Az interneten teszik közzé a tiszteletlen utasok képeit

Czipperer Dia, 2014. október 1. 14:17

Egy légi utaskísérő által indított oldalon teszik közzé a különös viselkedést produkáló utasok fényképeit. Az indulás óta már a világ számos tájáról töltöttek fel képeket stewardessek és utasok egyaránt, így a gyűjtemény sokszínű magatartásmintákat tükröz.

Passenger  Shaming néven indult weboldal, amelyet Shawn Kathleen légi utaskísérő indított el abból célból, hogy a szokatlan viselkedésű utasok képeit tegye közzé itt.  Kifejezetten olyan fotók kapnak itt helyet, amelyeken nem éppen a repülőgépen elvárt viselkedési normát tanúsítják az utasok.

 

A weboldal (passengershaming.com) valójában egy Facebook oldal, ahol több száz kép tanúsítja, mennyire öntörvényűek az utasok a repülőgépeken. Nem csak itt követhetők a képek: Instagramon és Twitteren is van csatornájuk, ahol szintén nyomon követhetők „neveletlen” utasok.

 

Az oldalon egyre több fotó kap helyet, hiszen más stewardessek is felháborogtak az ilyen eseteken. Sőt, utasok is tölthetnek fel képeket, hiszen nekik is végig kell szenvedniük egy reülőutat egy ilyen kaliberű utassal.

 

A fotók nagyon sokszínűek: egy félmeztelen utas, aki a nadrágjába nyúlva szürcsölgeti italát; csókolózó szerelmes pár egy ülésen vagy például egy utas, aki az asztal rakva a lábát olvassa könyvét. De akadnak képek a hátrahagyott szemétkupacról és egy használt óvszerről is.

 

Íme a képekből egy kis ízelítő:

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: Viralspell.com, Mashable.com