spyware kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: spyware

Izrael tagadja, hogy köze lenne az évszázad kémprogramjához

Alaptalannak nevezte Cipi Hotoveli izraeli külügyminiszter-helyettes csütörtökön azokat az állításokat, hogy Izraelnek köze lenne a Duqu 2 néven emlegetett számítógépes kémprogramhoz, amelynek felgöngyölítéséről előző nap számolt be a Kaspersky Lab kiberbiztonsági vállalat.

2015. június 12. 10:29

Letartóztatták a SpyEye készítőit

A múlt héten az Egyesült Államok igazságügyi minisztériuma bejelentette, hogy az elhíresült SpyEye banki kémprogram készítője, Alekszandr Andrejevics Panyin (álnevén Gribodemon vagy Harderman) egy szövetségi törvényszék előtt bűnösnek vallotta magát a SpyEye létrehozásában és terjesztésében.

2014. február 13. 15:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás