szerverszoft kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: szerverszoft

Open Enterprise Server 2015: naprakész hálózati, nyomtatási és fájlszolgáltatások

Az új kiadás felhasználóközpontú fejlesztéseket tartalmaz többek között a nyomtatás az NSS fájlrendszer, illetve a biztonsági protokollok terén

2015. október 2. 15:30

A SUSE új partnerprogramja a 64 bites ARM-processzorok támogatására is kiterjed

A SUSE partnerei egy új, kifejezetten erre a célra kialakított SUSE Linux Enterprise Server-változattal tesztelhetik és fejleszthetik a 64 bites ARM processzorokhoz fejlesztett megoldásaikat

2015. augusztus 28. 10:33

Megérkezett az Oracle Service Cloud új kiadása

Az ügyfél-életciklus jobb megértését és a szolgáltatások hatékonyabb együttműködését segíti az Oracle Service Cloud

2015. február 5. 13:38

Elérhető a SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications legújabb változata

Az új rendszer nagyobb teljesítményt, még megbízhatóbb működést, valamint megerősített biztonsági funkciókat kínál.

2013. november 27. 17:07

Letölthető a Sun GlassFish új változata; itt a Sun felhője

Elérhető a GlassFish ESB, a Sun nyílt forrású, JBI (Java Business Integration) alapú integrációs/SOA szoftvereszközének soron következő változata. Ez a GlassFish ESB 2.1 M1, amely az OpenESB projekt weblapjáról tölthető le Solaris x86 / SPARC, Windows, Linux, Mac OSX x86 / PPC változatokban.

Kulcsszavak: Sun szerverszoft
2009. március 23. 11:54

Megjelent az RSA enVision 4.0 és az EMC Smart Server Manager

Az EMC biztonsági részlegeként működő RSA kibővített változatban jelentette meg az RSA enVision egyesített, integrált, „három az egyben” SIEM (biztonsági információ- és eseménykezelés) naplókezelési megoldását.

Kulcsszavak: EMC szerverszoft
2009. március 18. 12:30

Solaris fut a HP ProLiant szervereken is

A HP és a Sun több évre szóló partnerségi megállapodást kötött, amely lehetővé teszi a HP számára, hogy a Sun Solaris 10 operációs rendszerrel értékesítse a HP ProLiant blade szervereit és rendszerplatformjait, valamint technikai támogatást is nyújtson a programhoz.

Kulcsszavak: HP Sun szerver szerverszoft
2009. február 26. 13:06

Ingyenes, magyar nyelvű Exchange Server 2007 tananyag

A Microsoft Magyarország az Informatika Tisztán rendezvénysorozat részeként az elmúlt év folyamán három különböző nézőpontból mutatta be a Microsoft Exchange Server 2007 kommunikációs és csoportmunka szervert. A portálról mostantól elérhető egy háromszáz oldalas tankönyvből, 12 órányi screencastból és 15 prezentációból álló magyar nyelvű Exchange Server 2007 tananyag.

2009. február 25. 19:06

Sun GlassFish Portfolio alkalmazási platform

A Sun február 10-én jelentette be teljes, nyílt forráskódú alapokra épített alkalmazási platformját, a GlassFish Portfoliót. (Ismeretes, a GlassFish egy Java Enterprise Edition specifikációval kompatibilis alkalmazásszerver.) A szoftverportfolió (csomag) elemei a következők: GlassFish Enterprise Server 2.1, GlassFish Enterprise Manager, Glassfish Enterprise service Bus, GlassFish Web Space Server és a Glassfish Web Stack.

Kulcsszavak: Sun szerverszoft
2009. február 11. 18:42

Új program segíti az átállást a SUSE Linux Enterprise Server rendszerre

A Novell új előfizetési és támogatási programot hozott létre, amely a különböző Linux disztribúciókról történő áttérést segíti SUSE Linux Enterprise Serverre.

Kulcsszavak: Novell Linux szerverszoft
2008. december 4. 11:31

Érkezik a Windows Essential Server Solutions

November 12-én bemutatkozik a Microsoft kis- és középvállalatoknak készült integrált kiszolgálószoftverek új családja, a Microsoft Windows Essential Server Solutions. Lássuk, milyen újdonságokat kínálnak!

Kulcsszavak: Microsoft szerverszoft
2008. november 9. 21:05

Megjelent a Solaris 10 legújabb verziója

A Sun megjelentette a Solaris operációs rendszer legújabb, 10 10/08 számú verzióját. A Solaris 10 10/08 verzió számos termékfrissítést és fejlesztést tartalmaz, amelyek közül több az OpenSolaris közösség munkájának köszönhető.

