Új fotónyomtatóval rukkolt elő az Epson

forrás: Prím Online, 2014. szeptember 19. 14:21

Az Epson bemutatja a gyors, rugalmas és könnyen kezelhető SureColor SC-P600 típusú fotónyomtatóját, amely professzionális minőségű, akár A3+ méretű fotónyomatok készítésére is alkalmas.

A SureColor SC-P600 az Epson csúcsminőségű A3-as fotónyomtatója, amely kiemelkedő minőséget, hatékonyságot, valamint vezeték nélküli csatlakozást kínál kompakt méretben és megfizethető áron. A SureColor SC-P600 készülékben az Epson új UltraChrome HD Vivid Magenta tintája biztosítja a nyomatok kiemelkedő minőségét. Az új, kilencszínes UltraChrome pigmenttintakészlet igen széles színtér reprodukciót tesz lehetővé, a 2.84 DMax szint – amely az iparág legmagasabb fekete denzitása – pedig mély és gazdag fekete tónusokat, valamint lágy színátmeneteket eredményez. 

 

 

A SureColor SC-P600 készülék a hobbi- és félprofi fotósok számára ideális választás, de egyaránt vonzó lehet építészek, ingatlanközvetítők vagy reklám- és tervezőirodák számára is, ha csúcsminőségű prezentációkat szeretnének készíteni.

 

Az új nyomtató Wi-Fi Direct vezeték nélküli csatlakozást biztosít okostelefonokhoz, táblagépekhez és asztali számítógépekhez. Ez az első olyan egyfunkciós Epson A3+ fotónyomtató, amely támogatja az Epson Connect szolgáltatást, valamint a Google Cloud Print funkciót is.
 


A közepes mértékű terhelésre tervezett SureColor SC-P600 mindössze 153 másodperc alatt készít el egy 11 x 14" méretű nyomatot. A kettős papíradagolás a fotópapírok, vásznak, ill. vastag nyomathordozók széles választékának használatát teszi lehetővé, míg a nyomtató tekercspapír kezelő funkciója panorámaképek nyomtatásához ideális.  A SureColor SC-P600 az A3+ nyomtatók piacán egyedi, 2,7" méretű, színes, érintőképernyős kezelőfelületének köszönhetően a készülék számítógép nélkül is könnyen beállítható és kezelhető.

 

A SureColor SC-P600 nyomtató először a Photokina kiállításon lesz látható (2.2. csarnok, B11-es stand, 2014. szeptember 16-21., Koelnmesse, Köln).

 

 

 

 

Főbb jellemzők:

 

Új, kilencszínes UltraChrome HD Vivid Magenta technológia

Kiemelkedően széles színtér és az Epson készülékek által nyújtott legjobb fekete denzitás (2.84 DMax PGPP)

A készülék támogatja az Epson Connect funkciót, és az Apple AirPrint és Google Cloud Print szolgáltatásokkal is kompatibilis

Vezeték nélküli nyomtatás okostelefonról, táblagépről és asztali számítógépről a Wi-Fi Direct funkcióval

11x14", azaz A3-as nyomatok gyors, 153 másodperc alatt történő nyomtatása

2,7" méretű, színes érintőképernyő az egyszerű beállításhoz és kezeléshez

25,9 ml-es tintapatron kapacitás

Kis helyigény – 616 x 369 x 228 mm