Életre kelti a nyomatokat a Xerox

forrás: Prím Online, 2014. május 27. 11:38

A Xerox most debütáló fejlesztésével messze túllép a nyomtatás hagyományos keretein. A FreeFlow® Digital Publisher megoldás a dokumentumok elérhetőségét és felhasználhatóságát kiterjeszti a digitális csatornákra is. A vállalat - együttműködve a GTxcel-lel - olyan alkalmazást biztosít, amellyel a nyomtatott anyagok többek közt videóval, képekkel, vagy éppen internetes hivatkozásokkal egészíthetőek ki és tehetőek közzé a világhálón. A kibővített tartalomszolgáltatás célja az érdeklődés felkeltése, az erősebb érzelmi hatás és a részletesebb információk átadása.

A Xerox automatizált munkafolyamat szoftvere, a FreeFlow Core segítségével a FreeFlow® Digital Publisher alkalmas arra, hogy a felhasználók saját elképzeléseik szerint összeállítsák egy dokumentum offline és online verzióját. Utóbbi esetében az intuitív grafikus kezelőfelületen keresztül könnyedén, gyorsan kivitelezhető a print változat digitális „átalakítása”. Az alkalmazás előnye, hogy éppúgy használható kisebb nyomdai szolgáltatóknál, mint a professzionális nyomdai munkák kivitelezőinél.

A FreeFlow® Digital Publisher által létrehozott digitális dokumentumok mobilra is optimalizálhatóak, és azonnal letölthetőek az Apple iTunes-ból, a Google Playből, illetve az Amazon App Store-ból. Ugyanakkor minden online dokumentum esetében szabályozható a hozzáférés, és lehetőség van utánkövetésre is. A beépített mérőeszközök révén folyamatosan monitorozható az adott publikáció olvasottsága, megismerhető a kattintások pontos száma, vagy az elérés által generálható bevétel.

A FreeFlow® Digital Publisher már Magyarországról is elérhető.

 

További érdekességek, bemutatók itt: