stratégia kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: stratégia

ABB: az értékteremtés következő fázisa

Az ABB megkezdi a Next Level stratégiájának 3. ütemét. Ennek célja, hogy még több értéket állítson elő a vevők és a részvényesek számára. Fő elemei: az ABB divíziókból 4 piacvezető, vállalkozó szellemű egységet kell kialakítani, mely törekvések keretében az ABB mint tulajdonos megtartja az Energetikai Hálózatok divíziót, de folytatja annak átalakítását; valamint további cél az ABB digitalizálásban rejlő lehetőségeinek teljes körű kiaknázása és az ABB-márka megerősítése.

Kulcsszavak: stratégia +céginfo ABB
2016. október 6. 10:38

Kevesebb telefont gyárt a Samsung jövőre

A dél-koreai techóriás ontja magából az androidos okostelefonokat. Ám, úgy tűnik, hamarosan megváltozhat a helyzet, a vállalat elmondása szerint ugyanis kevesebb telefont készítenek 2015-ben.

2014. november 18. 14:23

A Kaspersky Lab stratégiai tervei a vállalati IT-biztonsági piacon

A Kaspersky Lab a cég éves Kiberbiztonsági Csúcstalálkozóján San Franciscóban felfedte elképzeléseit a vállalati biztonságról. A vállalat számos biztonsági megoldást és üzleti stratégiát is bejelentett, amelyek hajtómotorjai lesznek a vállalat növekedésének az év folyamán.

2014. április 18. 17:32

Nagy fába vágta fejszéjét az Epson – Vajon sikerrel jár?

A gyártó friss felmérése szerint a kkv-k nyomtatási szokásait meghatározó egyik legfontosabb szempont a költséghatékony működés, de meglepő módon a legtöbb válaszadó nincs tisztában nyomtatási költségeivel. A piac sajátosságai által teremtett előítéletek miatt sokan a lézernyomtatókat preferálják annak ellenére, hogy már léteznek gazdaságosabb és egyben zöldebb megoldások is. Az Epson külső tartályos tintasugaras nyomtatói is ilyenek, ám sikerük érdekében a cégnek fel kell nyitnia a vásárlók szemét, ami hatalmas kihívás.

2014. március 17. 18:30

Új mobilstratégia az LG-nél

Az LG az új mobiltelefonok mellett új termékstratégiáját is bemutatta a Mobile World Congressen (MWC). A vállalat ebben az évben a márka erősödését kívánja elérni egyedi, fogyasztóközpontú funkcióival, valamint azzal, hogy egyszerre összpontosít a prémium és az alapkategóriás okostelefonokra.  

2014. március 3. 09:39

A BlackBerry visszatér a gombokhoz

A BlackBerry az utóbbi időben egyre inkább az érintőképernyős modellek felé kacsingatott, és bár megmaradt a hagyományos, nyomógombos változatoknál is, egyre több készülék elhagyta ezt a „védjegyet”. De talán a folyamat a jövőben megfordul.

2014. január 14. 14:18

A BBC bemutatta jövőképét

A BBC Worldwide vezérigazgatója, Tim Davie bemutatta a BBC világméretű márkaépítésről, közönségbővítésről és kereskedelmi megtérülésről szóló új jövőképét. A vállalat új, globális BBC-márkanevet is bevezet.

2013. október 28. 10:06

Egyszerre lesz Android és Windows Phone a HTC telefonokon?

A Microsoft arra próbálja rávenni a HTC-t, hogy androidos telefonjain második operációs rendszerként a Windows Phone is jelen legyen. Ha a tajvaniak rábólintanak a javaslatra, mentesülhetnek a Windows Phone után fizetendő licencdíjak megfizetése alól.

2013. október 10. 11:17

Új márkaarculattal rukkolt elő az LG

Az LG bemutatja új márkaarculati stratégiáját, amelyet az „It’s All Possible”, azaz „Mindez lehetséges” jelmondat köré épített fel. A jelmondat pontosan kifejezi az LG felhasználó-központú üzleti stratégiájának lényegét: inspiráló megoldásokkal elégedett mosolyt varázsolni a felhasználók arcára.

