Magyar fejlesztésű szoftverrel lép piacra a Dyntell Software Amerikában

MTI Sajtóadatbank, 2013. október 29. 09:21

Magyar fejlesztésű szoftverrel, a Pannon Szoftver Informatikai Kft. kkv-knak szánt  ügyviteli, ajánlatadó és számlázó termékével lép piacra az Egyesült Államokban a Dyntell Software.

Salga Péter, a Dyntell Magyarország Kft. ügyvezetője hétfőn az MTI-nek elmondta: Dyntell Corporation néven, magyar többségi tulajdonnal megalapították amerikai leányvállalatukat, amely a Pannon Szoftver termékeit értékesíti majd a tengerentúlon. A Pannon Szoftver 2000 óta fejleszti, értékesíti és vezeti be üzleti rendszereit, a kis- és nagyvállalati körben egyaránt; termékei között szerepelnek vállalatirányítási, ügyviteli szoftverek, integrált webes megoldások, vonalkódos mobil ügyviteli szoftverek és üzletiintelligencia-megoldások egyaránt.
 

A svájci központú Dyntell cégcsoport a Pannon Szofver által fejlesztett 1clickbusiness nevű, kis- és középvállalkozásoknak szóló ügyviteli, ajánlatadó és számlázó szoftverrel lép piacra az Egyesült Államokban - mondta Salga Péter. Mint elmondta, a Dyntell cégcsoport magyarországi cégei 2012-ben 700 millió forintos forgalmat könyveltek el, és idén is hasonló eredménnyel számolnak, míg 2014-ben az amerikai nyitásnak köszönhetően már egymilliárd forint feletti forgalmat várnak. Az ügyvezető kifejtette, hogy a most alapított amerikai leányvállalattól 2014-ben mintegy 100 ezer dolláros forgalmat várnak, de a következő időszakban kelet - Oroszország, és az arab országok - felé is szeretnének terjeszkedni.