számítógép kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: számítógép

Kétfunkciós Latitude modellek a Delltől

A Dell olyan mobileszközöket jelentett be, amelyek elsősorban egy számítógép, másodsorban pedig egy táblagép élményét nyújtják anélkül, hogy ez kompromisszumot jelentene a kialakítás, a teljesítmény vagy a biztonság tekintetében. 

2017. július 13. 15:14

Az ASUS Republic of Gamers a teljes gaming termékcsaládját bemutatta a CES-en

Az ASUS Republic of Gamers (ROG) a nyilvánosság elé tárta a teljes gaming termékcsaládját a CES 2017 kiállításon, továbbá bemutatta az első, kifejezetten a gamereknek tervezett ROG routerét, a Rapture GT-AC5300-at. 

2017. január 11. 10:54

Az ASUS bejelentette a VivoPC X-t

ASUS bejelentette a VivoPC X-t, az elegáns és kompakt asztali számítógépet, amelyet magával ragadó VR élményekre terveztek.  

2017. január 5. 11:34

Innovációs elismerések sorát nyerte a Zebra

A Motorola Solutions felvásárlásának lezárultával a Zebra Technologies teljes erővel az innováció felé fordult. A számos szabadalom, a jövőbeni vevői igények feltárása, a kreativitás és a mérnöki tudás ötvözete újdonságok sorozatát eredményezte. Ezek közül nem egy a hagyományos gazdasági területeken túlmutatva, a hétköznapi élet új területeire terjedt ki.

2016. március 17. 15:14

Keresik a kidobott Apple I tulajdonosát

Egy Bay Area-ban lakó hölgy kidobott egy nagyon ritka Apple I számítógépet. A hölgy nem tudja, hogy 100 ezer dolláros csekk vár rá. Az újrahasznosítással foglalkozó cég 200 ezer dollárért adta el a számítógépet, és szeretné megfelezni az összeget az ismeretlen hölggyel.

2015. június 2. 13:23

Számítógép a televízióban

Míg néhány évvel ezelőtt még luxusnak számított, ma már minden magyar háztartás számára elérhető egy smart tévé. Az internetre képes fekete dobozok néhány éven belül magukra irányíthatják a nézők – sokféle kütyük és berendezések által megosztott – figyelmét.

2015. március 9. 12:19

Évente több ezer forint takarítható meg egy új számítógéppel

A felhasználók nem is gondolnák, de egy ötéves számítógép is már több áramot fogyaszt, mint egy új masina. Ráadásul sokan nem kapcsolják ki őket éjszakára: ez még tovább növeli a számlát.

2015. február 20. 15:23

A kínai számítógépek fele vírusos

Egy új jelentés szerint egyre rosszabb az arány a vírussal fertőzött számítógépek terén Kínában. Immáron a masinák fele vírusos.

2014. szeptember 17. 16:07

Számítógép irányítású mini-tengeralattjárót tesztel Kína

A Baidu hírportál számolt arról, hogy ember nélküli mini-tengerallatjárót tesztelnek Kínában, amely minden eddiginél fejlettebb számítógépes technológiával működik.

2014. július 3. 08:36

Női hang és LED kijelzők a Keletiben

A régi lapozós táblák helyett korszerű TFT monitorokkal és – a korábbi férfi helyett – női hangos tájékoztatással újult meg Keleti pályaudvar. A MÁV üzembe helyezte az egyik legforgalmasabb pályaudvarán jelentősen megújult audiovizuális utastájékoztató-rendszerét, a napi akár hatvanezer utazó megfelelőbb kiszolgálása érdekében.

2014. június 12. 14:17

Félszáz rászoruló gyermek kapott számítógépet

Ötven rászoruló családban élő tehetséges gyermek kapott számítógépet a Mátrix Közhasznú Alapítvány Számítógép Álom 2013 támogatói programja alkalmából a hét végén Szegeden. Az ötven gépre közel kétezren pályáztak, a kiírás szerint olyan gyerekek tehették ezt, akik 10-14 év közöttiek, legalább két testvérük van, jó tanulók, otthonukban még nincs számítógép, és a létminimum alatt élnek.

2013. december 3. 10:26

Már nem csak okostévéken fut a fuso Premium

Már számítógépen, neten böngészve is elérhető a fuso Premium nevű független, havidíjas streaming video (SVOD) szolgáltatás szerda óta. A Fuso Ecosystems Nyrt. fejlesztésének köszönhetően a hazai internetezők közel 80 százaléka választhat a stúdiók több százas, többségében HD minőségű, szinkronizált és eredeti nyelvű kínálatából, mely folyamatosan bővül. Hamarosan pedig a konzolok is csatlakoznak a sorhoz.

2013. november 29. 16:46

Közzétették az Apple II rendszerének forráskódját

Az amerikai számítógéptörténeti múzeum (Computer History Museum) nyilvánosságra hozta az Apple II DOS forráskódját, természetesen nem kereskedelmi használatra. Az Apple II volt a vállalat első tömegszámítógépe a 70-es években.

 

2013. november 14. 13:02

A Google Shakuntala Devi születésnapjára emlékezik

A mai Google.com doodle a „mentális számítógépként” elhíresült Shakuntala Devire születésének 84. évfordulójára emlékezik.

2013. november 4. 10:51

HP – új All-in-One PC-k a legjobb érintési élménnyel

Új All-in-One PC szériát mutatott be a HP. Az eddigi legjobb érintési élményt kínálja az ENVY Recline PC sorozat az All-in-One PC piacon. A szabadalmaztatott formatervezésnek köszönhetően használói lejjebb hajthatják és közelebb húzhatják magukhoz az érintőképernyőt, így ergonomikusabban és könnyebben dolgozhatnak vele.

2013. szeptember 13. 10:05

Könnyű mindent a vírusokra fogni

Nem mindig a vírusok felelősek az esetleges hibákért. Ha elromlik valami a gépünkről, legkézenfekvőbb a kártevőket okolni, pedig legtöbbször az emberek magukat okozzák.

Kulcsszavak: vírus hiba számítógép
2013. március 1. 14:18

Újra működik a világ legöregebb digitális számítógépe

Újra működik a világ legöregebb digitális számítógépe: a két és fél tonnát nyomó, 61 esztendős brit óriást évekig szerelték a szakemberek, hogy évtizedek múltával ismét üzembe helyezhessék az informatika történelmének fontos mérföldkövét.

2012. november 22. 09:53

Commodore 64 Extreme – Intel Core i7-es processzorral

Az első generációs változatnál brutálisan gyorsabb masina ismét divatba hozhatja a Commodore 64-et és persze a gép által nyújtott életérzés is újra felszínre kerülhet.

 

2011. november 4. 13:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

eTrends Monitor: a készpénzmentes fizetés már népszerűbb a netezők körében

Egyre többen választanak inkább készpénzkímélő fizetési megoldásokat Magyarországon. Míg az elmúlt években a felnőtt internetezők egyharmada fizetett inkább készpénzmentesen – ha tehette; arányuk mára már 44 százalékra nőtt. 

2018. október 8. 10:12

Videót vetít, kezet fog, ölel, táncol a robot

A Muzix Group Kft. elsőként mutatta be Magyarországon a CruzR mesterséges intelligenciával működő szolgáltató robotot. A felhő-alapú szolgáltatást használó robot úgy mozgatja a karjait, mint egy ember, tud ölelni és kezet rázni is. Rengeteg területen hasznosítható, kiválóan alkalmas például ügyfelek tájékoztatására és útbaigazítására, de arcfelismerésre, videóhívás indítására és táncolásra is képes. 

2018. szeptember 21. 14:07
cloudappsportal.com