tanácsadás kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: tanácsadás

Kognitív üzleti tanácsadást is nyújt már az IBM

Az adatelemzés szakértői többek között a kognitív banki ügyintézés, kereskedelem, a szállítói lánc és egészségügy területén segítik ügyfeleik döntéseit.

2015. október 13. 08:32

9 tanács a Windows Server 2003 támogatásának megszűnésével kapcsolatban

Rory Higgins, az Eaton egyik termék menedzsere, kilenc tanácsot ad IT szakembereknek, hogyan készüljenek fel a Windows Server 2003 utáni helyzetre, és mindebben milyen lehetőségek rejlenek.

2015. július 21. 16:31

Katasztrófa utáni helyreállítás a felhőből

Minden vállalatvezető tisztában van azzal, hogy érdemes felkészülni a váratlan vészhelyzetekre, így például a leállásokra és kiesésekre is az informatikai rendszerekben. A lehetőségeknek azonban határt szabhat a szűkös költségvetés. A NetIQ szakértői szerint erre a problémára hatékony választ kínálhat a feltörekvőben lévő Disaster Recovery as a Service modell, azaz a szolgáltatásként igénybe vehető katasztrófa utáni helyreállítás.

2015. július 7. 10:21

Eszmefuttatás a tanácsadókról

Megfeneklett bevezetési tárgyalásokkal, sikeresnek kikiáltott üzembe helyezésekkel a hátuk mögött is maradhat még bizonytalanság az üzleti megoldások bevezetésével kenyerüket kereső szakemberekben. Mint ahogy ügyféloldalon is, úgy a bevezetésben segédkező – kikben is? Máris elbizonytalanodunk, hogy kiket is „nevesítsünk”.

2008. április 11. 20:23

Projektkatalizátorok

Einstein óta (és persze előtte is) minden relatív. Így az olcsó és drága fogalma is. Kétezer forint alatt is vehetünk cipőt, és 20-30 ezer felett is. Az első jó, ha egy évszakot kibír, míg a második akár tíz évet is (ha nem vagyunk divatbolondok). Ami persze az árában (is) megmutatkozó minőségén túl sok másnak is függvénye.

2008. április 11. 16:49

Tapasztalati tőke - gyűlik, érik, kamatozik

A megfoghatatlanra, tapinthatatlanra és felfoghatatlanra adott emberi reakciók nem sokat változtak az évezredek során. A félelemtől a tiszteleten át az idegenkedésig, a gyanakvásig, a tagadásig és elfogadásig – a legváltozatosabb magyarázatokkal fűszerezve – mindmáig minden formájuk megtalálható. A világ megismerésével, a tudományok fejlődésével körük ugyan egyre szűkült, de újak is megjelentek.

2007. május 3. 12:57

Új üzletággal bővült az Icon

Új üzletággal bővült a KFKI csoporthoz tartozó Icon Számítástechnikai Rt. A cég informatikai tanácsadói részlege, illetve szolgáltatása önálló tevékenységgé vált.

Kulcsszavak: Icon IPS tanácsadás
2004. január 22. 11:32

Új név az üzleti, informatikai és ERP tanácsadásban

Menedzsment és ERP tanácsadásban erősít a 2003-ban jelentős átalakuláson átment Gordon & Webster Tanácsadó és Befektetési Rt.

2003. október 22. 13:52

Grepton: Oracle-partneri cím és új, tanácsadási üzletág

Az Oracle Partner Program keretében Certified Partnerré lépett elő a Grepton Informatikai Rt. A vezető informatikai megoldásszállítóként ismert és elismert vállalat a piaci igényekhez igazodva Oracle technológiával bővítette portfolióját.

2003. május 28. 14:47

Részvénytársasággá alakult az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Kft.

2003. április 23-tól részvénytársaságként folytatja tevékenységét az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Kft.

Kulcsszavak: magyar tanácsadás
2003. április 30. 09:50

A cseh Finance.EU részvénytársaság a magyar piacra készül

Magyarországi pénzügyi és tanácsadói céget szeretne venni a cseh Finance.EU internetes tartalomszolgáltató és tanácsadó részvénytársaság, hogy ezzel betörjön a magyar piacra is - ezt Marek Polan, a társaság egyik tulajdonosa közölte kedden a prágai CTK hírügynökséggel.

2001. október 10. 08:05

Az internet stratégiai kérdései (II.)

Az előző számunkban megjelent összeállítás második részeként ismét tanácsadással foglalkozó cégek e területen jártas képviselőit faggattuk, hogy segítségükkel tovább elemezhessük a magyarországi internetbusiness piacát.

2001. augusztus 19. 14:53

A "Big"-ek közé tör

Egyesítette magyarországi vállalatait, és Budapestre helyezte informatikai alapú tanácsadói tevékenységének központját a német Horváth & Partner GmbH. A január 1-jével megvalósult szervezeti átalakulás után a magyar vállalat a hazai piacon a legnagyobb tanácsadó cégek versenytársává válik.

2001. január 14. 16:24

ISO 9002 a ZEUS-nak

A ZEUS Tanácsadó és Kiadó Kft. ez év elején, Magyarországon elsőként szerezte meg webkommunikációs tevékenységére a nemzetközi ISO 9002 minőségbiztosítási tanúsítványt.

Kulcsszavak: +céginfo Zeus tanácsadás
2001. január 11. 15:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás