videotelefon kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: videotelefon

Videótelefonálás Androidon

A Google csütörtökön rendkívüli bejelentésre készül, amelyen sajtóértesülések szerint videótelefonálást lehetővé tevő szoftverfrissítést ad ki az Android mobilplatformhoz.

2010. augusztus 12. 10:10

Unidata WiFi mobil videótelefonáláshoz

A Unidata SQ-3000 az 5 GHz-es 802.11a és a 2,5 GHz-es 802.11bg WiFi hálózatokon egyaránt képes üzemelni, emellett pedig a gyártó szerint az első olyan mobil, amellyel lehetséges internetes videókonferenciát bonyolítani.

Kulcsszavak: mobiltelefon videotelefon
2009. március 8. 07:55

Személyre szabható kommunikációs megoldás kis- és középvállalatoknak

A Cisco Unified Communications 6.0 (UCS 6.0) rendszere átfogó kommunikációs megoldást nyújt, amely a hang-, video- és adatátviteli funkciókat is magában foglalja. Az új változat lehetőségei segítik a mobil alkalmazottak hatékonyságát, miközben elérhetővé teszi az egységes kommunikációt és a valós idejű, online csoportmunkát támogató alkalmazásokat a kis- és közepes vállalkozások számára is. Az új csoportmunka-funkciók mellett a külső alkalmazások is könnyen integrálhatók.

Kulcsszavak: Cisco IP videotelefon VoIP
2007. március 30. 13:54

Ingyenes a videotelefonálás a Szigetről

Mindenki élesben, ingyenesen próbálhatja ki a mobil szélessáv által lehetővé tett videotelefonálást a djuice Siesta helyszínen, ráadásul a Sziget területéről indított videohívások augusztus 9-én 0 órától 16-án 24 óráig a Pannon hálózatán belül ingyenesek.

2006. augusztus 7. 13:24

Logitech videómegoldások a Microsoft új Windows Live Messenger platformján

A Logitech adja a technikai hátteret a Microsoft új Windows Live Messenger platformjának videotelefon-szolgáltatásához.

2006. június 20. 13:10

Pannon: Budapest után mostantól már öt vidéki városból videotelefonálhatunk

A mobilszélessáv-szolgáltató rendkívüli hálózatfejlesztésének köszönhetően mától Szombathelyen és Szegeden is elérhető a videotelefonálás, ráadásul a Pannon mostantól három hónapig díjmentesen biztosítja a hálózatán belüli videohívásokat a két újabb városból is.

2006. június 12. 09:55

A T-Mobile-osok egyre több országban videotelefonálhatnak

A T-Mobile a nyár közeledtével kiemelt figyelmet fordít arra, hogy 3G mobiltelefonnal rendelkező ügyfelei a világ egyre több országában elérhessék a legújabb multimédiás szolgáltatásokat, így pl. a videotelefonálást.

2006. május 15. 13:14

Következő generációs IP videótelefon

A Grandstream Networks bejelentette az új GXV-3000 eszközt, a következő generációs IP videótelefont, amely a SIP szabványon alapul.

Kulcsszavak: videotelefon IP
2006. január 27. 20:01

Különleges formatervezésű Motorola videotelefon a CES-en

A Motorola a Las Vegas-i CES fogyasztói elektronikai kiállításon bemutatta legújabb, különleges formatervezésű videotelefonját, az Ojo PVP 1000-est.

Kulcsszavak: videotelefon Motorola
2005. január 9. 19:00

Eljött a virtuális meeting-ek kora

Az amerikai Avaya a Polycom bevonásával egyszerű, kényelmes és jó minőségű videotelefon-rendszert fejlesztett ki. Az új, internetes bázisú megoldás olyan könnyűvé teszi a személyi számítógépen keresztüli video-beszélgetést, akár mintha egy közönséges telefonhívást bonyolítanánk.

Kulcsszavak: videotelefon Avaya
2004. november 22. 10:56

A vártnál lassabban fut fel a mobilvideó-piac Európában

Legalábbis 2007-ig még nem várható áttörés, mondják a Frost and Sullivan elemzői, amikor a szektor forgalma eléri az 1,7 milliárd eurót.

Kulcsszavak: videotelefon trend UMTS
2004. április 21. 09:20

A Sony PS2 videotelefonos alkalmazása

A Sony olyan szoftvert fejlesztett ki, amelynek segítségével a Play Station 2 játékkonzol videotelefon-terminállá alakítható. A készülék egy USB-vel ellátott digitális kamera segítségével képes mozgóképes kommunikációra az interneten.

2004. február 22. 10:46

Videotelefonálás, mint populáris lehetőség öt éven belül

Az Analysys kutatócég legújabb felmérése szerint az elkövetkező öt évben a videotelefonálás egy szinte mindenki által elérhető népszerű alkalmazás lesz.

Kulcsszavak: mobilszolg videotelefon
2003. december 11. 20:49

PDA mint teljes értékű videotelefon

A France Telecom fejlesztőmérnökei egy olyan, eddig még soha nem látott szoftveres alkalmazást dolgoztak ki, amelyik egy miniatűr kamerával közösen a PDA-kat teljes értékű videotelefonná alakítja.

2002. augusztus 26. 20:35

A Nortel videóra fejleszti hálózatait

A hálózati felszereléseket szállító Nortel szeretné rendszereit valós idejű videoforgalomra alkalmassá tenni, ezért megállapodott az ilyen anyagok kezelésére használatos programokkal foglalkozó PacketVideo vállalattal a közös fejlesztésről.

2001. március 7. 21:26

Új Toshiba MPEG4 chipek videotelefonokba

A japán elektronikai óriás, a Toshiba a közeljövőben egy új MPEG4 kódoló/dekódoló chipet szándékozik a piacra dobni, amely által a videotelefonok immár közelebbi valósággá válhatnak.

2001. január 16. 22:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

Az IAB Hungary digitális reklámszakmai szervezet március 24-én a GroupM Akadémia bázisán adta át a 2022-es évi Legjobb szakdolgozat a digitális marketingről című pályázat nyerteseinek járó díjakat. Az elmúlt három évben kivétel nélkül (előszörmásodszorharmadszor) a Budapesti Corvinus Egyetem diákjai nyertek a pályázaton, idén először azonban egy szegedi és egy debreceni egyetem hallgatója vihette haza a legjobb pályamunkáért járó díjat. 

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 09:59