Kulcsszavak: Sun szerverszoft
2008. november 3. 14:04

Megjelent az Oracle alkalmazásszerverének legújabb verziója

Az Oracle a 2008. július 1-jei, az Oracle Fusion köztesszoftvercsalád stratégiájáról, valamint a BEA-termékek integrálási terveiről szóló bejelentését követően megjelentette a WebLogic Server 10g 3. változatát.

2008. szeptember 9. 07:57

Új változatú Oracle alkalmazás-kiszolgáló

Az Oracle megjelenteti alkalmazásszerver programcsomagjának legújabb verzióját: az Oracle WebLogic Server 10g 3.-at. Az új verzió magában foglalja az Oracle Fusion Middleware köztesszoftverrel való integrációt, valamint megtestesíti az Oracle BEA-ügyfelek irányában vállalt elkötelezettségét.

Kulcsszavak: Oracle szerverszoft
2008. augusztus 28. 16:39

Megjelent a Microsoft SQL Server 2008

A Microsoft bejelentette a Microsoft SQL Server 2008 adatbázis-kezelő végleges (RTM – Release To Manufacturing) változatának megjelenését. Az SQL Server új verziója számos fontos újítást tartalmaz, mint pl. a szabályalapú kiszolgáló felügyelet (policy-based management), az auditálás kiterjesztése, a nagyméretű adattárházak támogatása, a térinformatikai képességek, valamint fejlett elemzési és jelentéskészítési lehetőségek.

Kulcsszavak: Microsoft szerverszoft
2008. augusztus 7. 14:01

Korlátlan számú alkalmazás- és adatbázisszerver telepíthető a Sun új termékeivel

Már kaphatók azok az új Sun-termékek, amelyekkel az ügyfelek befektetései gyorsabban megtérülnek, továbbá jelentősen csökkenthető az adatbázis-kezelő, illetve alkalmazásszerver-szoftverek telepítése és felügyelete. A Sun GlassFish és MySQL Unlimited terméke éves átalánydíj fejében bármilyen méretű vállalatnál korlátlan számú kiszolgálón telepíthető a szervezeten belül.

Kulcsszavak: Sun szerverszoft
2008. július 9. 14:01

A Microsoft hat héttel korábban forgalmazza szerver-virtualizációs szoftverét

A Microsoft megkezdte Hyper-V nevű szerver-virtualizációs szoftverének forgalmazását, hat héttel a korábban hivatalosan meghirdetett időpont előtt.

2008. június 29. 08:30

Novell Open Workgroup Suite programcsomag Novell Teaming szolgáltatással kiegészítve

A Novell bejelentette a Novell Open Workgroup Suite programcsomag Novell Teaming szolgáltatással kiegészített változatát. A már világszerte elérhető kibővített programcsomag új csoportmunka-funkciókkal: csoportmunkaterekkel, vállalati közösségi hálózattal, munkafolyamatokkal, blogokkal és wikikkel egészíti ki a Workgroup Suite eszközeit. A Novell Open Workgroup Suite lehetővé teszi a vállalatok és intézmények számára, hogy növeljék az alkalmazottak termelékenységét, azáltal, hogy a csoportmunkaeszközöket meglévő infrastruktúrájukba integrálják - mindezt a költségek növelése és a zárt forráskódú megoldásokra jellemző egy szállítótól való függőség kialakulása nélkül.

Kulcsszavak: Novell szerverszoft
2008. május 28. 12:01

Szabványos Primergy szerverekhez is rendelhető a ServerView PAN Manager

A Fujitsu Siemens Computers a szabványos Primergy szerverekre is kiterjesztette FlexFrame infrastruktúráját. Így már a Primergy rendszerekhez is szállítja központosított, automatizált ServerView PAN Manager platformját, amely a rendszer működésének dinamikus korrigálásával folyamatosan fenntartja az optimális teljesítményt.

2008. május 20. 13:21

Fürtre fűzhetőek a Sybase nagyvállalati adatbázisszerverei

A Sybase ASE új kiadása számos szabadalmaztatott újítást tartalmaz, amelyek biztosítják az ügyfeleknek, hogy alacsonyabb költségek mellett el tudják osztani a kritikus rendszereiket ért terhelést, és megnöveljék a rendelkezésre állást.

2008. március 31. 19:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

A Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumi elnöke a következő 5 évben Dr. Charaf Hassan lesz, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának nemzetközileg is elismert dékánja. Az új elnök szakmai tapasztalatával is segíti majd a Vodafone Alapítvány digitális kompetenciafejlesztést és társadalmi esélyegyenlőség megteremtését célzó programjait. 

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

A Magyar Telekom ma közzétette 2021. harmadik negyedévre és első kilenc hónapra vonatkozó EU által befogadott Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. A negyedéves pénzügyi jelentés nem auditált értékeket tartalmaz az összes pénzügyi időszakra. 

2021. november 9. 21:45