Itt a legszélsőségesebb körülményekre tervezett új Dell tablet

forrás: Prím Online, 2019. november 4. 19:16

A Dell bemutatta a Latitude 7220 Rugged Extreme tabletet, amely kifejezetten a szélsőséges körülmények között dolgozóknak készült, legyen szó üzemekről vagy mentőegységekről, sivatagi vagy sarkvidéki környezetről.

A piacon jelenleg elérhető legkönnyebb és leghatékonyabb strapabíró, tizenkét hüvelykes tabletet arra a célra tervezték, hogy biztosítsa a terepen dolgozók számára a szükséges mobilitást és hálózati kapcsolatot. Strapabírására még a legporosabb, legnedvesebb, legextrémebb és legveszélyesebb munkakörnyezetekben is biztosan lehet számítani. A továbbfejlesztett funkciók között található az 1000 nites fényerejű, tükröződésmentes bevonatú FHD-kijelző, amelyen a felhasználók akár közvetlen napfényben is megtekinthetik, illetve bemutathatják munkájukat. A képernyő kesztyűben is kezelhető és többpontos érintésvezérlésű.

 

 

 

A biztonságos és megbízható kommunikáció elsődleges szempont a készenléti egységek, a közbiztonságért felelős szervek és a közszolgáltatók körében. Ezeknek a szervezeteknek akkor is működőképesnek kell maradniuk, ha minden más elérhetetlenné válik. Ennek megfelelően a Latitude 7220 Rugged Extreme számos kapcsolati lehetőséget kínál, ami a beépített kamerával kiegészülve azt jeleni, hogy a készenléti egységek videóhívásokat indíthatnak, illetve élőben streamelhetnek adatokat a helyszínről.

 

Nagy teljesítmény és számos kapcsolati funkció a hatékony terepmunkáért

 

 

 

„A Dell Rugged termékek használói általában kiszámíthatatlan körülmények között dolgoznak, és előfordulhat, hogy az adatok folyamatos hozzáférhetősége nélkül nem tudják elvégezni a rájuk bízott feladatokat. Az új Latitude 7220 Rugged Extreme tablet csúcsminőségű processzorokat és több kapcsolati lehetőséget is kínál egy kompakt, könnyű, a terepen tökéletesen használható eszköz formájában” – mondta Tom Tobul, a Dell speciális termékekért felelős alelnöke.