Itt a Samsung új, kihajtható okostelefonja

forrás: Prím Online, 2019. február 22. 11:17

A Samsung bemutatja a nagy érdeklődést kiváltó kihajtható eszközét, a Galaxy Foldot, amellyel új kategóriát teremt a mobilpiacon. A készülék a vállalat első 7,3 colos Dinamikus AMOLED Infinity Flex kijelzőjével érkezik, amelyet kihajtva és összehajtva is, egy kompakt, teljes kijelzős készüléket eredményez. A Galaxy Fold új, erőteljes szintet hoz el a multitasking, a fotózás és videózás, valamint a játék terén. A készülék eddig nem tapasztalt lehetőségeket és élményeket teremt a következő generációk számára. 

„A Samsung új fejezetet ír a mobilinnováció történetében, megváltoztatva mindazt, ami egy okostelefonban megváltoztatható. A Galaxy Fold egy teljesen új kategóriát alkot, amely az Infinity Flex kijelzőnek köszönhetően korábban soha nem látott funkciókat tesz elérhetővé – mondta el DJ Koh, a Samsung IT és mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. A Galaxy Foldot azok számára alkottuk meg, akik egy, a hagyományos okostelefon korlátain túlmutató, prémium kihajtható eszköz képességeit szeretnék megtapasztalni.” 

 

 

Okostelefon és tablet egy készülékben

A Galaxy Fold önmagában egy termékkategória. Egy egészen újfajta mobilélményt jelent, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan dolgokat tegyenek, amelyre egy hagyományos okostelefonnal nem képesek. A felhasználók most két külön világ legjobb funkcióit kapják egy készülékben, amely kihajtva a Samsung eddigi legnagyobb okostelefon kijelzőjét hozza el. A Galaxy Foldban megtalálhatók a vállalat első flexibilis kijelző-prototípusának 2011-es bemutatása óta eltelt nyolc év fejlesztései az anyaghasználat, a mérnöki munka és a kijelző-innováció területén.

 

 

Teljesen új élmény

A Galaxy Fold tervezésekor a még nagyobb teljesítmény és még jobb élmény érdekében az okostelefon-felhasználók igényeit tartották szem előtt. A Galaxy Fold minden pillanatban az aktuális igényeknek megfelelő kijelző méretet nyújtja. Összecsukott állapotban kiválóan alkalmas az egykezes használatra telefonhívásokhoz, üzenetváltáshoz és egyéb aktivitásokhoz, kihajtva pedig korlátlan multitasking lehetőségeket, és még jobb élményt biztosít a prezentációk, a digitális magazinok, a filmek, vagy egyéb videós és AR tartalmak megtekintésekor. 

 

A kifejezetten a Galaxy Foldra készített, egyedülálló kezelői felület új lehetőségeket hoz el: 

 

A Samsung együttműködött a Google és az Android fejlesztőivel annak érdekében, hogy a különböző appok és szolgáltatások a Galaxy Fold készüléken is elérhetőek legyenek. 

 

 

Prémium teljesítmény hajtogatásra tervezve

A Galaxy Foldot függetlenül attól, hogy munkáról, játékról, vagy tartalmak megosztásáról van szó, a nagy teljesítményt és intenzív terhelést igénylő feladatokhoz tervezték.  

 

 

Mindent a Galaxy Folddal! 

A Galaxy Fold több mint egy mobileszköz. Belépőt jelent az elmúlt évek során fejlesztett Samsung csatlakoztatott eszközök és szolgáltatások teljes univerzumába, amelyek lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy olyan dolgokat tegyenek meg, amire korábban nem voltak képesek. A Samsung DeX***-szel összekapcsolva a számítógépekhez hasonló teljesítményt biztosít. A Bixby új szolgáltatása, a Bixby Rutinok a különböző szokások alapján személyre szabja a napi rutin legfontosabb aktivitásait, a Samsung Knox biztonságban tart minden adatot és információt, a Samsung Health alkalmazás pedig segít megőrizni az egészséget és fittséget. A teljes Galaxy ökoszisztéma segít arra koncentrálni, ami valóban fontos a felhasználók számára.

 

A Galaxy Fold LTE és 5G készülékek világszinten limitált mennyiségben kerülnek forgalomba, Magyarországon a készülékek, annak bejelentésekor még nem lesznek elérhetőek. 

 

A Galaxy Fold termékről további információ a www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy vagy www.samsung.com/galaxy oldalakon található.

 

________________

* A Galaxy Fold készülék Magyarországon jelenleg nem elérhető.
** A modellek és színek elérhetősége országonként és szolgáltatónként eltérő lehet.
*** A Samsung DeX-tartozékok külön vásárolhatók meg.