Olcsóbb belépő, programszervező, barátkereső, túlélőcsomag: alkalmazások a tökéletes fesztiválélményhez

forrás: Prím Online, 2015. július 2. 12:27

Bár már javában pörögnek a nyári rendezvények, zajlik a VOLT, a Balaton Sound – Sziget még hátravan. Az alábbi mobilalkalmazásokkal olcsóbban, gyorsabban és kényelmesebben lazíthatsz a hónapok óta várt koncertek alatt, és biztosan nem maradsz le a legjobb programokról.

1. Személyre szabott programbeosztás
 
Szerencsére már majdnem minden fesztivál rendelkezik saját mobilalkalmazással, amivel már otthon, a kanapén ülve megtervezheted melyik koncertekre akarsz menni. Így nem maradsz le egyik kinézett előadódról sem és a spontán programokkal is szabadabban tervezhetsz. (VOLT, Balaton Sound, Sziget)
 
2. Napijegy olcsóbban, akár az utolsó pillanatban is
 
Ha még nem vettél belépőt, jó hírünk van számodra: a Simple alkalmazással sorban állás nélkül, akár négyezer forinttal olcsóbban vehetsz napijegyet a három nagy fesztiválra. Ráadásul még a belépőjegy kinyomtatásával sem kell bíbelődnöd, elég az appba érkező vonalkódot karszalagra váltanod bármely normál vagy VIP jegyátvételi pontnál, és ha kibuliztad magad, taxit is tudsz rendelni szintén az alkalmazáson keresztül. Ha pedig autóba ülsz, a Simple alkalmazásban vásárolhatsz autópálya-matricát és parkolójegyet is.
 
  
3. Az akku sem jelenthet problémát
 
Félsz, hogy lemerül a telefonod a sok fotózástól, pedig még csak este tíz van? Az Akkumulátor HD+ tevékenység szerinti lebontásban jelzi, hogy mennyi idő van hátra a telefonod lemerüléséig, így időben elérhetsz a legközelebbi telefontöltő állomásig.
 
 
4. 10/10-es túlélőfelszerelés
 
Napkrém, esőkabát, frissítő kendő, szárazsampon és kézfertőtlenítő: apróságok, azonban a nyári bulimaratonon mind életmentő társaid lehetnek. A Packing Point alkalmazás segítségével villámgyorsan ellenőrizheted, hogy veled van-e az összes nélkülözhetetlen fesztiválkellék.
 
  
5. Legyen teljes a buli
 
Elvesztettétek egymást a barátaiddal a Nagyszínpad előtti forgatagban? A Foursquare Swarm alkalmazása segítségével pontosan tájékozódhatsz arról, hogy melyik helyszínen buliznak a barátaid – rólad viszont csak az tud meg infókat, aki számára láthatóvá teszed őket.