tilalom kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: tilalom

A Google eltávolítja a bosszúpornó oldalakat a keresőből

A keresőóriás nagy lépést tesz annak érdekében, hogy az emberek személyiségi jogait védje. A káros bosszúpornó (revenge porn) tartalmakat egyszerűen kiiktatja a keresőből.

2015. június 22. 11:22

Az Apple betiltja a szelfiket a WWDC-n

A Cannes-i filmfesztivál után most az Apple mondta ki a halálos ítéletet a szelfikre. A vállalat döntése értelmében nem lehet majd ilyen képeket lőni fejlesztői konferenciáján, a WWDC-n.

Kulcsszavak: Apple selfie WWDC tilalom
2015. április 15. 15:14

A brit mozikban tilos lesz Google Glasst viselni

Tilos lesz a brit mozikban a Google okoszemüvegének használta, mert a filmforgalmazók attól tartanak, hogy a technológia felhasználható a legnépszerűbb filmek kalózpéldányainak elkészítésére.

2014. július 2. 13:24

Irak blokkolja a közösségi oldalakat

Az iraki kormány döntése nyomán blokkolták a Facebookot és a Twittert, valamint a többi közösségi média oldalt az országban. Ez azt jelenti, hogy törvényes útoin senki nem férhat hozzá ezekhez a csatornákhoz.

 

2014. június 18. 17:04

A török miniszterelnök betiltaná a Facebookot és a YouTube-ot

Tayyip Erdogan, török miniszterelnök betiltaná az országban a YouTube videómegosztó oldalt, valamint a népszerű közösségi médiumot, a Facebookot is. Erről az elképzelésről egy televíziós műsorban beszélt.

2014. március 10. 16:43

Oroszországban betiltották a Bitcoint

Ezentúl nem lehet hivatalosan Bitcoint használni Oroszországban. A rendelkezés minden más virtuális pénznemre is vonatkozik. A tiltás szervezetekre és személyekre egyaránt érvényes.

2014. február 10. 12:21

Obama nem használhat iPhone-t

A The Guardian számolt be arról, hogy még Barack Obama esetében sem tettek kivételt: mivel az iPhone nem elég biztonságos, az amerikai elnök és a Fehér Ház munkatársai nem használhatják a készüléket.

2013. december 11. 13:05

Obama fellebbezett az iPhone betiltás ellen

Az Apple és Samsung harc elég régre nyúlik vissza. A háború egyik pontja lezáródni látszott, csakhogy Obama "közbelépett".

Kulcsszavak: Apple iPhone iPad tilalom USA
2013. augusztus 5. 17:08

Amerikában betiltják a régi iPhone-okat

Nem hoaxról van szó: az amerikai cégbíróság valóban úgy határozott, hogy az Apple és az AT&T megsértette a Samsung szabadalmait bizonyos esetekben, ezért az érintett készülékeket nem lehet az USA-ba importálni.

Kulcsszavak: Apple iPhone iPad tilalom USA
2013. június 5. 14:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10