védjegy kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: védjegy

Kész az applikációm, de hogyan jelölhetem, hogy melyik telefonra?

Igen komoly szabályai vannak, hogy egy általunk fejlesztett appon hogyan tüntethetjük fel az Apple, a Windows vagy az Android logót. Ezt járja körbe a Sár és Társai Ügyvédi Iroda a cikkben.

2017. augusztus 25. 12:37

Magyar innovációvédelmi szoftver sikere az Egyesült Államokban

Az egyszerre több szerveren futó szoftver a világon először valós időben monitorozza a teljes internet mintegy egymilliárd weblapját - a kínai oldalakat és a Facebookot is beleértve -, kutatva a hamis termékek után.

Kulcsszavak: jog védjegy szabadalom
2015. május 17. 17:38

OneDrive névre vált a SkyDrive

A Microsoft átnevezi felhőtárhely-szolgáltatását, mely a jövőben a OneDrive névre hallgat majd. A változás egy védjegyvita eredménye, amelyben az ellenfél győzedelmeskedett.

2014. január 28. 12:13

Snowdenre keresztelné innovatív járműtechnológiáját egy kínai cég

Bejegyzett kínai technológiai védjegy lehet a "Snowden". Egy ottani vállalat azt állítja, olyan korszakos újítást fejlesztett ki az elektromos autók gyártása terén, amelynek jelentősége Edward Snowden, a titkos amerikai adatgyűjtést leleplező volt informatikus kiszivárogtatásához fogható  írta pénteken a RIA Novosztyi orosz hírügynökség a South China Morning Post lap cikkét idézve.

 

2013. augusztus 18. 09:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás