primposta kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: primposta

Mit visz a Mikulás?

Mit hoz a Mikulás? Vagy a Jézuska? Nehéz eldönteni, hogy egy december 15-ei csomagot éppen melyik decemberi ajándékosztónak tudjunk be, mindenesetre úgy tűnik, hogy az Internet Szolgáltatók Tanácsa is elérkezettnek látja az időt arra, amit az elmúlt hónapban Maffia.hu címmel pedzegettünk, s ha fel nem is oszlatja magát, december közepén megvitatja a domainliberalizáció lehetőségét.

2000. január 6. 18:45

Maffia.hu

A Prím Online-on elindított új levelezőrendszer kapcsán kitört a parasztgyalázat. Hogy a fenébe tudta elérni kiadónk, hogy olyan domainneveket, mint kgb.hu, fbi.hu, cia.hu, maffia.hu Magyarországon bejegyezzenek, ezzel is lehetővé téve, hogy játékos kedvű személyek akár orban.viktor@maffia.hu néven nyissanak postafiókot?

2000. január 6. 18:43

Egyedülálló spam-szűrési lehetőségek a Prímpostában

Amellett, hogy a levél tárgya, fejléce vagy feladója alapján már eddig is kiszűrhette a kéretlen leveleket a Prímposta felhasználója, mától újabb szolgáltatással bővült a rendszer: automatikusan kiszűrhetők azok a levelek is, amelyeket a nemzetközi "feketelistákon" nyilvántartanak.

Kulcsszavak: freemail primposta +fontos
1999. november 13. 18:13

Helyesírás-ellenőrzés távolról

A telefon és a televízió mintájára akár teleszótárnak vagy telekontrollnak is nevezhetnénk a Morphologic ama fejlesztéseit, amelyek az internetet is bekapcsolják a szótári szolgáltatásba, illetve a helyesírás-ellenőrzésbe.

1999. október 30. 20:18

A Compfair nyitónapján elindult a Prímposta

www.primposta.com - ide kell lépnie annak, aki a Prím főoldalának kikerülésével egyből el akarja érni a Prím-Online legújabb szolgáltatását, amely amellett, hogy sok egyedi lehetőséget (és fantasztikus domainneveket) tartalmazó freemail-rendszer, az ingyenesség mellé még árkedvezményt is kínál...

1999. október 30. 20:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

Miután a PSD2 bevezetésére kitűzött szeptember 14-i határidő tarthatatlanná vált, az MNB tegnap közleményt adott ki, amelyben megnyugtatja az érintetteket, hogy - az Európai Uniós szinten hozott döntéssel összhangban - az MNB többlet időt biztosít a magyar pénzügyi szektor számára, hogy megfeleljen az erős ügyfél-hitelesítésről szóló jogszabályoknak, a fizetési kártyával végzett online fizetési műveletek esetében.

 

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2015 után másodszor rendezik meg Budapesten az ITU Telecom World konferenciát (Europe Telecom-ot rendeztek már itt korábban is). A világ talán legfontosabb nemzetközi infokommunikációs- és távközlési eseménye kormányok és az iparágban érdekelt vállalatok, valamint kis- és középvállalkozások számára nyújt lehetőséget a találkozásra és információcserére. 

2019. szeptember 9. 23:51
online sportfogadás