Önfejlesztés mobilalkalmazással

forrás: Prím Online, 2015. június 8. 14:41

Elindult a MentorFM, Magyarország első önfejlesztő mobilapplikációja. Az Androidra és iPhonra letölthető alkalmazásban 4 órányi tudásanyag és mintegy 50 adás érhető el.

Jelenleg kilenc témakörből – például ön- és emberismeret, produktivitás, személyes márka - választhatunk hanganyagokat. A 3-30 perces előadások WiFi-n letölthetők a telefonra, ezért az alkalmazás használatához nincs feltétlenül szükség internetkapcsolatra.

Az applikáció elsődlegesen azokat a tréningre járó vállalkozókat, menedzsereket, közép- és felsővezetőket célozza, akiknek kevés a szabadidejük, de szeretnének tanulni, fejlődni.

“Fejleszd magad holtidőben”

“Az ötlet három éve az M3-ason pattant ki a fejemből. Mivel sokat autózom, szerettem volna hasznosan tölteni az utazással töltött holtidőt. Viszont magyar nyelvű önfejlesztő tananyagot alig-alig találtam. Ez adta a MentorFM ötletét: fejleszd magad holtidőben”  - mondta Dunder Krisztián az app ötletgazdája.

A folyamatosan bővülő tartalmat az egyes témakörök hiteles szakértőivel készített interjúk, valamint hazai és nemzetközi portálok és blogok cikkei adják. A tartalomról szerkesztőbizottság dönt, de a hallgatónak is van beleszólása: a mentorfm.hu oldalon található űrlapon keresztül bárki javasolhat témát és interjúalanyt.

Meddig lesz ingyenes?

“Az applikáció ingyenes, és az is marad. Később a tervek szerint szponzorált csatornák és hirdetések adják majd a működtetéshez szükséges bevételt” – mondta Dunder Krisztián. Hozzátette: azonban most a legfontosabb cél, hogy minél több önfejlesztés iránt érdeklődő okostelefon tulajdonost érjünk el és hallgatókat gyűjtsünk. Bízom benne, hogy év végére elérjük az ötezer aktív felhasználót.

Egyszerű használat

Az applikáció iPhone-ra az App Store-ból, Androidra a Google Play Store-ból ingyenesen letölthető, de mindkét alkalmazás elérhető a www.mentorfm.hu oldalról indulva is. Az app letöltése után egyszerűen egy Facebook vagy LinkedIn regisztrációval lehet használni. Ezután korlátlanul hallgathatók az előadások, melyeket lementhetünk, kedvencek közé tehetünk és megoszthatjuk az ismerőseinkkel.