A Lenovo és a Juniper Networks bejelentette globális partnerségét

forrás: Prím Online, 2016. március 14. 10:57

A Lenovo és a Juniper Networks, az iparág vezető hálózati innovátora bejelentette egy globális stratégiai partnerség kezdetét, melynek keretében a termék és technológia portfóliójuk szinergiáinak kihasználásával felépítik a konvergált, hiperkonvergált és hiperskálázható adatközpont infrastruktúra megoldások új generációját a nagyvállalati ügyfelek számára. 

Az x86-alapú szerverek és kapcsolók kiterjedt portfóliójával rendelkező Lenovo a konvergált és a szoftver által definiált technológiai kínálat felé való elmozdulás élvonalában található. A Juniper piacvezető a hálózati innovációk terén, a cég a routerek, kapcsolók, hálózati menedzsment szoftverek, hálózat biztonsági termékek és szoftveresen definiált hálózati technológiák átfogó portfóliójával rendelkezik. A partnerségtől azt remélik, lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kihasználják a Juniper erősségeit a hálózati technológiák terén valamint a Lenovo elismert vezető szerepét az x86 szerverek megbízhatóságának és a hálózati hozzáférések területén, melynek révén jól kezelhető, méretezhető és egyszerű infrastruktúrához jutnak az adatközpontuk számára. 

 

A partnerség legfontosabb elemei: 

 

“A Lenovo küldetésként kezeli, hogy piacvezetővé váljon az adatközponti megoldások szegmensében. Továbbra is invesztálunk az innovatív IT megoldások fejlesztésébe, hogy formáljuk a következő generációs adatközpontokat. Partnerségünk a Juniper Networks-szel hozzáférést biztosít a Lenovo számára egy iparágvezető termékportfólióhoz, amely magában foglalja a modern adatközpontok kiépítéséhez alapvető fontosságú Software Defined Networking (SDN) megoldásokat.” – mondta Gerry Smith, a Lenovo ügyvezető alelnöke és a PC and Enterprise Business Group operatív igazgatója.

 

„A Lenovóval kötött partnerség kibővíti a Juniper stratégiáját, hogy teljes körű megoldásokat nyújtsunk az adatközpontok széles köre számára, kezdve a közepes méretű vállalatoktól a privát felhőkig. Izgatottan várjuk a Lenovóval való együttműködést, hogy teljes mértékben kihasználhassuk a JunosOS-en és Contrail-en alapuló IP-hálózati portfóliónk teljesítményét, melynek révén konvergált, hiperkonvergált és hiperskálázható megoldások új generációját nyújthatjuk kínai és globális ügyfeleink számára.” – mondta Rami Rahim, a Juniper Networks vezérigazgatója.