vezetés kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: vezetés

Új Zélandon tiltanák vezetés közben az okosóra viselését

Aelefon használata vezetés közben nemcsak veszélyes, hanem illegális is. Más okoseszközök is vetnek fel aggályokat, és egy új probléma jelent meg az okosórák térnyerésével. Az Új-Zéland-i közúti biztonsági tanács tagjai szerint az okosórák viselését is tiltani kellene.

2015. július 9. 16:34

Idén nyáron már az utakon bizonyíthatnak a Google autói

Véget ér a tesztidőszak a Google autói számára. A vállalat önvezető autói más járművek társasáságban még ezen a nyáron elkezdik élesben róni útjukat.

2015. május 18. 16:21

A Philipstól a Xeroxhoz igazolt Stephen Rusckowski

A Xerox fejlesztésekért felelős szakembergárdája új taggal bővült. A részleg új igazgatója, Stephen Rusckowski a Philipstől igazolt át a Xeroxhoz.

2015. március 16. 15:19

Az Externet veheti át a szolgáltatás nélkül maradt vidéki BTel-ügyfeleket

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az Externet Nyrt. számára jelölte ki a 47-es, 72-es és 93-as körzet azon számtartományait, amelyek korábban a Business Telecom Nyrt. birtokában voltak. A hatóság döntése alapján ezen körzetekben az ügyfelek az Externetnél igényelhetik újra telefonszámukat és szolgáltatásukat.

2015. március 4. 11:48

Jönnek a vezető nélküli autók

Nem kell már túl sokat várni, öt éven belül már a piacon landolnak a vezető nélküli autók. A masinák nemcsak az autózást, hanem a gazdaságot és a várostervezést is újraírhatják. Az élen nem a személyautók, hanem a munkagépek vannak.

2014. március 25. 10:41

Cellcontrol Drive ID iPhone-ra – a biztonságosabb vezetésért

A CES 2014-en mutatta be a Cellcontrol új megoldását, kifejezetten iPhone-ra, amely a biztonságosabb vezetést szolgálja. A Drive ID segít, hogy a vezetők figyelme ne terelődjön el a vezetésről.

2014. január 10. 14:45

Vezetés közben is a telefont nyomkodjuk

Tudjuk jól, hogy a vezetés közbeni telefonálás nem csak tilos, hanem egyenesen veszélyes is. Az Ipsos nemzetközi felmérése azonban rávilágít, hogy mindez mit sem zavarja a vezetőket.

2013. szeptember 11. 12:11

Tévé-, internet- és telefonszolgáltatást akcióztat az Invitel

A vállalat őszi kampányában most bármilyen Invilág csomagra szerződő új lakossági ügyfél 2013 Ft-os havidíjért kapja a szolgáltatást az év végéig.

2013. augusztus 26. 16:13

Új vezető irányítja az Intelt

Az Intel Corporation hivatalosan is bejelentette, hogy az igazgatótanács egyhangúlag megválasztotta a cég új vezérigazgatóját, Brian Krzanich személyében. Krzanich a cég második embere volt, és Paul Otellinit váltja le, aki tavaly novemberben jelentette be visszavonulását.

 

Kulcsszavak: Intel vezetés
2013. május 3. 11:02

Cisco: okostelefonok világából ismert újdonságok a vállalati kommunikációban

A Cisco most bejelentett újításai a szoftveres megoldások és a hálózati intelligencia ötvözésével teszik hatékonyabbá és rugalmasabbá a videóalapú vállalati kommunikációt. A vállalat továbbá bemutatta DX650 típusú, Android alapú asztali készülékét, amely a hagyományos telefónia mellett 1080p felbontású videóképet és számos, ma még csak az okostelefonok világában ismert funkciót kínál.

2013. április 10. 13:26

Az amerikai felnőttek többet SMS-eznek vezetés közben

Egy amerikai felmérés (AT&T) szerint a felnőttek rosszabbak a tiniknél abból a szempontból, hogy többet SMS-eznek, chatelnek vezetés közben, mint a fiatalabb korosztály.

2013. március 29. 15:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

Október 13-án immár nyolcadik alkalommal rendezik meg az Országos Cégvezetői Csúcskonferenciát, az esemény viszont ezúttal a koronavírus-járvány terjedésére való tekintettel online formában zajlik majd. A konferencia résztvevői megtudhatják, hogyan építhetnek stabil céget a jelenlegi instabil piaci környezetben. Piroska Gyula szervező tájékoztatása szerint a rendezvényen több olyan szakértő és sikeres vállalkozó is előadást tart majd különböző területekről, akik korábban már átéltek nehézségeket, és hiteles információkat tudnak átadni az érdeklődőknek.

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

A vírushelyzetre reagálva online színházi rendszert fejlesztett a Budai Szabadtéri Színház. Már szombat estétől „dupla nézőtérrel” lesz látható a ’Négyen Extra’ című előadás Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Kerényi Miklós Máté szereplésével. Így tehát nem csak azoknak játszanak majd a színészek, akik az épített nézőtéren ülnek, hanem azoknak is, akik otthonról, élőben, HD minőségben követik majd az előadást. A virtuális nézőtérre kedvezőbb áron válthat jegyet a közönség. Az elkövetkezendő fél évben számtalan musical, operett és vígjáték kerül bemutatásra ezzel a módszerrel.

2020. szeptember 9. 12:11
online sportfogadás