személyfelügyelet kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: személyfelügyelet

NetIQ Access Review: ellenőrzött és jóváhagyott hozzáférések mindig naprakészen

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a NetIQ Access Review 1.1. A megoldás segítségével a vállalatok rendszeresen és soron kívül is ellenőrizhetik, valamint hitelesíthetik a felhasználói hozzáféréseket. Így biztosíthatják, hogy a legkisebb jogosultság elvét követve a szervezeten belül minden felhasználó csak azokat az erőforrásokat érje el, amelyekre valóban szüksége van.

2015. február 23. 14:37

A Novell legújabb személyazonosság-felügyeleti eszközei már elérhetők

A felhőszolgáltatók és rendszerintegrátorok mostantól szolgáltatás formájában (Identity as a Service) is elérhetővé tehetik ügyfeleik számára a NetIQ személyazonosság-felügyeleti termékeit.

2014. október 25. 11:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

18. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 183 nevezés érkezett.

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

Minden idők legnagyobb informatikai versenye zajlott a múlt héten Magyarországon: a Neumann Társaság és az ELTE Informatikai Karának szervezésében lezajlott e-Hódon 202 magyarországi iskola 27 702 diákja vett részt. A kezdeményezés célja, hogy felkeltse a diákok érdeklődését az informatika iránt, megmutassa annak sokszínűségét, és eloszlassa az azzal kapcsolatos negatív előítéleteket.

2019. november 26. 11:05
online sportfogadás