tanácsadás kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: tanácsadás

Kognitív üzleti tanácsadást is nyújt már az IBM

Az adatelemzés szakértői többek között a kognitív banki ügyintézés, kereskedelem, a szállítói lánc és egészségügy területén segítik ügyfeleik döntéseit.

2015. október 13. 08:32

9 tanács a Windows Server 2003 támogatásának megszűnésével kapcsolatban

Rory Higgins, az Eaton egyik termék menedzsere, kilenc tanácsot ad IT szakembereknek, hogyan készüljenek fel a Windows Server 2003 utáni helyzetre, és mindebben milyen lehetőségek rejlenek.

2015. július 21. 16:31

Katasztrófa utáni helyreállítás a felhőből

Minden vállalatvezető tisztában van azzal, hogy érdemes felkészülni a váratlan vészhelyzetekre, így például a leállásokra és kiesésekre is az informatikai rendszerekben. A lehetőségeknek azonban határt szabhat a szűkös költségvetés. A NetIQ szakértői szerint erre a problémára hatékony választ kínálhat a feltörekvőben lévő Disaster Recovery as a Service modell, azaz a szolgáltatásként igénybe vehető katasztrófa utáni helyreállítás.

2015. július 7. 10:21

Eszmefuttatás a tanácsadókról

Megfeneklett bevezetési tárgyalásokkal, sikeresnek kikiáltott üzembe helyezésekkel a hátuk mögött is maradhat még bizonytalanság az üzleti megoldások bevezetésével kenyerüket kereső szakemberekben. Mint ahogy ügyféloldalon is, úgy a bevezetésben segédkező – kikben is? Máris elbizonytalanodunk, hogy kiket is „nevesítsünk”.

2008. április 11. 20:23

Projektkatalizátorok

Einstein óta (és persze előtte is) minden relatív. Így az olcsó és drága fogalma is. Kétezer forint alatt is vehetünk cipőt, és 20-30 ezer felett is. Az első jó, ha egy évszakot kibír, míg a második akár tíz évet is (ha nem vagyunk divatbolondok). Ami persze az árában (is) megmutatkozó minőségén túl sok másnak is függvénye.

2008. április 11. 16:49

Tapasztalati tőke - gyűlik, érik, kamatozik

A megfoghatatlanra, tapinthatatlanra és felfoghatatlanra adott emberi reakciók nem sokat változtak az évezredek során. A félelemtől a tiszteleten át az idegenkedésig, a gyanakvásig, a tagadásig és elfogadásig – a legváltozatosabb magyarázatokkal fűszerezve – mindmáig minden formájuk megtalálható. A világ megismerésével, a tudományok fejlődésével körük ugyan egyre szűkült, de újak is megjelentek.

2007. május 3. 12:57

Új üzletággal bővült az Icon

Új üzletággal bővült a KFKI csoporthoz tartozó Icon Számítástechnikai Rt. A cég informatikai tanácsadói részlege, illetve szolgáltatása önálló tevékenységgé vált.

Kulcsszavak: Icon IPS tanácsadás
2004. január 22. 11:32

Új név az üzleti, informatikai és ERP tanácsadásban

Menedzsment és ERP tanácsadásban erősít a 2003-ban jelentős átalakuláson átment Gordon & Webster Tanácsadó és Befektetési Rt.

2003. október 22. 13:52

Grepton: Oracle-partneri cím és új, tanácsadási üzletág

Az Oracle Partner Program keretében Certified Partnerré lépett elő a Grepton Informatikai Rt. A vezető informatikai megoldásszállítóként ismert és elismert vállalat a piaci igényekhez igazodva Oracle technológiával bővítette portfolióját.

2003. május 28. 14:47

Részvénytársasággá alakult az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Kft.

2003. április 23-tól részvénytársaságként folytatja tevékenységét az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Kft.

Kulcsszavak: magyar tanácsadás
2003. április 30. 09:50

A cseh Finance.EU részvénytársaság a magyar piacra készül

Magyarországi pénzügyi és tanácsadói céget szeretne venni a cseh Finance.EU internetes tartalomszolgáltató és tanácsadó részvénytársaság, hogy ezzel betörjön a magyar piacra is - ezt Marek Polan, a társaság egyik tulajdonosa közölte kedden a prágai CTK hírügynökséggel.

2001. október 10. 08:05

Az internet stratégiai kérdései (II.)

Az előző számunkban megjelent összeállítás második részeként ismét tanácsadással foglalkozó cégek e területen jártas képviselőit faggattuk, hogy segítségükkel tovább elemezhessük a magyarországi internetbusiness piacát.

2001. augusztus 19. 14:53

A "Big"-ek közé tör

Egyesítette magyarországi vállalatait, és Budapestre helyezte informatikai alapú tanácsadói tevékenységének központját a német Horváth & Partner GmbH. A január 1-jével megvalósult szervezeti átalakulás után a magyar vállalat a hazai piacon a legnagyobb tanácsadó cégek versenytársává válik.

2001. január 14. 16:24

ISO 9002 a ZEUS-nak

A ZEUS Tanácsadó és Kiadó Kft. ez év elején, Magyarországon elsőként szerezte meg webkommunikációs tevékenységére a nemzetközi ISO 9002 minőségbiztosítási tanúsítványt.

Kulcsszavak: +céginfo Zeus tanácsadás
2001. január 11. 15:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

Újabb fontos mérföldkövet jelenthet a hazai digitális oktatás megvalósításában, hogy idén ősztől az Európa 2000 Középiskola több mint 100, speciálisan tanuláshoz fejlesztett laptopot von be az oktatásba. A beruházásnak köszönhetően az intézményben olyan, nyugat-európai színvonalú, kooperatív tanulás valósulhat meg, amely kulcsfontosságú a technológiával szimbiózisban élő fiatal generációk számára.

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

 

1999-ben fél tucat technológiai cég létrehozta a Wireless Ethernet Compatibility Alliance (WECA) szervezetet. Ugyanazon évben, szeptember 30-án kereskedelmi forgalomba kerültek az első eszközök, amelyek a 802.11b vezeték nélküli LAN szabvány alapján működtek. Ezzel kezdetét vette a vezeték nélküli hálózatok, másnéven a Wi-Fi korszaka. Az elmúlt két évtizedben a vezeték nélküli hálózatok újabb és újabb generációival találkozhattunk. A Wi-Fi 20. születésnapja alkalmából a Cisco összegyűjtötte a legfontosabb mérföldköveket az elmúlt két évtizedből a Wi-Fi technológia fejlődéséről és a felhasználókra gyakorolt hatásairól.

2019. szeptember 30. 11:26
online sportfogadás