Elindult a 2019-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

forrás: Prím Online, 2019. augusztus 22. 09:05

Már Early Bird kedvezménnyel lehet jelentkezni Magyarország legismertebb online marketingkommunikációs pályázatára. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 18. alkalommal hirdeti ki a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri az idei legfrissebb honlapokat, valamint a legjobb digitális megoldásokat is várja. Indul 'Az Év Honlapja' pályázat!

A mobilos weblap forgalom folyamatos növekedése és felhasználásának változásai átrendezték a honlapokról alkotott képünket. Az oldalunk tartalmának pillanatokon belül átláthatónak, gyorsnak és meghatározónak kell lennie, olyannyira, hogy egy útközbeni pár pillanatos böngészés is elérje a célját, megragadva az érdeklődőt. Ebben segít nekünk a folyamatos fejlesztés, a kreativitás és a marketingben szintén egyre több inspirációt és élményt nyújtó közösségi média. Ezért a honlapokon és a technológiai megoldásokon túl az influencer és a közösségi kampányokat is díjazzák.

 

„A digitális marketingben pár év alatt megváltozott minden: tarol a videós elérés, bedurvult a közösségépítés, erősödik az életmód marketing, már mindennaposak a legkülönbözőbb célú mesterséges intelligencia megoldások. Az automatizáltság egy újabb szintet lépett. Mindent visz az adat és meghatározó lett a felhasználói élmény. Az egyre gyorsuló digitalizáció felforgatja a világot. A marketingesek alig bírják szusszal a változások követését. Fontos a mindennapi tanulás, valamint a tanultak napi szintű alkalmazása, a tudatos fejlődés és a szakmai megmérettetés. ’Az Év Honlapja’ pályázat épp ezért egy biztos pont kíván lenni ebben a hatalmasra nőtt digitális világban.” – mondta Varga István László, a pályázat alapítója. 

 

Számos elismert, hazai webfejlesztő lépett nemzetközi szintre, ezért magyar fejlesztésű, de angol nyelvű oldalakkal is lehet már pályázni. Magyarország legjobb honlapjaiból pedig néhányat jövőre beneveznek a nemzetközi ’World Summit Awards’ versenyre.

 

Érdemes tehát minél hamarabb jelentkezni, hiszen a korán ébredők a közönségszavazatok gyűjtésében is előnyre tehetnek szert.

 

A pályázatokat 2019. október 15-ig lehet leadni a www.azevhonlapja.hu weboldalon.

 

A közönségszavazás csupán egy kattintás, így a nevezők rajongóik, közösségük bevonásával és mozgósításával egyszerűen gyűjthetnek szavazatokat.

 

Az ünnepélyes díjátadóra 2019 novemberében kerül sor.