show kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: show

Rekordot döntött a CES

Az eddigi legnagyobb CES-en vagyunk túl, legalábbis a számok ezt igazolják. A szupershow vagy megashow-ként is emlegetett Consumer Electronic Show saját rekordját döntötte meg Las Vegasban.

2014. január 14. 09:36

A CeBIT centrumában

A hannoveri CeBIT középpontjában 1998-ban az Internet-, az intranet- és az extranet-hálózatok köré csoportosuló technológiák állnak, ami nem csak lapunk szempontjából tarthat számot az átlagosnál erőteljesebb érdeklődésre, de az e téren bekövetkezett rengeteg újítás és a robbanásszerű terjedés lényegében ma már az átlagember figyelmét is erre a témakörre irányítja.

Kulcsszavak: security böngésző show Java
1999. január 27. 14:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

Mivel sok szempontból rendhagyó, megrázó, felkavaró, mégis különleges évet írunk 2022-ben - a hazai digitális gazdaság is rengeteg változást, gyorsulást és irányváltást élt meg az év első felében –, ehhez igazodik az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért éves csúcsrendezvénye, a MENTA programja is.

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

A kiberbűnözés határokon átívelő probléma: az ESET telemetriai mérései alapján a kibertámadások száma növekszik, egyre nagyobb arányban az okostelefonokat célozva. A kiberbiztonság egyik globális vezető vállalataként az ESET ezért úgy döntött, hogy vezető technológiáit felhasználva iparágspecifikus megoldásokat hoz létre, melyek hálózati szinten segítenek elhárítani ezeket a fenyegetéseket. A távközlési és internetszolgáltatói iparág számára bemutatott új termékcsomagjuk célja, hogy képesek legyenek teljeskörű védelmet nyújtani fogyasztóiknak.

2022. június 23. 11:24