szórakoztató elektronika kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: szórakoztató elektronika

A Samsung megújítja a felhasználói élményt az IFA 2016 kiállításon

A Samsung Electronics az IFA 2016 mai, berlini sajtókonferenciáján bemutatta új, kifejezetten az európai piacra szánt konyhai berendezéseit, képernyőmegoldásait és otthoni szórakoztatóelektronikai termékeit, szemléltetve ezzel, hogy miként fogalmazza újra a felhasználói élményt.

2016. szeptember 3. 10:43

CES 2016: hang váratlan helyekről

A Samsung Electronics, a szórakoztató elektronikai berendezések vezető gyártójaként bemutatta legújabb audio termékpalettáját, amelynek tagjai a tökéletes hangzás új generációját képviselik. Az elsőként a 2016-os Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (CES) megtekinthető készülékek között található egy Dolby Atmos technológiával felszerelt különleges Soundbar, valamint a vezeték nélküli Audio 360 sorozat legújabb darabjai is.

2016. január 6. 10:20

Magyarországon a Samsung Tizen alapú SUHD TV-je

A Samsung két évvel ezelőtt, 2013-ban mutatta be első UHD felbontású televízióját. Most egy új szintre lépve megalkották a SUHD készülékeket, melyek ívelt kialakítással párosulva a természetben előforduló színeket sokkal szélesebb spektrumban és nagyobb színpontossággal képesek visszaadni.

2015. április 4. 13:25

High Powered Audio rendszereket mutatott be a Sony

A Sony a szórakoztatás szolgálatában bejelentette legújabb High Powered audio rendszereit, amelyek minőségi hangzást nyújtanak a felhasználóknak, és szerencsére nem foglalnak túl sok helyet.

2015. március 31. 15:23

Új stratégiát hirdetett az LG szórakoztató elektronikai üzletága

 Az LG Electronics (LG) bemutatta fogyasztói elektronikai üzletágának idei stratégiáját, a vállalat ennek értelmében bővítené üzleti aktivitását globálisan – elsősorban piacvezető, komoly hozzáadott értéket képviselő termékein keresztül.

2015. január 12. 13:25

Cisco újdonságok a CES-en

A 2009. évi Nemzetközi Fogyasztói Elektronikai Kiállításon (CES) Las Vegasban a Cisco olyan új fogyasztói technológiákat és kezdeményezéseket mutatott be, amelyek a kommunikációs és szórakozási élmények új generációjával támogatják a „hálózati életmódot”.

2009. január 9. 13:07

A Sony számára fontos a kelet-európai piac

A Sony Europe divíziója, az Image Sensing Solutions (ISS) értékesítési képviseleti hálózat kiépítésével kívánja alátámasztani Kelet-Európa iránti elkötelezettségét.

2008. április 9. 11:23

EISA-díjnyertes Yamaha házimozi erősítő az Albacomptól

Az EISA (European Imaging and Sound Association) a napokban nyilvánosságra hozta díjazottjainak listáját, amelyet a 2006-2007-es évad legjobb szórakoztató elektronika termékeinek ítél oda.

2006. augusztus 31. 12:45

LG 50PC1R Plazma TV - HD ready készülék igényeseknek

Az új 50 inches HD-ready Plazma TV (50PC1R) megfelel az új TV vásárlása előtt általánosan felmerülő fogyasztói igényeknek a kép minőségével, a formatervezéssel, a kezelői felülettel és a készülék árával kapcsolatban.

2006. június 26. 13:15

Mobil, tévé és mikro nélkül már nem tudunk élni?

Az internetezők túlnyomó többsége rendelkezik mobiltelefonnal, televízióval és mikrohullámúval, az elmúlt évben a DVD és az MP3 lejátszók, valamint a digitális fényképezőgépek népszerűsége növekedett a leginkább – mutat rá az NRC Piackutató felmérése.

2006. május 21. 11:12

Fényorgia, surround és óriáskivetítők a templomokban

Az Istentiszteletek látogatói számának egyre nagyobb fogyatkozása láttán az amerikai egyházak vezetői elhatározták, hogy bármi áron visszacsalogatják híveiket a templomok falai közé, így az Egyesült Államok számos imaházát felszerelték a legmodernebb technikai vívmányokkal.

2006. május 1. 19:39

Az LG Blu-ray HD DVD kombót tervez

A koreai LG elektronikai konszern még a januári CES rendezvényen hírt adott a BD199 nevet viselő Blu-ray készülékének érkezéséről, azonban James Kim, a vállalat európai részlegének vezetője a napokban bejelentette, hogy a jövőben a HD DVD formátumot is támogatnák.

2006. március 12. 20:24

Óriás TV-k a CeBIT-en

A legnagyobb TV-gyártó cégek hatalmas LCD és plazma képernyős TV- készülékeket mutatnak be a CeBIT 2006 kiállításon. Óriás képernyős készüléknek számítanak a 82 hüvelykes és nagyobb masinák. Az LG például 100 hüvelykes LCD, míg a Panasonic 103 hüvelykes plazma képernyős TV-vel lepte meg a látogatókat.

