változtatás kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: változtatás

A változás volt az InnoMax Klub témája

Vajon mi az oka annak, hogy napjainkban a legtöbb, életünket és vállalkozásunkat meghatározó körülmény, feltétel folyamatosan változik? Többek köztött erre a kérdést keresték a választ a múlt héten megrendezett harmadik InnoMax Klub rendezvényen a meghívott szakemberek: Csermely Péter, biokémikus és hálózatkutató; Antalffy Péter, történész; Bod Péter Ákos, közgazdász.

 
 
 
 

Kulcsszavak: InnoMax változtatás
2016. február 9. 11:21

Megváltozik a Telekom Tudakozó Plusz szolgáltatásának hívószáma

A Magyar Telekom tudakozó telefonszámai megváltoznak. A Belföldi Tudakozó már október 1-jétől új számon érhető el és a Tudakozó Plusz is új hívószámot kap a jövő év elejétől. Az utóbbi szolgáltatás esetén is ötjegyűre módosult hívóazonosító.

2014. október 3. 12:27

Október 1-től 11800 a belföldi egyetemes tudakozó száma

Ötjegyű lesz a hívószáma az országos belföldi egyetemes tudakozó szolgáltatásának október 1-jétől: a jövőben a 11800-at kell hívni. Az eddig tudakozódásra használt 198-as számot tárcsázók figyelmét október elsejétől hangbemondással hívják fel a változásra. 

2014. szeptember 27. 10:21

A Facebook átalakítja az oldalak megjelenését

A Facebook bejelentette, hogy az oldalak megjelenése átalakul az asztali verzióban, sokkal inkább hasonlít majd egy felhasználói profiloldalra. Az új dizájn ezen a héten lesz éles.

2014. március 17. 16:02

A Facebook adminok „lelepleződnek”

Február 20-ától a Facebook oldalakon jelentős változás lép életbe. Az adminok ezentúl nem bújhatnak az oldal álcája mögé, egy oldal minden adminja számára látható lesz a másik tevékenysége.

2014. február 10. 14:12

Google: 12 év után forradalmi váltás

Tegnap jelentette be hivatalosan a keresőóriás, hogy mintegy 12 év után lecserélte "szívét", vagyis keresőalgoritmusát. 2001 óta nem történt hasonló lépés a vállalat életében.

2013. szeptember 27. 13:44

A Google Glass forradalmasítja a keresési szokásokat

A Google új találmányának, a Glassnak a hangalapú keresése az előrejelzések szerint teljesen átírja a keresőoptimalizálás módszereit és keresési szokásainkat is.

2013. augusztus 26. 11:32

Új logóval készül a Yahoo

Szeptember 4-én ismerheti meg a nagyközönség a Yahoo új logóját. Ez mérföldkőnek számít a vállalat életében, hiszen első alkalommal változik.

Kulcsszavak: változtatás logó Yahoo
2013. augusztus 7. 15:38

Változások a Facebooknál

A népszerű közösségi oldal egy jelentősebb változtatást tervez a hírcsatornában. A 2006 óta működő hírfolyamban eddig nem történt nagyobb módosítás, így ez a mostani jelentősnek számít. A vállalat csütörtöki sajtóeseményén ismerteti a részleteket.

 

2013. március 6. 17:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

Miután a PSD2 bevezetésére kitűzött szeptember 14-i határidő tarthatatlanná vált, az MNB tegnap közleményt adott ki, amelyben megnyugtatja az érintetteket, hogy - az Európai Uniós szinten hozott döntéssel összhangban - az MNB többlet időt biztosít a magyar pénzügyi szektor számára, hogy megfeleljen az erős ügyfél-hitelesítésről szóló jogszabályoknak, a fizetési kártyával végzett online fizetési műveletek esetében.

 

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2015 után másodszor rendezik meg Budapesten az ITU Telecom World konferenciát (Europe Telecom-ot rendeztek már itt korábban is). A világ talán legfontosabb nemzetközi infokommunikációs- és távközlési eseménye kormányok és az iparágban érdekelt vállalatok, valamint kis- és középvállalkozások számára nyújt lehetőséget a találkozásra és információcserére. 

2019. szeptember 9. 23:51
online sportfogadás