A Sixtet ismét World Travel Awards díjjal jutalmazták

forrás: Prím Online, 2013. december 9. 13:06

A Sixtet  Németország legnagyobb autókölcsönző cégét, valamint egyben Európa egyik legnagyobb mobilitási szolgáltatóját  két World Travel Award díjjal is jutalmazták. Elnyerte a világ vezető üzleti autókölcsönzője címet, valamint kitűntették a világ első számú luxus sofőrszolgáltatásáért is.

1993 óta adományozzák vállalatok számára a World Travel Awardot kiemelkedő működésük elismeréseképp. A díjat, mely 20. évfordulóját ünnepli az idén, a legrangosabbak között tartják számon a turisztikai és az utazási szektorban. Nemzeti, regionális és nemzetközi szinten kerülnek díjazásra a legjobbnak ítélt vállalati termékek és szolgáltatások. A World Travel Award díjátadó ünnepsége minden évben gálaest formájában kerül megrendezésre döntéshozókból, valamint befolyásos személyiségekből álló közönség előtt, akik a turisztikai és a kereskedelmi szektorból, valamint az ügyfelek közül érkeznek.

 

Regine Sixt így nyilatkozott az elismerésről:  „A World Travel Awardot a turisztikai szektor Oscarjának is tekintik. Nem csak egy, hanem rögtön két kitüntetést is elnyerni mérhetetlen megtiszteltetést jelent számunkra. Hatalmas ösztönző erővel bír abban, hogy a megkezdett terjeszkedési törekvéseinket, valamint új szolgáltatásaink bevezetését, fejlesztését (pl. a limuzin szolgáltatásunkat) folytassuk.”

 

 

A közelmúlt során a Sixt többszörös World Travel Award győztes lett a különféle díjkategóriákban kiemelkedő termékei, valamint szolgáltatásai miatt.