társkereső kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: társkereső

A "teltkarcsú" vidéken jobban bejön

A társkereső oldalak ma már nem csupán összehozzák a párkapcsolatokat, de a begyűjtött hatalmas adatvagyonból kutatásokat is végeznek, és érdekes összefüggésekre bukkannak. A Viszony.hu több ezer félrelépést tervezgető párkereső adatlapját megvizsgálta, azt kutatva, hogy külső alapján a nők illetve a férfiak milyen szeretőt keresnek maguknak. 

Kulcsszavak: társkereső dating
2019. március 5. 17:25

10 gyakori hiba, ami miatt nem találunk párt az interneten

Magyarországon évente sok százezer egyedülálló regisztrál különböző társkereső oldalakra, hogy megtalálja a párját. A VagyokNeked.hu társkereső oldal üzemeltetői eddigi tapasztalataik alapján közzétettek egy listát azokkal a tipikus hibákkal, amik miatt nem vagy csak nagyon nehezen tudunk párt találni az interneten. Nézzünk szembe a tényekkel!

2017. február 18. 09:46

Miért tartunk vonzónak valakit?

Egyedülálló társkeresőként nem is tévedhetne nagyobbat az, aki azt gondolja, hogy online társkereső oldalakon valószínűleg olyanokkal fog közelebbi ismeretségbe kerülni, akikkel hasonló értékekben hisznek, hasonló alapelvek szerint élik az életüket. 

2016. szeptember 18. 11:39

Egyre több kivándorolt magyar keres társat online

Becslések szerint napjainkban legalább félmillió magyar él külföldön. Pszichológusok szerint általános tapasztalat, hogy sokkal nehezebb idegen országban mélyebb emberi kapcsolatokat kialakítani, mint azt sokan gondolnák.

2016. szeptember 3. 10:39

A szabadidőnk eltöltéséhez választunk párt

Hazánkban naponta társkeresők százezrei keresik az igazit és ismerkednek az internetes társkereső oldalakon. 

2016. június 26. 13:35

A férfiak álmodoznak, a nők reálisabban látják esélyeinket

A következő hetek a franciaországi rendezésű labdarúgó eb-ről fognak szólni. A magyar válogatott kijutása miatt várhatóan jóval több magyar szurkoló fogja követni a mérkőzéseket, sokan a helyszínen, még többen a tévék képernyői előtt.

2016. június 12. 12:56

Szinglik és a csillagok

Világszerte milliók kezdik úgy a napot, hogy elolvassák horoszkópjukat, sokan még szerelmüket is a csillagok alapján választják ki. Vajon mennyire befolyásolja szerelmi életünket, párkapcsolatunk alakulását vagy akár a társkeresésünket az, hogy milyen csillagzat alatt születtünk? 

2016. április 4. 13:55

Havi egymillió szerelmes üzenet

A legnagyobb hazai társkereső oldal, a Randivonal.hu napokban közzétett statisztikái alapján 2015-ben párkeresőik havonta több mint egymillió üzenetet váltottak egymással.

2016. január 18. 11:17

Színlelni boldog szeretőt

A címet és az illusztrációt Miskolczi Miklós író-újságíró kollégánktól vettük kölcsön, aki már évtizedekkel ezelőtt felfedezte azt, amit ma már internetes társkereső oldalak adatai is megerősítenek: a magyarok - de továbbmenve: az emberiség - tekintélyes része hűtlenkedik, házasságon kívüli viszonyt keres vagy tart fenn.

Kulcsszavak: felmérés társkereső
2016. január 7. 16:14

Csernus doktor kiszállt az online társkereső bizniszből

2013 decemberében indult el a Feelingfinder.com nevű társkereső oldal – magát az első kapcsolati böngészőnek aposztrofálva -, melyben dr. Csernus Imre is aktív szerepet vállalt tanácsaival és meg is jelent videóüzeneteivel az oldalon. Az oldalt néhány hónappal ezelőtt a Dating Central Europe Zrt. vásárolta meg, akik immár Csernus nélkül egy teljesen újragondolt társkereső oldallá alakították azt.

