tevékenység-felügyelet kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: tevékenység-felügyelet

Még van mit fejlődnünk a védelem terén

Bár a cégek egyre inkább kezdenek ráébredni arra, hogy fontos a védelem, még mindig sok a hiányosság magyar viszonylatban. Sokan nem ismerik fel a többszintű védelmi rendszerek szükségességét.

2015. június 11. 15:17

Új generációs tevékenység-felügyeleti eszköz a BalaBit-tól

A hálózatbiztonsági megoldásairól ismert BalaBit IT Security bejelentette a Shell Control Box névre keresztelt tevékenység-felügyeleti eszközének a legfrissebb 3 F4 verzióját. A magyar fejlesztőcég által bejelentett új termékverzió lehetővé teszi a felhasználói tevékenységek - különös tekintettel a kiemelt jogosultságú felhasználókra - monitorozását és a belső biztonságtechnikai incidensek megelőzését.

2013. február 28. 09:06

Új verziójú tevékenység-monitorozó eszköz a BalaBit-tól

A magyar fejlesztésű Shell Control Box az első olyan kliens- és szerver független megoldás, amely transzparens módon képes kontrollálni és auditálni a Citrix XenDesktop környezeteket.

2012. július 19. 13:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

Négyéves a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szélessávú szolgáltatásokat összehasonlító portálja, a Szélessáv.net, amely az elmúlt egy évben 211 kihelyezett mérőeszközzel több mint 1,3 millió mérést végzett el. Ezzel kapcsolatban a hatóság egy reprezentatív felméréséből az is kiderült, hogy 2018-ban az internetezők – 58 százaléka – leginkább az otthoni internetes telefonálásra panaszkodott, amit a videotelefonálásra (56%) és az online filmnézésre (52%) vonatkozó elégedetlenség követett.

2019. augusztus 19. 09:35

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

A Magyar Telekom ma közzétette 2019. második negyedévre vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit.

2019. augusztus 8. 11:32
online sportfogadás