Új generációs vállalatirányítási rendszer a rEVOLUTION-tól

forrás: Prím Online, 2014. november 27. 10:49

A rEVOLUTION Software Kft. az elmúlt egy évben olyan platformot fejlesztett, mely lehetővé teszi a rEVOLUTION ügyviteli és vállalatirányítási rendszereinek technológiai megújítását. A platform kialakításánál alapvető szempont volt, hogy támogassa a normál, telepített környezetet és a korszerű, felhőből történő futtatást egyaránt. 

A keretrendszer zárását követően vette kezdetét az igazi alkalmazhatósági teszt, amelynek keretében az újgenerációs vállalatirányítási rendszert a cég vezető termékén, az Iroda++-on tesztelték. „A cél az Iroda++ integrált vállalatirányítási rendszer feljebbskálázása volt. „Kiküszöböltük azokat a kellemetlenségeket, amiket a felhasználóink már jeleztek, de a korábbi rendszer nem tette lehetővé ezek megszüntetését” – mondta Szalóki László, ügyvezető, termékfejlesztési igazgató. Az Iroda++ vállalatirányítási rendszerbe olyan funkciókat fejlesztettek, amelyek az ügyfelek igényeire épülnek, és amelyek valóban bővítik a rendszer használhatósági területét.

A rEVOLUTION az új Iroda++-t elsősorban a kis- is középvállalatoknak ajánlja, akik vállalatirányítási rendszerrel rendelkeznek, vagy annak bevezetésében gondolkodnak, de a rendszer rugalmasságának és sokoldalúságának köszönhetően elmozdulás várható a nagyobb vállalatok felé is. A könyvelőirodák és kereskedelemmel foglalkozó cégek mellett új ügyfeleket várnak a mezőgazdaság és építőipar területéről, valamint a speciális projektkezelő cégek szegmenséből is. „Célul tűztük ki, hogy termékünket viszonteladói hálózatban is terjesszük, aminek a hazai vállalatirányítási rendszerek esetén nincs igazán komoly gyakorlata” – mondta Szalóki László.

A technológia felkutatása, kifejlesztése, illetve ezen technológia alkalmazásával a rEVOLUTION Iroda++ integrált vállalatirányítási rendszer új generációjának alap fejlesztése az Európai Regionális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az összességében 356 milliós költségvetésű projekt 164 millió forintos európai uniós támogatás segítségével valósult meg.