25 millió személy kereste fel naponta - közölte a prágai sajtó.

Kulcsszavak: portál média
2007. július 13. 10:10

Handabandázik a T-Online

Új arculattal és átalakított tartalommal jelentkezik a Axer.hu oldal, amely ezentúl Handabanda GyerekInternet néven várja a szórakozni, illetve informálódni vágyó gyerekeket és szüleiket. A T-Online által üzemeltetett portál látogatói számtalan játéklehetőség mellett interaktív mesekönyvben lapozgathatnak, különleges fórumban beszélgethetnek, valamint a felnőtt tartalmaktól védett Gyerekböngészőt is használhatják.

Kulcsszavak: website portál T-Online
2007. május 31. 18:31

Megújult a Nemzeti Hírközlési Hatóság TANTUSZ portálja

A TANTUSZ portál segít eligazodni a vezetékes- és mobiltarifák között, bemutatja a különböző szolgáltatók roamingdíjait, illetve tájékoztat arról, hogy adott lakcímen milyen szélessávú internet-hozzáférések, kábeltévé-szolgáltatások közül lehet választani.

2006. szeptember 13. 09:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás