Ingyenes roamingot biztosít Nepálban a Telenor

forrás: Prím Online, 2015. április 30. 10:23

A Telenor Magyarország ingyenes hívással és mobilinternettel segíti a földrengés által sújtott Nepálban tartózkodó ügyfeleit. Továbbá aTelenor magyar hálózatából is ingyenesen lehet tárcsázni Nepált.

A Vodafone mellett most a Telenor is bejelentette, hogy segítő kezet nyújt Nepálban. A technológiai vállalatok sora mellé csatlakozva ők is segítő kezet nyújtanak a földrengés sújtotta övezetben.

 

A Telenor a nagy erejű nepáli földrengés napjától, 2015. április 25-től május 9-ig a soron következő számlában jóváírja a Nepálból bonyolított mobilhasználatot. Ebben az időszakban az országban lévő, telenoros előfizetést használó készülékekről ingyen lehet telefonálni, SMS-ezni és mobilinternetezni.

 

A vállalat a Magyarországon tartózkodó ügyfelei számára is lehetővé teszi, hogy ingyen hívjanak nepáli telefonszámokat – ez segítséget jelenthet a folyamatos kapcsolattartásban az ott tartózkodó ismerősökkel és rokonokkal.

 

A Telenor Magyarország az UNICEF partnereként segíti a gyermekvédelmi szervezetet adománygyűjtő munkájának népszerűsítésében is. Az UNICEF gyermekvédelmi tevékenysége a 136 66-os telefonszám tárcsázásával hívásonként ötszáz forinttal támogatható.