vezérigazgató kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: vezérigazgató

A vezérigazgatók három IT-leckéje: mobilitás, cloud, big data

Azt, hogy a cég informatikai vezetője (CIO) vagy gazdasági első embere (CEO) legyen-e az informatikai beszállítók célközönsége, minden magára valamit is adó informatika témájú konferencián elhangzik, így természetesen nem maradhatott ki a kérdésből az idei Vezérigazgató Találkozó se, amelynek április 20. és 22. között a röjtökmuzsaji Szidónia Kastélyszálló adott otthont.

2016. április 21. 21:20

Új vezérigazgató az iCatapult élén

Berta Zsolt az iCatapult Technológiai és Üzletfejlesztési Zrt. új vezérigazgatója. A szakember a közelmúlt óta tölti be ezt a pozíciót és egyben váltja Hild Imrét.

2015. július 2. 09:40

Új vezető a HTC élén

Peter Chou, a HTC vezérigazgatója távozik posztjáról. Helyét Cher Wang, a jelenlegi elnök veszi át.

2015. március 23. 15:31

A Mozilla megnevezte az új vezérigazgatót

Brendan Eich, a vállalat korábbi műszaki igazgatója lesz a Mozilla új vezérigazgatója. Eich kezdetektől a csapat tagja.

2014. március 25. 16:17

Sunny Lee a Samsung Electronics Europe elnök-vezérigazgatója

Sunny Leet nevezték ki a Samsung Electronics Europe elnök-vezérigazgatójává. Ezt a spanyolországi Malagában megrendezett Samsung Európai Fórummal egy időben jelentették be. Lee SP Kimet váltja a poszton. Kim marketing igazgatóként és a Globális B2B Központ vezetőjeként tért vissza a vállalat központjába.

2014. január 27. 15:24

A BlackBerry mégsem adja fel?

Számos felvásárlási kísérlet mondott már csütörtököt a BlackBerrynél, a legutóbbi a Fairfax volt. A vállalatért 4,7 milliárd dollárt fizettek volna, ám végül másképp alakultak a dolgok.

2013. november 5. 16:35

Csapdák növekedés nélkül?

Bár az idei őszi (XXVI.) Vezérigazgatói találkozó – amely szerdán reggel kezdődött a sárvári Spirit Hotelben – eredetileg a „Növekedés csapdák nélkül” címmel lett meghirdetve, az elmúlt két nap előadásai, kerekasztal-beszélgetései nyomán lassan az a kép rajzolódott ki, hogy a növekedés kevéssé látszik, csapdák viszont vannak, szép számmal.
 

2013. október 3. 21:10

Tim Cook: A Microsoft másolja az Apple stratégiáját

A Bloomberg Businessweek interjút készített az Apple vezérigazgatójával, Tim Cookkal, aki egyebek mellett a Nokia felvásárlásáról is kifejtette véleményét.

2013. szeptember 20. 16:19

Steve Ballmer rossz döntése: a Vista

Múlt héten beszámoltunk róla, hogy Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója jövőre visszavonul, aki a ZDNetnek beszélt arról, hogy csupán egy dolgot bánt meg vezetése alatt, a Windows Vista bevezetését.

 

2013. augusztus 26. 16:28

Vezetőváltás a Schneider Electric gyöngyösi gyárának élén

Németh Zoltán tölti be 2013. június 1-jétől a Schneider Electric gyöngyösi gyárának igazgatói pozícióját. Elődje, Franck de Cocker 3 év magyarországi tartózkodás után a vállalat egyiptomi és északkelet-afrikai központjában folytatja pályafutását iparági igazgatóként. 

2013. augusztus 13. 13:19

Az Amazon feje felvásárolta a The Washington Postot

Ma jelent meg a hír, miszerint az Amazon vezérigazgatója, Jeff Bezos felvásárolta a The Washington Post újságot és más kapcsolódó kiadványokat.

2013. augusztus 6. 13:57

Új vezérigazgató a Libra Szoftvernél

A Libra Szoftver 2013. május 24-én tartotta rendes éves közgyűlését, ahol ifj. Faur Kálmánt nevezte ki a cég vezérigazgatójává.

2013. június 11. 15:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

A koronavírus járvány okozta rendkívüli gazdasági és társadalmi helyzetben három hónapig ingyen digitális védelmet nyújt a Panda Security minden meglévő és új vállalati ügyfelének, valamint tanároknak és diákoknak világszerte. A távmunkára és az online oktatásra való hirtelen átállás komoly biztonsági kockázatot jelent megfelelő technológiai háttér nélkül. Ezért a cég több mint 30 millió meglévő felhasználója és az új belépők számára biztosít díjmentesen kibervédelmi szolgáltatásokat az online támadásokkal szemben. A kezdeményezéssel a társaság célja, hogy a vállalkozások és az oktatási intézmények biztonsággal munkatársaikra és alaptevékenységükre koncentrálhassanak.

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

Az ország összes iskolájában múlt hétfőn digitális oktatás kezdődött. Ez azt jelenti, hogy a gyerekeknek és a tanároknak sok esetben kapkodva, pár óra alatt kell megismerkedniük rengeteg platformmal, letölteni mindeddig ismeretlen programokat, felkészülten állniuk a virtuális világ kihívásai elé. Ez sokszor nem könnyű, főleg hogy a szülők nem tudják ezekben a napokban teljes figyelmükkel a gyerekek internetes tevékenységén tartani a szemüket, hiszen esetleg maguk is ugyanezekkel a kihívásokkal küzdenek a home office munkavégzés kapcsán. Az ESET szakemberei összegyűjtötték, hogy mire érdemes figyelni ilyenkor, és hogy levegyék a terhek egy részét a szülőkről, most 3 hónapos ingyenes próbaverziót biztosítanak az ESET Internet Security biztonsági megoldásból minden diáknak és tanárnak.

2020. március 25. 10:43
online sportfogadás