Játssz a saját szabályaid szerint a Razer Cynosa V2-vel

forrás: Prím Online, 2020. július 27. 10:46

A Razer Cynosa V2 egy belépő szintű gamer billentyűzet egyedi háttérvilágítású billentyűkkel, amelyek korlátlan világítás kombinációkat és játékintegrációt tesznek lehetővé az olyan népszerű játékokkal, mint például a Fortnite, az Overwatch, vagy a Warframe.

Az eszköz a Cynosa Chroma legújabb kiadása, amely az NPD Group egyesült államokbeli kiskereskedelmi értékesítéseire vonatkozó adatai alapján az Egyesült Államok legkelendőbb membrán gamer-billentyűzete.*

 

A legtöbb más, csak korlátozott zónájú megvilágítással rendelkező, alapszintű játékbillentyűzettel ellentétben a Cynosa V2 a Razer Chroma RGB által hajtott fejlett, billentyűnkénti megvilágítást használ. A billentyűzet emellett szinkronizál a népszerű játékok Chroma integrált világítási effektusainak egyre növekvő könyvtárával is.

 

 

A kényelem érdekében az eszköz új, dedikált médiavezérlőket is kapott. A játékosok emellett mostantól az asztalukat is rendezetten tarthatják a billentyűzet hátulján található új kábelvezetési lehetőségek révén.

 

Az egyedi háttérvilágítású billentyűivel, testreszabható profiljaival és a Chroma-integrációval rendelkező játékok tömegével a Razer Cynosa V2 az elengedhetetlen RGB-billentyűzet azon új játékosok számára, akik egy testreszabható élményt keresnek.

 

Már elérhető a Razer.com-on és a hivatalos viszonteladóknál $59,99 USD / 69,99€ ajánlott fogyasztói áron.

 

___________________ 

* 104 gombos Cynosa Chroma Gaming USB billentyűzet
A legkelendőbb gamer membrán billentyűzet az Egyesült Államokban és az eladások terén 1. helyezett gaming membrán billentyűzet az Egyesült Államokban.
Forrás: Az NPD Group, Inc. billentyűzetek, nem mechanikus billentyűzetek, játékra tervezett billentyűzetek egyesült államokbeli kombinált darabszám és dollárértékesítései alapján, a 2018. januári – 2020. júniusi időszakban.