roadshow kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: roadshow

Hatalmas lila kamion szeli az utakat tavasszal

Sikeres őszi bemutatkozása után ismét útra kelt a Szakmavilág kamionja, amelyen VR aktivitás és tanácsadók várják a pályaválasztás előtt álló fiatalokat. Az országos roadshow tavaszi helyszínein a résztvevők virtuális szemüveg segítségével próbálhatnak ki különböző szakmacsoportokat. Újdonság, hogy a roadshow egy pályaválasztási szülői értekezlet sorozattal is kiegészül, ezzel is segítve a szülőket a fontos, közös döntés meghozatalában.

2019. március 19. 18:11

Epson Roadshow és új termékek bemutatója

Számos új eszköz debütált hazánkban az Epson három helyszínes roadshowján, melynek utolsó állomása a budapesti Öbölház volt. Az eseményen sajtótájékoztatót tartott a vállalat hazai vezetése, illetve az IDC elemzőcég nyomtatóipari kitekintését is meghallgathatták a jelenlévők.

2018. október 18. 12:18

Jó üzlet a technológiát megtanulni

Hamarosan lezárul a Microsoft tavaly novemberben indult Tech Days roadshow-ja, amelyből már csak két állomás van hátra. A roadshow február 9-i állomása Győrben17-i megállója pedig Debrecenben lesz, de aki távtanulással szeretné elsajátítani a "tananyagokat", letöltheti azokat a "9-es csatornáról".

Kulcsszavak: oktatás roadshow Microsoft
2016. február 4. 10:12

Microsoft roadshow: milyen informatikai rendszerekkel lehet igazán sikeres egy vállalat?

Országos roadshow-n mutatja be a Microsoft, hogy milyen informatikai rendszerekkel lehet igazán sikeres egy vállalat, és hatékony programmal segít enyhíteni az informatikushiányt. A november 10-én induló Microsoft TechDays Budapest mellett Debrecenbe, Győrbe, Pécsre és Szegedre is ellátogat.

2015. november 2. 11:17

Országos roadshow-n próbálhatók ki a Nikon termékei

A korábbi évekhez hasonlóan idén is megrendezésre kerül a Nikon Roadshow. Az egyes állomások különböző magyarországi nagyvárosokban lesznek, ahol az érdeklődő fotósok tematikus előadásokon és termékbemutatókon keresztül ismerkedhetnek meg a Nikon által kínált professzionális technológiai megoldásokkal és a márkát érintő legfrissebb újdonságokkal. Az előadások után a Nikon szakemberei lehetőséget biztosítanak a termékek kipróbálására is.

2014. október 28. 12:25

Budapesten a Dell roadshow-ja

A Dell Solutions Tour június 24-én reggel 8:30-kor kezdődik a Budapest Bálnában és izgalmas, dinamikus előadásokkal, tematikus szekcióülésekkel, valamint a Dell megoldásait és termékeit bemutató kiállítással várja a látogatókat.

Kulcsszavak: Dell roadshow
2014. június 19. 13:19

Segítség az állami intézményeknek a kiberháborúban

Új eszköz könnyítheti meg az Információbiztonsági törvényben előírt rendelkezések végrehajtását. A KÜRT egy modult készített kockázatmenedzsment szoftveréhez, amellyel egyszerűbben és rövidebb idő alatt végezhetők el a munkafolyamatok.

 

2014. május 21. 12:30

Magyar IT-cégek mutatkoznak be Szingapúrban az ExhibIT-en

A magyar kereskedőház május 27-ei irodanyitásához kapcsolva május 28-án húsz magyar IT-cég mutatkozik be az ExhibIT szakmai rendezvényen Szingapúrban - mondta Kerekes György, a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. vezérigazgatója háttérbeszélgetésen Budapesten és hozzátette: az ExhibIT roadshow iránt jelentős szingapúri érdeklődés mutatkozik, eddig mintegy 100 ottani cég regisztrált a részvételre.

Kulcsszavak: kiállítás roadshow
2014. május 13. 10:22

Startup Europe Roadshow az infokummunikációs fiatal vállalkozások megsegítésére

Brüsszelben Február 10-én az Európai Bizottság és az Európai Fiatal Fejlesztők Fóruma (European Young Innovators Forum, EYIF) büszkén jelentette be a Startup Europe Roadshow elindulását, ami 10 különböző nagyvárost fog érinteni a következő 8 hónapban. A Roadshow lehetővé teszi, hogy az infokommunikációs területen feltörekvő vállalkozók kapcsolatba kerüljenek, tanuljanak és olyan „példaképek” mentorálják őket, akik maguk is sikeres fiatal IKT vállalkozók. A program azon erőfeszítések közé tartozik, amiknek célja, hogy Európa startup környezetét dinamikusabbá és kevésbé kockázatkerülővé tegye.

Kulcsszavak: roadshow start-up
2014. február 12. 14:51

Országos roadshow indul az internetes értékesítés népszerűsítésére

2013 őszén indul az ország jelentős részét lefedő Nagy Webáruház Roadshow, melynek célja az internetes kereskedelem előnyeinek népszerűsítése és bemutatása a magyar kis- és középvállalkozások körében.

