Vállalati hírek a Universal Robots-tól

forrás: Prím Online, 2020. június 2. 19:33

A legfontosabb prioritás most az, hogy megőrizzük mindenki biztonságát és hogy biztosítsuk az üzleti folytonosságot. A Universal Robots (UR) teljes erőbedobással működik, annak érdekében, hogy támogassa ügyfeleit és partnereit üzleti tevékenységeik ellátásában, legalábbis a helyi korlátozások figyelembevétele mellett.

A UR számos proaktív lépést tett annak érdekében, hogy az ellátási láncunk megállás nélkül működhessen, hogy a termelésünk ne álljon meg, valamint, hogy a vállalati és külsős munkatársaink segítséget nyújthassanak a kihívásokkal teli üzleti világban:

 

A világon mindennap megjelenő hírekkel és naprakész nemzeti iránymutatásokkal a UR továbbra is tájékoztatást nyújt az üzleti folytonosság biztosítása érdekében kialakított szabályozásokról és egyéb lépésekről. 

 

Tudjuk, hogy a jelenlegi helyzet mindenkit aggodalommal tölt el, mind személyesen és szakmailag is. Biztosítani szeretnénk mindenkit, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy támogathassuk alkalmazottjainkat, ügyfeleinket és teljes partnerhálózatunkat.

 

Vigyázzon magára, és jó egészséget kívánunk!

Universal Robots