roadshow kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: roadshow

Nagyon kell a kkv-szektornak a segítség

Ősszel már kiírják az agráriumnak járó EU-pályázatokat. A kkv-k számára azonban még nincsenek hírek, mikor juthatnak a kedvező EU-pályázati pénzekhez. De addig is van segítség.

2023. május 14. 10:14

Hatalmas lila kamion szeli az utakat tavasszal

Sikeres őszi bemutatkozása után ismét útra kelt a Szakmavilág kamionja, amelyen VR aktivitás és tanácsadók várják a pályaválasztás előtt álló fiatalokat. Az országos roadshow tavaszi helyszínein a résztvevők virtuális szemüveg segítségével próbálhatnak ki különböző szakmacsoportokat. Újdonság, hogy a roadshow egy pályaválasztási szülői értekezlet sorozattal is kiegészül, ezzel is segítve a szülőket a fontos, közös döntés meghozatalában.

2019. március 19. 18:11

Epson Roadshow és új termékek bemutatója

Számos új eszköz debütált hazánkban az Epson három helyszínes roadshowján, melynek utolsó állomása a budapesti Öbölház volt. Az eseményen sajtótájékoztatót tartott a vállalat hazai vezetése, illetve az IDC elemzőcég nyomtatóipari kitekintését is meghallgathatták a jelenlévők.

2018. október 18. 12:18

Jó üzlet a technológiát megtanulni

Hamarosan lezárul a Microsoft tavaly novemberben indult Tech Days roadshow-ja, amelyből már csak két állomás van hátra. A roadshow február 9-i állomása Győrben17-i megállója pedig Debrecenben lesz, de aki távtanulással szeretné elsajátítani a "tananyagokat", letöltheti azokat a "9-es csatornáról".

Kulcsszavak: oktatás roadshow Microsoft
2016. február 4. 10:12

Microsoft roadshow: milyen informatikai rendszerekkel lehet igazán sikeres egy vállalat?

Országos roadshow-n mutatja be a Microsoft, hogy milyen informatikai rendszerekkel lehet igazán sikeres egy vállalat, és hatékony programmal segít enyhíteni az informatikushiányt. A november 10-én induló Microsoft TechDays Budapest mellett Debrecenbe, Győrbe, Pécsre és Szegedre is ellátogat.

2015. november 2. 11:17

Országos roadshow-n próbálhatók ki a Nikon termékei

A korábbi évekhez hasonlóan idén is megrendezésre kerül a Nikon Roadshow. Az egyes állomások különböző magyarországi nagyvárosokban lesznek, ahol az érdeklődő fotósok tematikus előadásokon és termékbemutatókon keresztül ismerkedhetnek meg a Nikon által kínált professzionális technológiai megoldásokkal és a márkát érintő legfrissebb újdonságokkal. Az előadások után a Nikon szakemberei lehetőséget biztosítanak a termékek kipróbálására is.

2014. október 28. 12:25

Budapesten a Dell roadshow-ja

A Dell Solutions Tour június 24-én reggel 8:30-kor kezdődik a Budapest Bálnában és izgalmas, dinamikus előadásokkal, tematikus szekcióülésekkel, valamint a Dell megoldásait és termékeit bemutató kiállítással várja a látogatókat.

Kulcsszavak: Dell roadshow
2014. június 19. 13:19

Segítség az állami intézményeknek a kiberháborúban

Új eszköz könnyítheti meg az Információbiztonsági törvényben előírt rendelkezések végrehajtását. A KÜRT egy modult készített kockázatmenedzsment szoftveréhez, amellyel egyszerűbben és rövidebb idő alatt végezhetők el a munkafolyamatok.

 

2014. május 21. 12:30

Magyar IT-cégek mutatkoznak be Szingapúrban az ExhibIT-en

A magyar kereskedőház május 27-ei irodanyitásához kapcsolva május 28-án húsz magyar IT-cég mutatkozik be az ExhibIT szakmai rendezvényen Szingapúrban - mondta Kerekes György, a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. vezérigazgatója háttérbeszélgetésen Budapesten és hozzátette: az ExhibIT roadshow iránt jelentős szingapúri érdeklődés mutatkozik, eddig mintegy 100 ottani cég regisztrált a részvételre.

Kulcsszavak: kiállítás roadshow
2014. május 13. 10:22

Startup Europe Roadshow az infokummunikációs fiatal vállalkozások megsegítésére

Brüsszelben Február 10-én az Európai Bizottság és az Európai Fiatal Fejlesztők Fóruma (European Young Innovators Forum, EYIF) büszkén jelentette be a Startup Europe Roadshow elindulását, ami 10 különböző nagyvárost fog érinteni a következő 8 hónapban. A Roadshow lehetővé teszi, hogy az infokommunikációs területen feltörekvő vállalkozók kapcsolatba kerüljenek, tanuljanak és olyan „példaképek” mentorálják őket, akik maguk is sikeres fiatal IKT vállalkozók. A program azon erőfeszítések közé tartozik, amiknek célja, hogy Európa startup környezetét dinamikusabbá és kevésbé kockázatkerülővé tegye.

Kulcsszavak: roadshow start-up
2014. február 12. 14:51

Országos roadshow indul az internetes értékesítés népszerűsítésére

2013 őszén indul az ország jelentős részét lefedő Nagy Webáruház Roadshow, melynek célja az internetes kereskedelem előnyeinek népszerűsítése és bemutatása a magyar kis- és középvállalkozások körében.

