tinédzser kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: tinédzser

A kvantumfizika lehet a tinik vigasza

Stephen Hawking, a világhírű fizikus  elmélete nem csak a világegyetem nagy problémáit, de a tinédzserek bánatát is megoldja, akiket elszomorít, hogy Zayn kilépett a One Direction együttesből.

2015. május 1. 10:23

Egy Facebook poszt miatt tartóztattak le egy tinédzsert az USA-ban

Egy tinédzser fiú posztolt a Facebookra, három nappal később pedig lakásában letartóztatták. Bár nem csak a bejegyzés miatt került börtönbe, de a fegyvereket ábrázoló kép nagyban hozzájárult.

2015. február 17. 17:13

Egy tinédzsernek átlagosan 425 Facebook ismerőse van Amerikában

A fiatalok körében nagyon népszerűek a közösségi oldalak: a 12 és 17 év közötti korosztály 81%-a használja valamilyen formában a szociális hálót Amerikában – derül ki a Pew Internet & American Life Project felméréséből.

2013. május 24. 11:14

A Facebook kezdi elveszíteni varázsát Amerikában

A Pew új jelentése szerint az amerikai tizenévesek körében egyre inkább a Twitter használata fokozódik, míg a Facebook kezdi elveszíteni vonzerejét.

2013. május 22. 11:55

Egyre több amerikai tinédzsernek van okostelefonja

Egy legújabb felmérés szerint (Pew Research Center) az amerikai tinédzserek 37%-ának van okostelefonja és sokuk ezen keresztül kapcsolódik az internetre.

2013. március 13. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

Még két teljes hónap sem telt el az évből, de már folyamatosan jelennek meg az újabbnál újabb adathalász kampányok, amelyek egyre profibbak, ezáltal pedig egyre megtévesztőbbek. Az E.ON és a NAV után most a Nemzeti Közműszolgáltató ügyfelei is felkerültek a céltáblára: a kiberbűnözők hamis számlák online befizetésével próbálják bankkártya-adataikat megszerezni – hívja fel a lakosság figyelmét Solymos Ákos, a QUADRON Kibervédelmi Kft. szakértője, aki hozzáteszi: céges adathalász szimulációik során az alkalmazottak átlagosan 51 százaléka rákattint az ilyen típusú levelekre.

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására sok jelentős, és több kiemelkedő innovációs teljesítményt, összesen 46 pályázatot nyújtottak be különböző magyarországi cégek.

2020. február 24. 11:45
online sportfogadás