2013. október 2. 08:12

Lenovo DO Tour roadshow itthon is

Hazánkban is bemutatkozott a “Lenovo DO Tour” elnevezésű roadshow-ja, mely két hónap alatt Európa kilenc országába látogat el. A roadshow célja, hogy bemutassa a Lenovo legújabb termékeit és technológiáit, közelebb hozza a vállalatot a vásárlókhoz.

Kulcsszavak: Lenovo roadshow
2011. szeptember 19. 16:44

Három új asztali DO gép a Lenovotól - Főként kis- és középvállalkozásoknak

A Lenovo bemutatta a ThinkCentre Edge 71 asztali gépét, ThinkCentre Edge 71z all-in-one gépét és a prémium kategóriás ThinkCentre Edge 91 asztali számítógépét. Az újdonságok főként a kis- és középvállalkozások számára jelenthetnek ideális választást, mert azok egyedi igényeire tervezte őket a világ harmadik legnagyobb PC gyártója.

Kulcsszavak: Lenovo-hu Lenovo PC kkv roadshow
2011. szeptember 15. 16:57

Jubiláló üzleti roadshow

Az IDC Üzleti Intelligencia Roadshowja, amely idén ünnepli megrendezésének 10 éves évfordulóját, szeptember 23-án az Art 'Otelben mutatja be az üzleti intelligencia kulcsterületeit, megoldásokat kínálva a legsürgetőbb problémákra a gazdaság valamennyi ágából érkező külső szakértők, független elemzők, iparági vezetők és végfelhasználók bevonásával. A konferencia részeként tartandó vertikális piaci szekció az egyes szektorok különleges igényeivel, a rájuk jellemző trendek alapos elemzésével és a legaktuálisabb vertikum specifikus újítások megismertetésével foglalkozik.

2011. szeptember 7. 08:26

ThinkPad tablet és Lenovo roadshow

A Lenovo ma hazánkban is bejelentette Android 3.1 operációs rendszerrel szállított új üzleti tabletjét. A bejelentéssel egy időben a cég elindította  “Lenovo DO Tour” elnevezésű road show-ját, mely Európa kilenc országába fog ellátogatni. A road show célja, hogy bemutassa a Lenovo legújabb termékeit és technológiáit, közelebb hozza a vállalatot a vásárlókhoz. Budapestre szeptember 16-án érkezik a kamion.

Kulcsszavak: Lenovo Tablet PC roadshow
2011. augusztus 26. 15:26

Február 7-én Magyarországra érkezik az IDC IT Security Roadshow-ja

Az „IDC IT Security Central and Eastern Europe 2006” nevet viselő, 14 CEMA- régióbeli országot érintő konferenciasorozata 2006. február 7-én érkezik Magyarországra. A hazánkban immár negyedik egymást követő évben megrendezendő esemény az IDC 2006-os roadshow-jának első állomása lesz.

Kulcsszavak: roadshow security IDC
2006. január 10. 08:18

Indul az eMagyarország Roadshow

2005. május 19-én, csütörtökön az Informatikai és Hírközlési Minisztérium eMagyarország kamionja megérkezik a Millenáris Parkba, az eMagyarország roadshow első állomására. Az ország valamennyi régiójába eljutó eMagyarország Roadshow-n népszerűsíti az eMagyarország pontokat és a szélessávú internetezést az IHM.

2005. május 19. 14:40

"Intelligens szervezetek" létrehozása - az IDC Roadshow fő jelmondata

Az IDC üzleti információkezelésről szóló kelet-közép-európai konferenciája többek között az integrált adatbázisok, a hatékony adatbányászat és a maximális beruházás-megtérülés kérdéseivel foglalkozik.

Kulcsszavak: konferencia roadshow IDC
2004. október 13. 17:10

2. PHP RoadShow, Tiszaújváros

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Webalkalmazások Fejlesztése Szakosztálya 2004. augusztus 21-én a Magyarországi PHP Roadshow keretében konferenciát tart. A rendezvény lehetőséget ad a szakmai információk begyűjtésére éppúgy, mint személyes találkozásokra, szakmai kapcsolatok kiépítésére.

Kulcsszavak: roadshow konferencia PHP NJSZT
2004. augusztus 11. 17:50

IDC roadshow: Az outsourcing szerepe Kelet-Közép-Európában

Az IDC kelet-közép-európai Outsourcing Roadshowjának központi témája a költségek és az ellenőrzés egyensúlyának megteremtése.

2004. augusztus 10. 16:08

RTL Klub és T-Mobile RoadShow

Több tízezer ember számára kínál szórakozást, igazi látványos programot az RTL Klub és a T-Mobile (korábban Westel) országjáró RoadShow-ja . A május 22. és szeptember 18. között az ország 12 helyszínére ellátogató showműsor rendezvényeire szombati napokon kerül sor.

2004. május 20. 00:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás