A CES-en mutatta be legújabb termékeit a HP

forrás: Prím Online, 2020. január 12. 14:11

A HP Las Vegas-i a Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (Consumer Electronics Show – CES) mutatta be legújabb PC-it, kijelzőit és kiegészítőit. A vállalat termékinnovációs megoldásai lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy teljeskörű védelemmel dolgozzanak vagy hozzanak létre tartalmakat bárhol, könnyedén kapcsoljanak össze különböző eszközöket és képviseljék a személyes értékeiket a világ első óceánból kinyert műanyagokból készült notebookjával és a hozzá tartozó tokkal.

„Fontos számunkra, hogy jövőbemutató eszközöket és felhasználói élményt biztosítsunk, amelyek szabadabb környezetet teremtenek a felhasználók számára, legyen szó kreatív alkotásról, munkáról, vagy a kedvenc tartalmaik követéséről – mondta el Alex Cho, a HP személyi számítógépek üzletágának elnöke. – A PC-k a mindennapi élet fontos részét képezik, a HP pedig kiemelkedő gépeket, kijelzőket és kiegészítőket hoz el a felhasználóknak, amelyeknek kiváló a teljesítménye, könnyűek, ellenállóak és elegánsak, emellett egyaránt elősegítik a mobilitást és az adatbiztonságot.”

 

Az új évtizedben a csúcstechnolgia használata folyamatosan változhat, a felhasználók pedig olyan megoldásokat részesítenek előnyben, amelyek nagyobb szabadságot adnak nekik a mindennapi feladatok elvégzésében. Az amerikai munkavállalók 34 százaléka akár 5 százalékos fizetéscsökkentést is elfogadna, ha többet dolgozhatna az irodán kívül. A Z generáció naponta több mint 10 órát tölt online tartalmakkal. A megelőző generációval együtt naponta átlagosan 5 különböző képernyőt használnak, ez pedig nehézségekhez vezethet, ha az ökoszisztémájukhoz újabb eszközt szeretnének csatlakoztatni.

 

Nagyobb alkotói szabadság 

HP Spectre x360 15 

 

 A HP Spectre x360 15 precíziós CNC megmunkálású alumíniumból készült, egyedi kialakítású gép, lekerekített sarkokkal. Az iparágban vezető, 90  százalékos kijelző-test arány mellett pedig az alsó és felső kávák mérete is 60 százalékkal csökkent.

 

HP ENVY 32 All-in-One (AiO)

 A HP ENVY 32 AiO a világ legszélesebb 4K kijelzőjével rendelkező all-in-one eszköze, amely a CES 2020 Innovációs Díját is  elnyerte.

 

A munka szabadsága, kötöttségek nélkül

HP Elite Dragonfly

 

 A HP Elite Dragonfly a világ első laptopja beépített Tile technológiával.

 

„A Qualcomm vezető szerepet játszik az LTE képes PC-k piacán, így a felhasználóknak akár útközben is magas hálózati sebességet biztosít. Nagy öröm számunkra, hogy ezentúl a HP-val közösen alkothatunk majd 5G képes PC-ket – mondta el Alex Katouzin, a Qualcomm Technologies Inc. mobil üzletágért felelős általános igazgatója és alelnöke. – A Qualcomm 5G képes számítógépei a digitális átalakulás középpontjában állnak és új korszakot nyitnak a számítástechnika világában.” 

 

A csatlakoztathatóság és a személyes értékek szabadsága

Új monitorok és fenntartható kiegészítők

 

 

  A HP E24d G4 és HP E27d G4 Docking monitorok a világon az első olyan monitorok, amelyekről az egész hálózat irányítható és a csatlakoztatott eszközökkel egy időben, egyetlen gombbal bekapcsolhatók.

 

 A HP Renew Sleeve tokot 13 colos laptopokhoz készítették, csomagolása pedig 100 százalékban újrahaszonsítható.

 

 A HP Renew Series darabjai egyenként 10 darab műanyag palack felhasználásával készülnek, így azok nem jutnak el az óceánokig vagy a hulladéklerakókig. A modellek vegán bőr fogantyúkkal és vízálló anyaghasználattal érkeznek, így tartják biztonságban és szárazon a készülékeket.

 

A HP Spectre Folio Backpack és Topload táskák vízálló viaszosvászon borításához az anyagot az elismert skót szövetgyártó cég, a Halley Stevensons biztosítja.