törlés kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: törlés

Megállapodás született a roamingdíjak eltörléséről

Kedd hajnalra, 12 órán át tartó maratoni tárgyalás után megszületett a megállapodás Brüsszelben az EU soros lett elnöksége és az Európai Parlament között arról, hogy az Európai Unióban eltörlik a barangolási (roaming) díjakat 2017. június 15-től.

2015. június 30. 10:02

Hogyan törölhetjük régi Facebook profilunkat?

Nem lehetetlen megszabadulni feleslegessé vált Facebook profilunktól. Néhány lépéssel végleg eltűnhetünk a közösségi hálóról.

Kulcsszavak: Facebook Profil törlés
2015. május 8. 13:34

Eltűnhetnek a bejegyzések a Facebookról

A The Next Web számolt be róla, hogy új funkciót tesztel a Facebook. A megoldás révén beállítható, hogy megadott idő után törlődjenek a posztok az oldalon.

2014. szeptember 11. 15:13

Adattörlés a felhőben

A felhő alapú adattárolás egyik legkényesebb adatvédelmi kérdése, hogy milyen igazolást tudnak felmutatni a szolgáltatók arról, hogy a szükségtelenné vált ügyféladatokat visszaállíthatatlan módon törölték a szerverekről.

2014. január 22. 12:34

Instagram Direct – nem csak küldhetünk, törölhetünk is

Az Instragram új szolgáltatásával, a Directtel privátan küldhetünk ismerőseinknek képeket. Ám nem csak erre van lehetőségünk, ezeket ugyanis bármikor törölhetjük, ha nem szeretnénk, hogy továbbra is lássák őket.

2013. december 18. 15:19

A Microsoft újrahasznosítja az inaktív fiókokat

A Microsoft bejelentette, hogy újrahasznosítja inaktív Outlook, Hotmail és Live fiókjait, ami azt jelenti, hogy a törölt fiókazonosítókat később újra lehet használni.

2013. október 7. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

Ötödik alkalommal hirdette meg fiatal vezetőknek szóló pályázatát a Coaching Team Kft.; a felhívást október 17-én tették közzé a HR Festen. Az Év Fiatal Vezetője díjjal azokat kívánják elismerni, akik 40 éves korukig kimagasló eredményeket értek el vezetőként. A pályázat az úgynevezett leader szerep tudatos megélését, a vezetői képességek folyamatos fejlődésének igényét helyezi fókuszba. Újdonság, hogy idén a nevezések előtt ajánlásokat is fogadnak. 

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

Újabb fontos mérföldkövet jelenthet a hazai digitális oktatás megvalósításában, hogy idén ősztől az Európa 2000 Középiskola több mint 100, speciálisan tanuláshoz fejlesztett laptopot von be az oktatásba. A beruházásnak köszönhetően az intézményben olyan, nyugat-európai színvonalú, kooperatív tanulás valósulhat meg, amely kulcsfontosságú a technológiával szimbiózisban élő fiatal generációk számára.

2019. október 10. 18:44
online sportfogadás