Kulcsszavak: onlineszolg társkereső
2015. december 2. 10:23

Az ötvenesek a leggyorsabban növekvő közösség az online társkeresőkön

Évről évre egyre nő azoknak az ötvenes éveikben járóknak a száma, akik interneten keresztül (is) keresik társukat. Mára már minden ötödik társkereső oldalra regisztráló betöltötte az 50. életévét, amivel ők lettek a legdinamikusabban fejlődő közösség ezeken az oldalakon.

2015. július 27. 11:37

Máshogy keresnek társat az iPhone-osok, mint az androidos telefont használók

Míg két-három évvel ezelőtt csupán minden tizedik, 2015-ben már minden negyedik társkereső mobilról keresi az igazit – derült ki a Randivonal legfrissebb statisztikáiból. Sőt, mára már minden hatodik mobileszközt használó társkereső tabletről jelentkezik be az oldalra

2015. június 30. 08:33

Egységes etikai kódexet fogadtak el a legnagyobb hazai társkereső oldalak

A legnagyobb magyar online társkereső oldalak együtt alkották meg saját etikai kódexüket, amelyet végül mindegyikük el is fogadott. Az Online Társkereső Szolgáltatások Etikai Kódexe azért jött létre, hogy egy, a hazai szinten általánosan elfogadott alapvető etikai szabálygyűjteményként szolgáljon, és biztosítsa a felhasználók személyiségi jogainak védelmét.

2015. június 19. 09:17

Új magyar app lehet a mobil randi guru

Alapjaiban írja át a mobilos randizás műfaját a Jingle nevű magyar fejlesztésű alkalmazás. Az app kombinálja a Tinder azonnaliságát az összetettebb netes társkeresők pszichológiai tesztjével. Így az érdeklődési kör és a személyiség alapján értékeli a felhasználókat és megmutatja, hogy a potenciális partnerek mennyire passzolnak össze.

2015. április 2. 10:17

Ezek a legnépszerűbb randioldalak

Túl a Valentin-napon, aktuálisan éppen a randioldalak látogatottságát mérte a Gemius.

Kulcsszavak: onlineszolg társkereső
2015. február 17. 10:33

Üzleti titkokat fedhetnek fel a társkereső alkalmazások

Könnyen veszélybe sodorhatják az érzékeny személyes és céges adatokat az egyre népszerűbb társkereső alkalmazások.

2015. február 16. 11:28

Megsokszorozza az esélyeket az internetes társkeresés

Bár az online társkeresés egyre több ember életének válik természetes alkotóelemévé, még napjainkban is akadnak olyanok, akik elutasítóak az internetes ismerkedéssel szemben. Az ő számukra készült az alábbi infógrafika.

2015. február 6. 09:28

4 millió órát társkeresőztünk 2014-ben

Az online társkeresés egyre inkább jelent alternatívát azok számára, akiknek nincs lehetőségük máshol ismerkedni. Jelentősége évről évre növekszik és az adatok szerint egyre több időt és energiát szánunk arra, hogy megtaláljuk a párunkat az internet segítségével. 2014-ben is több százezren regisztráltak internetes társkereső oldalakra Magyarországon, hogy megtalálják párjukat.

2015. január 11. 09:36

Nemzetközi szintre emelkedik a minőségi magyar társkeresés

A hazai Gran Private Equity kockázati tőkealap, valamint Weiler Péter, online berkekben is jól ismert szakember együttműködésével a mai nappal új befektetésként megalakult a Dating Central Europe Zrt. vállalat, melynek célja, hogy az online társkereső szolgáltatások piacának legerősebb kelet-közép-európai szereplőjévé váljon.

2014. május 1. 10:54

A hűtlenkedők fele a közösségi oldalakon lép kapcsolatba kedvesével

A Whatsup, a Facebook és a Twitter a legkedveltebb közösségi oldalak a hűtlen társak számára, legtöbbször ugyanis itt lépnek kapcsolatba kedvesükkel. Európában és az USA-ban legtöbben a mobilon keresztül érintkeznek.

2014. április 12. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

Meghosszabbított nevezési határidővel 2020. november 5. éjfélig várják a jelentkezésedet az online szakma legrangosabb díjára, ’Az Év Honlapja’ pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

EasyBID néven új funkcióval gazdagodott Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer. A szolgáltatás révén mostantól Header Bidding technológiával is értékesíthetővé válnak a hirdetési felületek, ezáltal pedig növelhetők a tartalomszolgáltatói bevételek.

2020. október 8. 15:45
online sportfogadás