primposta kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: primposta

Mit visz a Mikulás?

Mit hoz a Mikulás? Vagy a Jézuska? Nehéz eldönteni, hogy egy december 15-ei csomagot éppen melyik decemberi ajándékosztónak tudjunk be, mindenesetre úgy tűnik, hogy az Internet Szolgáltatók Tanácsa is elérkezettnek látja az időt arra, amit az elmúlt hónapban Maffia.hu címmel pedzegettünk, s ha fel nem is oszlatja magát, december közepén megvitatja a domainliberalizáció lehetőségét.

2000. január 6. 18:45

Maffia.hu

A Prím Online-on elindított új levelezőrendszer kapcsán kitört a parasztgyalázat. Hogy a fenébe tudta elérni kiadónk, hogy olyan domainneveket, mint kgb.hu, fbi.hu, cia.hu, maffia.hu Magyarországon bejegyezzenek, ezzel is lehetővé téve, hogy játékos kedvű személyek akár orban.viktor@maffia.hu néven nyissanak postafiókot?

2000. január 6. 18:43

Egyedülálló spam-szűrési lehetőségek a Prímpostában

Amellett, hogy a levél tárgya, fejléce vagy feladója alapján már eddig is kiszűrhette a kéretlen leveleket a Prímposta felhasználója, mától újabb szolgáltatással bővült a rendszer: automatikusan kiszűrhetők azok a levelek is, amelyeket a nemzetközi "feketelistákon" nyilvántartanak.

Kulcsszavak: freemail primposta +fontos
1999. november 13. 18:13

Helyesírás-ellenőrzés távolról

A telefon és a televízió mintájára akár teleszótárnak vagy telekontrollnak is nevezhetnénk a Morphologic ama fejlesztéseit, amelyek az internetet is bekapcsolják a szótári szolgáltatásba, illetve a helyesírás-ellenőrzésbe.

1999. október 30. 20:18

A Compfair nyitónapján elindult a Prímposta

www.primposta.com - ide kell lépnie annak, aki a Prím főoldalának kikerülésével egyből el akarja érni a Prím-Online legújabb szolgáltatását, amely amellett, hogy sok egyedi lehetőséget (és fantasztikus domainneveket) tartalmazó freemail-rendszer, az ingyenesség mellé még árkedvezményt is kínál...

1999. október 30. 20:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás