színház kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: színház

Megnyílt az első hazai színházi webáruház

A K:önyv és bolt a Katonában már 3 éve kínál a Katona József Színházhoz, művészeihez és előadásaihoz kapcsolódó ajándéktárgyakat. A merchandising és a színház összekapcsolása itthon egyedülálló kezdeményezésnek számít, mostantól pedig az interneten is elérhető az egyedi árukészlet.

Kulcsszavak: színház webshop kultúra
2015. november 20. 12:22

Eladnád az ismerőseidet a hírnévért vagy a szabadságért?

Rendhagyó, interaktív színházi előadáson vehettek részt vasárnap délután a Katona József Színházban az odalátogatók. A Being Faust – Enter Mephisto előadás Koreából érkezett hozzánk a Goethe Intézet szervezésében. Ma még további három előadás lesz.

2015. május 11. 10:19

Being Faust – Enter Mephisto című interaktív játék a Sufniban

Május közepén rendhagyó, ingyenes színházi élményt kínál nézőinek a Katona. A Goethe Intézet közvetítésével, Dél-Koreából érkezik hazánkba a Being Faust – Enter Mephisto című interaktív játék, amely a Faust szövegére, okostelefonokra, valamint a nézők aktív részvételére épül.

2015. május 7. 12:26

A Katona József Színház a SzEK-ben

A Katona József Színház az első olyan kulturális intézmény, amely belépett a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK.org)  iparági egyesületbe. Az intézmény törekszik az innovatív, új megoldások evezetésére.

2013. október 18. 14:48

Egyre több színházjegyet vásárolnak az utolsó pillanatban

Egyre népszerűbbek a magyar színházkedvelő közönség körében az interneten "utolsó pillanatban" vásárolt színházjegyek: becslések szerint az online értékesített jegyek körülbelül hat százalékát tavaly már az előadás napján vásárolták meg.

2013. január 26. 07:46

EFOTT: Színház a fesztiválon, fesztiválon a színház!

Az idei EFOTT-on a kulturálódni vágyó fiatalok is megtalálják a kedvükre valót. A résztvevőket minden este színvonalas előadások várják a Szkéné Színház jóvoltából. Így már összeállt az fesztiváltrió: a zene, a színház és a sport a három fő irányzat, melyről a téma képviselői beszéltek.

Kulcsszavak: kultúra színház EFOTT
2012. április 27. 10:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

Többek között a roaminggal és a határozott időre szóló szerződésekkel kapcsolatos előírásokat ellenőrzi majd a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az idei felügyeleti terve alapján. A szolgáltatók kötbérkezelési folyamatai a korábbi évekhez hasonlóan idén is a fókuszban lesznek. Jó hír, hogy a nemzetközi hívások tavalytól érvényes árcsökkentési uniós előírását megfelelően alkalmazták a hazai szolgáltatók.

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

Az SAP ökosztisztémában és a régióban is kiemelt szerepet betöltő budapesti fejlesztőközpont új üzletágat indít, melyhez első fázisban 20 magasan képzett informatikai szakembert keres. Ezzel a céges utazások szervezésére és költségelszámolásokra szakosodott SAP Concur is felkerül a szervezet termékpalettájára.

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás