Üzletemberek kikapcsolódása; 40 magyar borász kétszáz bora Londonban

forrás: Business Online, 2016. április 29. 15:57

Négyen - akikről leginkább csak annyit lehet tudni, hogy barátok és elkötelezettek a finom borok, és a kiváló fesztiválok iránt (és akik egyike, sok egyéb mellett, évről évre a sikeres Vezérigazgatói Találkozókat is megszervezi) - úgy döntöttek, hogy ezúttal Londonba csábítják korábbi rendezvények előadóit, hallgatóit, azok ismerőseit, barátait. Több éves előkészítő munkájuk eredményeként június 17-18-án a legkiválóbb borokkal, ételekkel, és a legütősebb zenékkel, műsorokkal ünnepelhetnek együtt magyarok és angolok a 2012 áprilisában megnyílt sokoldalú kiállítói- és rendezvény helyszínen, az Oval Space-en.

A maga nemében egyedülálló gasztronomai-, bor- és zenei fesztiválról a http://londoniborfesztival.hu/ oldalon tudhatunk meg többet, és itt vásárolhatjuk meg - elővételben: kedvezményesen - jegyeinket mondjuk a Quimby koncertre, vagy az egymást érő borkostolók valamelyikére, netán a gasztrodélutánra. A londoni és a budapesti hagyományokra épül a Foci és Buli eseménysorozat, amelynek gerincét a közös kivetítős meccsnézés (Magyarország-Izland) adja, amit ugyancsak borkostolás és egy David Merlini show követ.

Ebben a médiumban az esemény informatikai tartalmáról is szólnunk kellene, de ilyen nem sok lesz, hacsak nem az, hogy a szervezők kapcsolatrendszere révén sok korábbi ilyen tematikájú konferencia résztvevője is ellátogat ide, lehet tehát networkölni, de leginkább lehet végre kikapcsolódni a napi hajtásból,  kulturáltan borozgatni és jól szórakozni a világ üzleti fővárosában.