2013. október 2. 08:12

Lenovo DO Tour roadshow itthon is

Hazánkban is bemutatkozott a “Lenovo DO Tour” elnevezésű roadshow-ja, mely két hónap alatt Európa kilenc országába látogat el. A roadshow célja, hogy bemutassa a Lenovo legújabb termékeit és technológiáit, közelebb hozza a vállalatot a vásárlókhoz.

Kulcsszavak: Lenovo roadshow
2011. szeptember 19. 16:44

Három új asztali DO gép a Lenovotól - Főként kis- és középvállalkozásoknak

A Lenovo bemutatta a ThinkCentre Edge 71 asztali gépét, ThinkCentre Edge 71z all-in-one gépét és a prémium kategóriás ThinkCentre Edge 91 asztali számítógépét. Az újdonságok főként a kis- és középvállalkozások számára jelenthetnek ideális választást, mert azok egyedi igényeire tervezte őket a világ harmadik legnagyobb PC gyártója.

Kulcsszavak: Lenovo-hu Lenovo PC kkv roadshow
2011. szeptember 15. 16:57

Jubiláló üzleti roadshow

Az IDC Üzleti Intelligencia Roadshowja, amely idén ünnepli megrendezésének 10 éves évfordulóját, szeptember 23-án az Art 'Otelben mutatja be az üzleti intelligencia kulcsterületeit, megoldásokat kínálva a legsürgetőbb problémákra a gazdaság valamennyi ágából érkező külső szakértők, független elemzők, iparági vezetők és végfelhasználók bevonásával. A konferencia részeként tartandó vertikális piaci szekció az egyes szektorok különleges igényeivel, a rájuk jellemző trendek alapos elemzésével és a legaktuálisabb vertikum specifikus újítások megismertetésével foglalkozik.

2011. szeptember 7. 08:26

ThinkPad tablet és Lenovo roadshow

A Lenovo ma hazánkban is bejelentette Android 3.1 operációs rendszerrel szállított új üzleti tabletjét. A bejelentéssel egy időben a cég elindította  “Lenovo DO Tour” elnevezésű road show-ját, mely Európa kilenc országába fog ellátogatni. A road show célja, hogy bemutassa a Lenovo legújabb termékeit és technológiáit, közelebb hozza a vállalatot a vásárlókhoz. Budapestre szeptember 16-án érkezik a kamion.

Kulcsszavak: Lenovo Tablet PC roadshow
2011. augusztus 26. 15:26

Február 7-én Magyarországra érkezik az IDC IT Security Roadshow-ja

Az „IDC IT Security Central and Eastern Europe 2006” nevet viselő, 14 CEMA- régióbeli országot érintő konferenciasorozata 2006. február 7-én érkezik Magyarországra. A hazánkban immár negyedik egymást követő évben megrendezendő esemény az IDC 2006-os roadshow-jának első állomása lesz.

Kulcsszavak: roadshow security IDC
2006. január 10. 08:18

Indul az eMagyarország Roadshow

2005. május 19-én, csütörtökön az Informatikai és Hírközlési Minisztérium eMagyarország kamionja megérkezik a Millenáris Parkba, az eMagyarország roadshow első állomására. Az ország valamennyi régiójába eljutó eMagyarország Roadshow-n népszerűsíti az eMagyarország pontokat és a szélessávú internetezést az IHM.

2005. május 19. 14:40

"Intelligens szervezetek" létrehozása - az IDC Roadshow fő jelmondata

Az IDC üzleti információkezelésről szóló kelet-közép-európai konferenciája többek között az integrált adatbázisok, a hatékony adatbányászat és a maximális beruházás-megtérülés kérdéseivel foglalkozik.

Kulcsszavak: konferencia roadshow IDC
2004. október 13. 17:10

2. PHP RoadShow, Tiszaújváros

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Webalkalmazások Fejlesztése Szakosztálya 2004. augusztus 21-én a Magyarországi PHP Roadshow keretében konferenciát tart. A rendezvény lehetőséget ad a szakmai információk begyűjtésére éppúgy, mint személyes találkozásokra, szakmai kapcsolatok kiépítésére.

Kulcsszavak: roadshow konferencia PHP NJSZT
2004. augusztus 11. 17:50

IDC roadshow: Az outsourcing szerepe Kelet-Közép-Európában

Az IDC kelet-közép-európai Outsourcing Roadshowjának központi témája a költségek és az ellenőrzés egyensúlyának megteremtése.

2004. augusztus 10. 16:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

Újjáéledt az egyik legritkább és legkultikusabb magyar otthoni számítógép, az Aircomp-16, sorban fejlesztik rá az új játékprogramokat. Október 15-ig egy teljesen nyílt játékpályázat keretében bárki beküldheti új játékprogramjait a muzeális típusra, ezzel gaming platformmá avatva a magyar informatikatörténet egyik legkülönlegesebb számítógépét.

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

A jubileumi, harmincadik MENTA 2023 – NEXT30! konferencián adta át IVSZ – Digitális vállalkozások szövetsége az egykori elnökéről, Gyurós Tiborról elnevezett Év menedzsere-díjat. A 2023-as díjazott Patay Szabolcs, a fejlett járműkommunikációs technológiákat fejlesztő magyarországi startup, a Commsignia ügyvezető igazgatója.

2023. szeptember 20. 15:17