2013. augusztus 7. 09:51

Stratégiai partnerség a magyar kormány és a Huawei között

A megállapodás értelmében a Huawei az elkövetkező években törekedni fog arra, hogy bővítse magyarországi gyártó tevékenységét, és egyre több hazai beszállítót kapcsoljon be ellátási folyamataiba. Az együttműködés kiterjed majd többek között a kiberbiztonság, a gyártásfejlesztés, a beszállítások és a versenyképesség területére.

Kulcsszavak: stratégia trend Huawei
2013. április 18. 10:31

Epson: tintatartályos nyomtatókkal a maximális költséghatékonyságért

Az Epson új stratégia alapján folytatja működését, mely a költséghatékonyság maximalizálására irányul. A cég termékportfoliójában a gazdaságos, beépített tintatartállyal szerelt készülékek kapnak nagyobb teret, a tintapatronos nyomtatók kínálata pedig jelentősen csökkeni fog.

2013. március 21. 13:38

2003/2004: fény az alagút végén - állítja az IVSZ

A magyar ICT-piac az előzetes várakozásoknak megfelelően, 10% körüli növekedéssel zárta az évet - állítják az IDC-vel egybehangzóan az Informatikai Vállalkozások Szövetségének szakértői. 2003. második félévében erőteljesen nőtt a számítástechnikai eszközök forgalma.

2004. január 22. 14:46

Döntött a kormány az információs társadalom stratégiáról

A kormány elfogadta a magyar információs társadalom stratégiáját, amely 19 kiemelt programra, illetve négy területre koncentrálva segíti elő e téren is Magyarország európai uniós felzárkózását - közölte Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter a kabinet szerdai ülését követő szóvivői tájékoztatón, Budapesten.

2003. november 20. 07:52

A tárcaközi bizottság elfogadta az információs társadalom stratégiát

Az Informatikai és Hírközlési Minisztériumban 2003. szeptember 23-án megtartott ülésén az Információs Társadalom Koordinációs Tárcaközi Bizottság (ITKTB) elfogadta, s a kormánynak elfogadásra javasolja a Magyar Információs Társadalom Stratégia (MITS) tervezetét.

2003. szeptember 24. 18:05

Warcraft III infók

A Blizzard weblapjára számos új infó került fel a játékról; hogyan befolyásolja az időjárás a csatákat vagy hogy hány faj lesz?

2000. március 25. 01:12

Warcraft III interjú

A Blizzard hosszú ideje csöndben van a Warcraft III-mat illetően, de az állóvizet ismét felkavarta, hogy a játék fejlesztésének vezetője, Mike O'Brien eltávozott a Blizzardtól. Ezen kívűl a GameSpot hírei szerint a játék fejlesztésének iránya is nagy változásokon ment át. Legfőképpen, a Blizzard ismételten hangoztatta, hogy a játék mindenekelőtt stratégia lesz, nem pedig szerepjáték.

2000. március 18. 17:20

Warcraft IIIA Warcraft III fejlesztői részt vettek egy online chaton, ahol a rajongók kérdéseire válaszolva számos újdonságot mondtak el. A beszélgetés fordítása előtt felidézzük az eddig megismert tényeket és közzéteszünk újabb, eddig nem látott screenshotokat is.

Kulcsszavak: stratégia warcraft játék
2000. február 19. 15:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

Elindult a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat új, ÉletMentő elnevezésű applikációja, amely gyorsabbá és hatékonyabbá teheti a segélyhívást. Az applikáció amellett, hogy pontos helymeghatározást tesz lehetővé, és megjeleníti a mentők számára az előre feltöltött egészségügyi adatokat, tartalmazza a felhasználóhoz legközelebb eső gyógyszertár, kórház, defibrillátor helyét, valamint része egy elsősegélynyújtó kisokos is.

2020. január 23. 14:20

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

Az e-aláírás-specialista NETLOCK szerint hamarosan leválthatják az okostelefonokba zárt digitális tárcák a fizikailag létező okmányokat, bőrtárcákat: 2020-ra áttörést jósolnak a digitalizáció terén.

2020. január 16. 14:39
online sportfogadás