A legjobb 100 pénzügyi technológiai beszállító között az IND Group

MTI Sajtóadatbank, 2013. november 10. 08:49

A régióból egyedüliként került fel az IND Group a pénzügyi szektor technológiai beszállítóit rangsoroló nemzetközi FinTech100-as listára.

Az American Banker, a Bank Technology News és az IDC Financial Insight piackutató cég minden évben a pénzügyi szektor legfőbb technológiai szolgáltatóit rangsorolja a FinTech 100-as listán. Az idén több ezer céget vizsgáltak meg, korábban közzétett jelentések, kutatások, vállalati adatok és honlapok alapján. A FinTech 100-ra kizárólag olyan vállalatok kerülhettek fel, melyek bevételének minimum egyharmada a pénzügyi szolgáltatások szektorából származik. Európából alig 19 cég, a régióból pedig egyedüliként az IND Group került fel az idei 100-as listára.
 

A 15 éve alapított IND Group digitális banki megoldások fejlesztésével foglalkozik, nemzetközi piacokon is elismert innovatív online és mobilbanki, illetve az ezekre épülő kiegészítő szolgáltatások technológia-szállítója. A közlemény szerint az európai és a közel-keleti régió 15 országában több mint 30 bank alkalmazza az IND megoldásokat. A cég több irodával rendelkezik Európa-szerte, és folyamatosan bővülő partnerhálózata révén jelen van a Közel-Keleten és a volt FÁK országokban is.
 

A vállalat korábban is több szakmai elismerést kapott, egyebek mellett megnyerte "A Közép-európai Technology Fast 50" díjat, 2007-ben a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesülettől az "Év cége"díját vehette át, és 2010 óta folyamatos meghívást kap a Finovate nemzetközi pénzügyi konferenciára, ahol legújabb fejlesztéseiket mutatja be. Az idén az IND Group Personal Finance Management megoldása a német nyelvterület legrangosabb innovációs díját is elnyerte.