személyfelügyelet kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: személyfelügyelet

NetIQ Access Review: ellenőrzött és jóváhagyott hozzáférések mindig naprakészen

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a NetIQ Access Review 1.1. A megoldás segítségével a vállalatok rendszeresen és soron kívül is ellenőrizhetik, valamint hitelesíthetik a felhasználói hozzáféréseket. Így biztosíthatják, hogy a legkisebb jogosultság elvét követve a szervezeten belül minden felhasználó csak azokat az erőforrásokat érje el, amelyekre valóban szüksége van.

2015. február 23. 14:37

A Novell legújabb személyazonosság-felügyeleti eszközei már elérhetők

A felhőszolgáltatók és rendszerintegrátorok mostantól szolgáltatás formájában (Identity as a Service) is elérhetővé tehetik ügyfeleik számára a NetIQ személyazonosság-felügyeleti termékeit.

2014. október 25. 11:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás