Új felhőalapú megoldásokat vezet be az Oracle

forrás: Prím Online, 2014. szeptember 24. 16:34

Számos vállalatnak van szüksége korszerű szoftveres megoldásokra a szállítmányozás nemzetközi viszonylatú tervezéséhez és lebonyolításához. Mindeddig azok, amelyek felhőalapú megoldást kerestek számos helyszínre vagy országra kiterjedő, összetett, dinamikus logisztikai és kereskedelmi tevékenységeik szervezéséhez, azzal a dilemmával szembesültek, hogy a felhőben működő alkalmazások funkciószegények, a funkciógazdag szoftverek pedig nem képesek kihasználni a felhő nyújtotta lehetőségeket.

Annak érdekében, hogy a vállalatok ne kényszerüljenek ilyen nehéz döntésre, az Oracle megjelentette piacvezető vállalati szállítmányozási és nemzetközi szállítástervezési megoldásainak felhőalapú változatait Oracle Transportation Management Cloud és Oracle Global Trade Management Cloud néven.

Így a hagyományos, helyszíni telepítésű rendszerek mellett lehetőség van a gyorsan üzembe helyezhető felhőalapú megoldások bevetésére, amelyek a kis cégektől a legnagyobb vállalatokig rugalmasan szolgálják ki az igényeket, és hatékonyabb alternatívát kínálnak az eddigi működéshez képest. Az Oracle Cloud szolgáltatásportfólió részeként kínált új megoldások egységes platformon támogatják a szállítmányozást, biztosítva a vámügyi és kereskedelmi előírásoknak való megfelelést. Segítségükkel garantálható a vállalati szintű rendelkezésre állás, adatbiztonság és méretezhetőség.