A Philips monitors bővíti portfólióját

forrás: Prím Online, 2020. szeptember 21. 19:24

Az MMD bemutatja az E Line gaming monitorokat, egy olyan felhasználók számára kifejlesztett új sorozatot, akiknek a tanuláshoz, a munkához és a játékhoz a legjobb funkciókra, dizájnra és teljesítményre van szükségük.

A videojáték iparág folyamatos és lenyűgöző növekedését tapasztalva a Philips is reagált az olyan innovatív és nagyteljesítményű termékek általi igényre, amelyek egyesítik a dizájnt az alapvető funkciókkal. Ebben a terméksorozatban a tervezők mindent a lehető legzökkenőmentesebb és legszórakoztatóbb játékélmény szolgálatába állítottak, miközben a dizájnt is tökéletesen hozzáigazították a belső tulajdonságokhoz.

 

„A PC játék piacra történő belépésünk révén olyan egyedülálló prémium termékekkel tudunk megjelenni, amelyek meg fogják győzni a vevőket – nem csupán minőségük és kiváló teljesítményük miatt, hanem dizájn koncepciójuk miatt is”, mondta Stefan Sommer az AOC International Europe és az MMD Monitors & Displays európai marketing és üzletvezetési igazgatója. „Ezt a fontos lépést a vevőink igényeinek történő megfelelés érdekében tettük meg: a fiatalok egy terméket kívánnak használni mindenhez, a tanulástól kezdve a filmnézésen át a játékig, de egyben árérzékenyek is. Az ezredfordulós generáció már jobban figyel a dizájnra és az innovatív funkciókra. Ezzel az új terméksorozattal mindkét célcsoport igényeinek meg kívánunk felelni.”

Philips 272E1GAJ

 

Az új E Line terméksorozat első megjelenő monitorai a Philips 242E1GAJ monitor (60,5 cm / 23,8 hüvelyk) és a Philips 272E1GAJ monitor (68,6 cm / 27 hüvelyk).

 

Átfogó csomag

A Philips 242E1GAJ monitor és a Philips 272E1GAJ monitor a részletgazdag képmegjelenítés érdekében 16:9 Full HD kijelzővel és VA panellel rendelkezik, amely  178/178° extra széles betekintési szöget tesz lehetővé. A 3 oldalon káva nélküli dizájn miatt a kijelző még nagyobbnak érződik. Mindez biztosítja a kiváló megjelenítést szabványos irodai alkalmazásokhoz esetében, de még inkább a monitor teljesítményigényes grafikai alkalmazásokhoz, webes böngészéshez, fotókhoz, filmekhez és játékhoz való megfelelőségét. A még teljesebb szórakoztatási élmény érdekében az új 24 és 27 hüvelykes monitorok kiváló minőségű beépített sztereó hangszórókkal is rendelkeznek.

Többopciós szórakoztatás

Az E-Line zökkenőmentes képi élményt biztosít a 144 Hz frissítési rátával, amely másodpercenként 144-szer rajzolja újra a képernyőképet, így gyakorlatilag 2,4-szer gyorsabb, mint a szabványos 60 Hz-es kijelzők. A versenyjátékban elengedhetetlen az ilyen gyors reakcióidejű monitorok használata: ultra kifinomult mozgással jeleníti meg az ellenség mozdulatait, ezáltal egyszerűbb lesz a célzás. Továbbá a gyors, 1 ms MPRT (mozgókép válaszidő) hatékonyan kiküszöböli az elkenődést és a mozgási elmosódásokat, élesebb és pontosabb képeket megjelenítve ezáltal, amely javítja a játékélményt. A Philips 242E1GAJ monitor AMD FreeSync Premium támogatással rendelkezik, míg a Philips 272E1GAJ Adaptive-Sync-kel, a szakadozásmentes játék tehát mindkét monitor esetében biztosított.

 

Az élmény továbbfejlesztése érdekében az új Philips gaming képernyők a gémerek számára finomhangolt, gyorsan hozzáférhető OSD-t kínálnak, így a játékmódok közötti gyors váltással könnyebben le lehet küzdeni a képernyőn futó játék kihívásait. A felhasználók mindig a legjobb játékélményt kapják a monitoruktól, amely most még jobban hozzáigazítható az éppen futtatott játékhoz.

A kép a lényeg

Az E Line gaming monitorok Ultra Wide-Color technológiával rendelkeznek, amely a még ragyogóbb színek érdekében szélesebb színspektrumot jelenít meg, élőbbé varázsolva ezáltal a szórakoztató médiákat, a képeket és akár a termelékenységet is. A SmartContrast funkciónak köszönhetően, amely elemzi a megjelenített tartalmakat, ezek a monitorok automatikusan beállítják a színeket és vezérlik a háttérvilágítás intenzitását. A kellemesebb megtekintés érdekében az E Line terméksorozat rendelkezik továbbá Flicker-Free technológiával és a szemkímélő termelékenység érdekében LowBlue Mode funkcióval.

A Philips 242E1GAJ monitor már kapható, míg a Philips 272E1GAJ monitor október közepétől lesz megvásárolható a szaküzletekben 179,00 € és 219,00 € ajánlott fogyasztói áron.