2006. március 10. 20:03

Kontrasztarány-fokozó technológia az LG-től

Az LG világelső, 1600:1 kontraszt arányt biztosító DFC technológiája tisztább, élesebb, és intenzívebb képet nyújt a felhasználóknak. A DFC ún. ‘MOVIE MODE’ módozatban működik, amelyet a legerősebb fényerejű mozgóképhez optimalizáltak, mindemellett különböző (kisebb) fényerő szinteken is kiválóan alkalmazható.

2006. március 10. 12:51

Csúcstechnológiával felszerelt Samsung termékek a CeBIT-en

A 2006-os hannoveri CeBIT kiállításon a Samsung bemutatta legújabb csúcstechnológiájú termékeit. A vállalat újdonságai között van a világ első 10 megapixeles kamerás mobilja, egy 8 GB-os merevlemezzel ellátott okostelefon, és a legvékonyabb 3 megapixeles kamerás csúsztatható telefon is. Szintén a CeBIT keretében mutatták be a jelenleg létező leggyorsabb HSDPA (Nagysebességű Csomagkapcsolat Letöltés) technológiát, a világ legnagyobb televízió készülékét, a legkisebb multifunkcionális lézernyomtatót, és az első nagy kapacitású flash alapú zenelejátszót is.

2006. március 10. 12:09

100 inch-es LCD TV az LG-től

Az LG egy 100” képátmérőjű, 16:9-es méretarányú „szélesvásznú” LCD televíziót mutatott be, amely a cég szerint az eddigi legnagyobb ilyen termék.

2006. március 9. 09:37

Az LG legújabb multimédiás technológiai fejlesztései a CeBIT-en

Az LG Electronics (LG) a 2006-os CeBIT-en bemutatja legújabb multimédiás technológiai fejlesztéseit: a beépített DVR-res plazma TV-t, a földi és műholdas sugárzású DMB telefont, valamint a Dual-Core Notebook PC-t.

2006. március 7. 14:27

Évente megrendezendő házimozi-kiállítás Hannoverben

Az Art&Voice Medien németországi cég egy új szórakoztató elektronikai vásár megrendezésével szeretné a jövőben évente a nagyfelbontású készülékeket valamint házimozi-berendezéseket kedvelő végfelhasználókat Hannoverbe csalogatni.

2006. február 25. 18:45

Be kíván törni a szórakoztató elektronikai piacra a Cisco

A Cisco Systems, a világ legnagyobb internetes hálózati infrastruktúrákat gyártó vállalata a Financial Times-nak nyilatkozva bejelentette, hogy a cég szórakoztató elektronikai termékek gyártását és forgalmazását tervezi a jövőben.

2006. január 16. 20:37

LG Electronics csúcstechnológia a KES 2005-ön

Az LG kiállította világviszonylatban is versenyképes termékeit, köztük Plazma és LCD TV-ket, DMB telefonokat, hálózaton kommunikáló háztartási készülékeket és más digitális konvergenciás termékeket.

2005. október 24. 15:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

A koronavírus járvány okozta rendkívüli gazdasági és társadalmi helyzetben három hónapig ingyen digitális védelmet nyújt a Panda Security minden meglévő és új vállalati ügyfelének, valamint tanároknak és diákoknak világszerte. A távmunkára és az online oktatásra való hirtelen átállás komoly biztonsági kockázatot jelent megfelelő technológiai háttér nélkül. Ezért a cég több mint 30 millió meglévő felhasználója és az új belépők számára biztosít díjmentesen kibervédelmi szolgáltatásokat az online támadásokkal szemben. A kezdeményezéssel a társaság célja, hogy a vállalkozások és az oktatási intézmények biztonsággal munkatársaikra és alaptevékenységükre koncentrálhassanak.

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

Az ország összes iskolájában múlt hétfőn digitális oktatás kezdődött. Ez azt jelenti, hogy a gyerekeknek és a tanároknak sok esetben kapkodva, pár óra alatt kell megismerkedniük rengeteg platformmal, letölteni mindeddig ismeretlen programokat, felkészülten állniuk a virtuális világ kihívásai elé. Ez sokszor nem könnyű, főleg hogy a szülők nem tudják ezekben a napokban teljes figyelmükkel a gyerekek internetes tevékenységén tartani a szemüket, hiszen esetleg maguk is ugyanezekkel a kihívásokkal küzdenek a home office munkavégzés kapcsán. Az ESET szakemberei összegyűjtötték, hogy mire érdemes figyelni ilyenkor, és hogy levegyék a terhek egy részét a szülőkről, most 3 hónapos ingyenes próbaverziót biztosítanak az ESET Internet Security biztonsági megoldásból minden diáknak és tanárnak.

2020. március 25. 10:43
online sportfogadás