termék kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: termék

Az új Barracuda Load Balancer FDC 40 Gb/s sávszélességet biztosít

A Barracuda Networks bejelentette, hogy Load Balancer termékcsaládja új taggal, a Barracuda Load Balancer Fast Distribution Controller (FDC) T740-es modellel bővült. Az Intel architektúrára épülő, és akár tízszer nagyobb csomagfeldolgozási teljesítménnyel rendelkező eszköz költséghatékony módon biztosít kiváló, 40 Gb/s sávszélességet. 

2015. június 26. 13:05

Új termékekkel, beruházásokkal és közös projektekkel ünnepel az Intel Kínában

Az Intel a dolgok internetére is kiterjeszti az Intel Atom x3 processzorhoz kidolgozott ütemtervét, és bemutatta az Intel Mass Makerspace Accelerator programot a globális szintű innováció és vállalkozói szellem előmozdítása céljából.

2015. április 11. 15:38

Minőségre hangolva – a legfrissebb termékek az audio technológia területén

A High-Resolution Audio (HRA, vagy High-Res Audio) fogalma a tavalyi évben kezdett beszivárogni a köztudatba. Ez a trend meglehetősen látványos volt a CES-en is, és várhatóan az is marad a 2015-os évben, ezzel is az audio minőségére helyezve a fókuszt.

2015. január 12. 14:24

A Sony bejelentette újdonságait a CES kiállításon

A Sony bejelentette legújabb termékeit a 2015-ös CES (International Consumer Electronic Show) alkalmából, mely január 6-án vette kezdetét Las Vegasban.

2015. január 6. 08:46

Jövőre új kínálattal érkezik az ESET

Az ESET bemutatta legújabb biztonsági termékpalettáját, amely 2015 első felében válik elérhetővé Magyarországon OS X, Windows és Android platformokon is. A teljesen új ESET végpontvédelem átfogó biztonsági megoldásokat nyújt bármilyen méretű vállalat számára.

2014. december 12. 12:18

Szám és biztosíték kíséri az árut az online árukövetési rendszerben

Az Elektronikus Közúti Áruforgalmi Ellenőrző Rendszer (EKAER) egy elektronikus felület, amelyen keresztül be kell majd jelenteni a kockázatos termék fuvarozását, és ezen keresztül követhető nyomon a biztosíték aktuális egyenlege is. Egyebek mellett ezt tartalmazza az EKAER-ről szóló nemzetgazdasági miniszteri rendelet tervezete, amely szerdán jelent meg a kormány honlapján.

2014. december 11. 09:24

Gyerekbarát verziót kapnak a legnépszerűbb Google termékek

A Google megerősítette a hírt, miszerint készül népszerű termékeinek a gyerekbarát változata. A szolgáltatások megjelenését és funkcióit kifejezetten a 12 év alatti korosztályhoz igazítják.

2014. december 5. 16:21

Nyomtató trendek a KKV szektorban

A CeBIT-en a Samsung termékeivel és megoldásaival a kis- és középvállalkozásokat célozta, tavaly júniustól pedig több mint öt termékcsaládot és számos nyomtatási megoldást dobott piacra. A készülékek és szolgáltatások körében négy fontos trend figyelhető meg: multifunkcionalitás és hatékonyság, mobil nyomtatás, testreszabhatóság és környezetbarát készülékek.

2014. május 7. 08:53

Költséghatékony Brother nyomtató termékcsalád a piacon

Áprilistól Magyarországon is elérhető a legújabb Brother INK BENEFIT termékcsalád, amelynek tervezésekor a költséghatékony kellékanyag ellátás került fókuszba.

2014. május 2. 08:48

Samsung prémium hangszórók okostelefonokhoz és tabletekhez

Új termékkategóriát indított útjára a Samsung világszerte, köztük hazánkban is. A Samsung Level prémium készülékeit okostelefonokhoz és táblagépekhez tervezték. 

2014. április 30. 16:12

AC750 útválasztóból és AC450 adapterből álló csomag az ASUS-tól

Az ASUS bejelentette az „RT-AC52U with USB-AC50” elnevezésű terméket, amely egy kétsávos AC750-es útválasztóból és egy AC450 vezeték nélküli adapterből álló csomag, és elérhető áron kínál azonnali átállást a legfrissebb 802.11ac Wi-Fi technológiára – akár 733 Mbit/s adatátviteli sebesség eléréséhez. Így az eszköz akár 150%-kal is bővíti a vezeték nélküli elérési területet. 

2014. február 3. 17:39

A traktor és a Simson motor a legmenőbb a Jófogáson

Bár a karácsony slágertermékei egyértelműen a táblagépek és az okostelefonok, úgy tűnik, az általános tendencia nem ez, legalábbis a Jófogás.hu adatai szerint. Az apróhirdetési oldal eredményei szerint meglepő módon a traktor, motor, babakocsi és a ló a legkeresettebb termék.

2014. január 17. 14:20

Új termékportfólió a Sonytól

A Sony tartogatott újdonságokat a CES-re. Las Vegasban mutatja be ugyanis új készülékeit illetve fejlesztéseit, melyek a 2013-ban megjelent Xperia okostelefonok sikereire építve alapozzák meg az idei év merőben új termékportfólióját.

 

2014. január 7. 10:21

Új Intel Xeon és Pentium processzorok érkeznek 2014 elején

Az Intel egy új termékváltás jegyzéket (PCN = Product Change Notification = termékváltás jegyzék) bocsátott ki, amely részletezi, hogy milyen változások és újdonságok érkeznek a jövő évben.

Kulcsszavak: termék lapka processzor Intel
2013. december 16. 10:21

Vállalati felhő megoldások a Microsofttól

A Microsoft vállalati termékek és szolgáltatások egész sorát jelentette be, melyek segítségével a cégek kiaknázhatják a felhőben rejlő előnyöket.

2013. október 17. 11:21

Körömlakkal nyomul a Facebook?

A jövő év elejétől Facebook színűre is festhetjük körmünket a vállalat jóvoltából. Elkeseredett próbálkozás vagy ragyogó ötlet?

Kulcsszavak: Facebook termék
2013. augusztus 24. 08:57

Bővült a Cisco és a NetApp FlexPod portfóliója

A Cisco és a NetApp új megoldásokkal bővítette a FlexPod termékportfóliót, amelynek legújabb tagja az adatintenzív terheléshez tervezett FlexPod SelectA Cisco és a NetApp portfólió-bővítésének célja az adatközponti infrastruktúrák fejlesztése, az alkalmazások dinamikusan változó igényeinek kiszolgálása érdekében.

2013. augusztus 9. 08:55

Termékbejelentések az SAP-tól

Több új megoldást jelentett be az SAP a napokban, melyek a mobilitás, a felhő, és a memória alapú számítástechnika köré összpontosulnak. 

2013. május 29. 09:02

Luxus elérhető közelségben: Smart Zone

A Smart Zone nem más, mint maga a „stílusba zárt minőség”. Egy olyan műszaki hálózat, ahol a prémium kategóriás termékeké a főszerep. A cél nem kevesebb, mint az elkövetkezendő őt évben lefedni a fővárosi piacot, és mind az offline, mind az online termékekkel meghatározó szereplővé válni.

Kulcsszavak: kategória termék prémium
2012. december 17. 07:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás