tevékenység-felügyelet kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: tevékenység-felügyelet

Még van mit fejlődnünk a védelem terén

Bár a cégek egyre inkább kezdenek ráébredni arra, hogy fontos a védelem, még mindig sok a hiányosság magyar viszonylatban. Sokan nem ismerik fel a többszintű védelmi rendszerek szükségességét.

2015. június 11. 15:17

Új generációs tevékenység-felügyeleti eszköz a BalaBit-tól

A hálózatbiztonsági megoldásairól ismert BalaBit IT Security bejelentette a Shell Control Box névre keresztelt tevékenység-felügyeleti eszközének a legfrissebb 3 F4 verzióját. A magyar fejlesztőcég által bejelentett új termékverzió lehetővé teszi a felhasználói tevékenységek - különös tekintettel a kiemelt jogosultságú felhasználókra - monitorozását és a belső biztonságtechnikai incidensek megelőzését.

2013. február 28. 09:06

Új verziójú tevékenység-monitorozó eszköz a BalaBit-tól

A magyar fejlesztésű Shell Control Box az első olyan kliens- és szerver független megoldás, amely transzparens módon képes kontrollálni és auditálni a Citrix XenDesktop környezeteket.

2012. július 19. 13:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

Az e-aláírás-specialista NETLOCK szerint hamarosan leválthatják az okostelefonokba zárt digitális tárcák a fizikailag létező okmányokat, bőrtárcákat: 2020-ra áttörést jósolnak a digitalizáció terén.

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

A tavaly 1500 döntéshozóval megrendezett, teltházas Magyar Marketing Fesztivál – a szervezők közleménye szerint – minden eddiginél erősebb szakmai programmal és „show”-val érkezik immár 7. alkalommal 2020. január 23-án. Az esemény célja – a hagyományokhoz híven – a 2020-as év várható üzleti és marketingtrendjeinek bemutatása, a vállalkozások, cégvezetők és döntéshozók felkészítése az idei év kihívásaira.

2020. január 9. 08:01
online sportfogadás