stratégia kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: stratégia

ABB: az értékteremtés következő fázisa

Az ABB megkezdi a Next Level stratégiájának 3. ütemét. Ennek célja, hogy még több értéket állítson elő a vevők és a részvényesek számára. Fő elemei: az ABB divíziókból 4 piacvezető, vállalkozó szellemű egységet kell kialakítani, mely törekvések keretében az ABB mint tulajdonos megtartja az Energetikai Hálózatok divíziót, de folytatja annak átalakítását; valamint további cél az ABB digitalizálásban rejlő lehetőségeinek teljes körű kiaknázása és az ABB-márka megerősítése.

Kulcsszavak: stratégia +céginfo ABB
2016. október 6. 10:38

Kevesebb telefont gyárt a Samsung jövőre

A dél-koreai techóriás ontja magából az androidos okostelefonokat. Ám, úgy tűnik, hamarosan megváltozhat a helyzet, a vállalat elmondása szerint ugyanis kevesebb telefont készítenek 2015-ben.

2014. november 18. 14:23

A Kaspersky Lab stratégiai tervei a vállalati IT-biztonsági piacon

A Kaspersky Lab a cég éves Kiberbiztonsági Csúcstalálkozóján San Franciscóban felfedte elképzeléseit a vállalati biztonságról. A vállalat számos biztonsági megoldást és üzleti stratégiát is bejelentett, amelyek hajtómotorjai lesznek a vállalat növekedésének az év folyamán.

2014. április 18. 17:32

Nagy fába vágta fejszéjét az Epson – Vajon sikerrel jár?

A gyártó friss felmérése szerint a kkv-k nyomtatási szokásait meghatározó egyik legfontosabb szempont a költséghatékony működés, de meglepő módon a legtöbb válaszadó nincs tisztában nyomtatási költségeivel. A piac sajátosságai által teremtett előítéletek miatt sokan a lézernyomtatókat preferálják annak ellenére, hogy már léteznek gazdaságosabb és egyben zöldebb megoldások is. Az Epson külső tartályos tintasugaras nyomtatói is ilyenek, ám sikerük érdekében a cégnek fel kell nyitnia a vásárlók szemét, ami hatalmas kihívás.

2014. március 17. 18:30

Új mobilstratégia az LG-nél

Az LG az új mobiltelefonok mellett új termékstratégiáját is bemutatta a Mobile World Congressen (MWC). A vállalat ebben az évben a márka erősödését kívánja elérni egyedi, fogyasztóközpontú funkcióival, valamint azzal, hogy egyszerre összpontosít a prémium és az alapkategóriás okostelefonokra.  

2014. március 3. 09:39

A BlackBerry visszatér a gombokhoz

A BlackBerry az utóbbi időben egyre inkább az érintőképernyős modellek felé kacsingatott, és bár megmaradt a hagyományos, nyomógombos változatoknál is, egyre több készülék elhagyta ezt a „védjegyet”. De talán a folyamat a jövőben megfordul.

2014. január 14. 14:18

A BBC bemutatta jövőképét

A BBC Worldwide vezérigazgatója, Tim Davie bemutatta a BBC világméretű márkaépítésről, közönségbővítésről és kereskedelmi megtérülésről szóló új jövőképét. A vállalat új, globális BBC-márkanevet is bevezet.

2013. október 28. 10:06

Egyszerre lesz Android és Windows Phone a HTC telefonokon?

A Microsoft arra próbálja rávenni a HTC-t, hogy androidos telefonjain második operációs rendszerként a Windows Phone is jelen legyen. Ha a tajvaniak rábólintanak a javaslatra, mentesülhetnek a Windows Phone után fizetendő licencdíjak megfizetése alól.

2013. október 10. 11:17

Új márkaarculattal rukkolt elő az LG

Az LG bemutatja új márkaarculati stratégiáját, amelyet az „It’s All Possible”, azaz „Mindez lehetséges” jelmondat köré épített fel. A jelmondat pontosan kifejezi az LG felhasználó-központú üzleti stratégiájának lényegét: inspiráló megoldásokkal elégedett mosolyt varázsolni a felhasználók arcára.

2013. augusztus 7. 09:51

Stratégiai partnerség a magyar kormány és a Huawei között

A megállapodás értelmében a Huawei az elkövetkező években törekedni fog arra, hogy bővítse magyarországi gyártó tevékenységét, és egyre több hazai beszállítót kapcsoljon be ellátási folyamataiba. Az együttműködés kiterjed majd többek között a kiberbiztonság, a gyártásfejlesztés, a beszállítások és a versenyképesség területére.

Kulcsszavak: stratégia trend Huawei
2013. április 18. 10:31

Epson: tintatartályos nyomtatókkal a maximális költséghatékonyságért

Az Epson új stratégia alapján folytatja működését, mely a költséghatékonyság maximalizálására irányul. A cég termékportfoliójában a gazdaságos, beépített tintatartállyal szerelt készülékek kapnak nagyobb teret, a tintapatronos nyomtatók kínálata pedig jelentősen csökkeni fog.

2013. március 21. 13:38

2003/2004: fény az alagút végén - állítja az IVSZ

A magyar ICT-piac az előzetes várakozásoknak megfelelően, 10% körüli növekedéssel zárta az évet - állítják az IDC-vel egybehangzóan az Informatikai Vállalkozások Szövetségének szakértői. 2003. második félévében erőteljesen nőtt a számítástechnikai eszközök forgalma.

2004. január 22. 14:46

Döntött a kormány az információs társadalom stratégiáról

A kormány elfogadta a magyar információs társadalom stratégiáját, amely 19 kiemelt programra, illetve négy területre koncentrálva segíti elő e téren is Magyarország európai uniós felzárkózását - közölte Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter a kabinet szerdai ülését követő szóvivői tájékoztatón, Budapesten.

2003. november 20. 07:52

A tárcaközi bizottság elfogadta az információs társadalom stratégiát

Az Informatikai és Hírközlési Minisztériumban 2003. szeptember 23-án megtartott ülésén az Információs Társadalom Koordinációs Tárcaközi Bizottság (ITKTB) elfogadta, s a kormánynak elfogadásra javasolja a Magyar Információs Társadalom Stratégia (MITS) tervezetét.

2003. szeptember 24. 18:05

Warcraft III infók

A Blizzard weblapjára számos új infó került fel a játékról; hogyan befolyásolja az időjárás a csatákat vagy hogy hány faj lesz?

2000. március 25. 01:12

Warcraft III interjú

A Blizzard hosszú ideje csöndben van a Warcraft III-mat illetően, de az állóvizet ismét felkavarta, hogy a játék fejlesztésének vezetője, Mike O'Brien eltávozott a Blizzardtól. Ezen kívűl a GameSpot hírei szerint a játék fejlesztésének iránya is nagy változásokon ment át. Legfőképpen, a Blizzard ismételten hangoztatta, hogy a játék mindenekelőtt stratégia lesz, nem pedig szerepjáték.

2000. március 18. 17:20

Warcraft IIIA Warcraft III fejlesztői részt vettek egy online chaton, ahol a rajongók kérdéseire válaszolva számos újdonságot mondtak el. A beszélgetés fordítása előtt felidézzük az eddig megismert tényeket és közzéteszünk újabb, eddig nem látott screenshotokat is.

Kulcsszavak: stratégia warcraft játék
2000. február 19. 15:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás